reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)a ja już wróciłam z zakupków a tu cisza :szok:

Svensonka zaje...fajna malutka kruszynka :tak: zazdroszczę :tak: dbaj o siebie i fasolinke :tak:

a ja już mam stres przed jutrzejszą wizytą u ginka, bo tak na prawdę to co on może z takiej wizyty powiedzieć jedynie skierować na badania i dać jakieś tabsy :-(

pewnie pęchcerzyki widać już będzie co? to mój 13dc z 30

reklama
witam kochane:-)dawno dawno mnie nie bylo...czasami was podczytuje:tak:
Svensonka śliczna fasoleczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D ja mam wizyte za tydzien w piatek wiec pewnie malenstwo tez urosło:tak::-)nie moge sie doczekac...:sorry2:a tak to wszystko w porzadku.. mdlosci juz mnie tak nie mecza tylko senne jestem bardzooooooo

Cześć Dziewczynki!!! Mam dzisiaj dużo pracy nie dam rady popisać, ale moze to i dobrze bo jakiegos dołka załapałam, to pewnie przez tą zimową aurę.

Jejkuuuuuuuuuuuuu, co za dołek!!!

Svensonka super fasolinka!!!:)

Pozdrówki Kochane!!!
Ps. myślałam o ziółkach, ale nie wiem które pić???

witam kochane:-)dawno dawno mnie nie bylo...czasami was podczytuje:tak:
Svensonka śliczna fasoleczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D ja mam wizyte za tydzien w piatek wiec pewnie malenstwo tez urosło:tak::-)nie moge sie doczekac...:sorry2:a tak to wszystko w porzadku.. mdlosci juz mnie tak nie mecza tylko senne jestem bardzooooooo

hej hej :)
Testu kupiłam,ale raczej go nie zrobię rano,bo mam plamienia.

Idę na pączka z Zuzią.

Pozdrowionka!

no kochana u mnie tez raczej nici z testowanek - brzucho mnie rozbolał tak na @ wiec tylko patrzec jak się przywlecze ;/
ja sobie kupiłam jogurtowa milke - tak zamiast pączka :)

No witam kochane kobietki:-)
Agutka zdjęcia są przepiękne,włoski też, zresztą tak samo jak ich właścicielka:tak:
Svensoneczka cudna Twoja fasoleczka!!! tak się cieszę, że wszystko jest w porządku, teraz już odetchnij kochana i ciesz się ciązą i dzidzią i odprawiaj nad nami te czary bo się przydadzą;-):-D
Tosiu nie ma @ nie ma gadania.ja zabraniam jej w ogóle do Ciebie przychodzić:-D Twoje wyczulenie na zapachy jest dla mnie jakieś dziwnie podejrzane słońce:tak: tak bym chciała żeby te @ poszły od Nas w cholere i zostawiły Nam już te fasolki...
Dziewczynki ja mam objawy.naprawdę.tylko wiary już brak..miałam robić test ale po co...poczekam do środy..od paru dni jakoś dziwnie się czuję i wczoraj i dzisiaj mam 37 st tempki.nie wiem czy coś mnie będzie brało czy pogoda tak na mnie wpływa.oj bredzę wiem;-) ale wiecie kochane wczoraj krzyczałam na M i na moją córę pół dnia tak mnie denerwowali i aż się powyłam na koniec i jeszcze M pyta dlaczego taka jestem a ja nie umiem mu wytłumaczyć, wydaje mi się że cały świat się na mnie uwziął:-( jeszcze bratowa nie pozwoliła mi Synka potrzymać chwilkę na rękach aż się rozpłakałam no mówię Wam ciężki jestem przypadek ostatnio:-D

reklama
No witam kochane kobietki:-)
Agutka zdjęcia są przepiękne,włoski też, zresztą tak samo jak ich właścicielka:tak:
Svensoneczka cudna Twoja fasoleczka!!! tak się cieszę, że wszystko jest w porządku, teraz już odetchnij kochana i ciesz się ciązą i dzidzią i odprawiaj nad nami te czary bo się przydadzą;-):-D
Tosiu nie ma @ nie ma gadania.ja zabraniam jej w ogóle do Ciebie przychodzić:-D Twoje wyczulenie na zapachy jest dla mnie jakieś dziwnie podejrzane słońce:tak: tak bym chciała żeby te @ poszły od Nas w cholere i zostawiły Nam już te fasolki...
Dziewczynki ja mam objawy.naprawdę.tylko wiary już brak..miałam robić test ale po co...poczekam do środy..od paru dni jakoś dziwnie się czuję i wczoraj i dzisiaj mam 37 st tempki.nie wiem czy coś mnie będzie brało czy pogoda tak na mnie wpływa.oj bredzę wiem;-) ale wiecie kochane wczoraj krzyczałam na M i na moją córę pół dnia tak mnie denerwowali i aż się powyłam na koniec i jeszcze M pyta dlaczego taka jestem a ja nie umiem mu wytłumaczyć, wydaje mi się że cały świat się na mnie uwziął:-( jeszcze bratowa nie pozwoliła mi Synka potrzymać chwilkę na rękach aż się rozpłakałam no mówię Wam ciężki jestem przypadek ostatnio:-D

hej kochana tulam mocno - może humorek się poprawi troszku :)
z tymi objawami to u mnie podobnie w sensie zapachów i chęci na wiele różnych dziwnych smaków- ale nie wierze w fasolkę niestety już mi po 15 cykl zabrakło wiary :( co bedzie to bedzie :tak:
kochanie a może ta tempka to z okazji fasoleczki cooo ja juz po przeziebieniu na szczęscie teraz @ - brzuch już boli jak na @

a czemu nie pozwoliła ci potrzymac malucha ??:-(

Do góry