reklama
Svensonka
Fanka BB :)
no kochanan przy takich czarach musi się udac
no malo powiedziane ide sie drzemnac bo cala noc nie spalam i buzia mi sie drzeeee haha a za godzine po synka do przedszkola bede pozniej
Mysza84
no malo powiedziane ide sie drzemnac bo cala noc nie spalam i buzia mi sie drzeeee haha a za godzine po synka do przedszkola bede pozniej
Żebyś tylko się obudziła za tą godzinkę... ;-)
Zarezerwowałam na dzisiaj bilety na "Różyczkę"...uwielbiam Więckiewicza więc mam nadzieje że film będzie super.
hallo jestescie jeszcze pogubilam sie w tym forum,mozecie mi cos wytlumaczyc?jak pare dni temu pisalam ze 5 arca mialam miec @ ale nie przyszla ok z mezem kochalam sie na calego bo chcemy dzidziusia 11 zrobilam pierwszy test nic negatywny ,zrobilismy jeszcze raz na calego wieczorem noi dzisiaj rano o 7 powtorzylam tes to jest 2 co robie i nic negetywny!ale sa 3 dni co mnie podbrzusze podboluje,a co najdziwniejsze ze kolo 12 w poludnie poszlam do lazienki podcierajac sie zauwazylam papier rozowy czerwonawy ze sluzem nie wyglada mi to na okres ,bo malo co i inne,co to znaczy?pomoszczie czy w tak mialyscie?testy plytkowe 2 zrobilam negetywne,co to oznacza dziewczyny ja juz glupieje!!!DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI Z GORY!!!!no malo powiedziane ide sie drzemnac bo cala noc nie spalam i buzia mi sie drzeeee haha a za godzine po synka do przedszkola bede pozniej
R
RiSiA
Gość
Moje najukochansze laseczki wrocilam juak juz widac od gina widzialam dzidzie 7mm 7tydzien serduszko bijeeeeeeeeeeeeeeeeee
to bomba gratuluje
no to juz całkiem nie jest taka mala
hallo jestescie jeszcze pogubilam sie w tym forum,mozecie mi cos wytlumaczyc?jak pare dni temu pisalam ze 5 arca mialam miec @ ale nie przyszla ok z mezem kochalam sie na calego bo chcemy dzidziusia 11 zrobilam pierwszy test nic negatywny ,zrobilismy jeszcze raz na calego wieczorem noi dzisiaj rano o 7 powtorzylam tes to jest 2 co robie i nic negetywny!ale sa 3 dni co mnie podbrzusze podboluje,a co najdziwniejsze ze kolo 12 w poludnie poszlam do lazienki podcierajac sie zauwazylam papier rozowy czerwonawy ze sluzem nie wyglada mi to na okres ,bo malo co i inne,co to znaczy?pomoszczie czy w tak mialyscie?testy plytkowe 2 zrobilam negetywne,co to oznacza dziewczyny ja juz glupieje!!!DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI Z GORY!!!!
testy wychodzą różnie czasami się mylą a czasami nie, jednak jak masz śluz podbarwiony krwią to stawiam, ze @ sie pojawi
pallissa najlepiej zrób badanie beta i będziesz wiedziała o co chodzi.
dziekuje ci naprawde ,te testy plytkowe to chyba nie na wszystkich dzialaja
Mysza84
dziekuje ci naprawde ,te testy plytkowe to chyba nie na wszystkich dzialaja
U mnie wychodzą dopiero po 5 dniu od terminu @, a na niektóych nawet piszą że już 4 dni przed @ wykrywają.
Zmykam kobietki!!! Wpadnę wieczorkiem... :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
niektorym spada juz 3 dni przed @ a niektorym dopiero w dniu @ wiec jest rozbieznoscBry tak z rana
Dziewczyny ile przed terminem @ spada temperaturka?
Bo to mój 1 cykl obserwacji i się właśnie zastanawiam?
Hop-sasa i do pracy
Miłego dnia i trzymam &&&&
ja tez czekam na @ zeby juz przylazila co ziolka znow zaczne pic i od nowa sie starac ale kochana w 23 dniu juz przyszla!!!??? nie za szybko?????ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
dostalam @ !!!!! sialalalala!!! jupii!!! hurraa !!!! :-)
przepraszam za to wejscie pelna para ale jeszcze nigdy tak szybko nie dostalam @ tzn w 23dc :-) ale sie ciesze ze po odstawieniu dupka nie musialam dlugo czekac jupiii
a swoja radoscia
az meza rano zbudzilam
wiec od dzisiaj zaczynam 2 cykl ziola + CLO + fraxiparine :-) moze si ejeszcvze zalapie na mamusie 2010 :-)
buziaczki zmykam do pracki
milgo dzioka
moze ciaza sie rozwija ale wolniej niz inne czytalam kiedys ze kobiecie dopiero po 2-3 miesiacach wogole wybadali cioaze i dopiero zauwazyli fasolke wiec wszystko jeszcze mozliwe....no ja tam nie chce słyszec innej wersjii ) bo inaczej po dupie i nie denerwuj sie będzie dobrze ja mam teraz tak, ze jak wychodze na dwór to musiałabym dodatkowy kaftanik na cycki zakładac bo mnie tak bolą z zimna
nie wiem czy wiecie co u Suzi, ale u nas w grupie dziewczyna ma z nią kontakt i podobno beta wzrosła do 300, ale lekarze dalej niczego nie widzą i nie wiedzą co sie dzieje.
sliczności ja tez juz chce :-)
no na moje to sie @ rozkreca powoli a jesli nieprzyjdzie to bedzie dzicia i ten sluz bedzie oznaczal zagniezdzeniehallo jestescie jeszcze pogubilam sie w tym forum,mozecie mi cos wytlumaczyc?jak pare dni temu pisalam ze 5 arca mialam miec @ ale nie przyszla ok z mezem kochalam sie na calego bo chcemy dzidziusia 11 zrobilam pierwszy test nic negatywny ,zrobilismy jeszcze raz na calego wieczorem noi dzisiaj rano o 7 powtorzylam tes to jest 2 co robie i nic negetywny!ale sa 3 dni co mnie podbrzusze podboluje,a co najdziwniejsze ze kolo 12 w poludnie poszlam do lazienki podcierajac sie zauwazylam papier rozowy czerwonawy ze sluzem nie wyglada mi to na okres ,bo malo co i inne,co to znaczy?pomoszczie czy w tak mialyscie?testy plytkowe 2 zrobilam negetywne,co to oznacza dziewczyny ja juz glupieje!!!DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI Z GORY!!!!
reklama
nie wiadomo co tu robic chyba naprawde najlepiej zrobic betke ,bo to nie jest okres brzuch mnie troche kuje i jak motyle,nie zawsze nie caly czas!od 5 lutego nie miam okresu,testy 2 zrobilam sa negatywne!tylko do lekarza trzeba isc nie moge sie tak ludzic,dziekuje wam bardzo jak zrobie badania to dam wam znac ,dziekuje wam bardzo za odpowiedzi ,czesc wszystkim,:-)U mnie wychodzą dopiero po 5 dniu od terminu @, a na niektóych nawet piszą że już 4 dni przed @ wykrywają.
Podziel się: