reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no malo powiedziane ide sie drzemnac bo cala noc nie spalam i buzia mi sie drzeeee haha a za godzine po synka do przedszkola bede pozniej

Żebyś tylko się obudziła za tą godzinkę... ;-)

Zarezerwowałam na dzisiaj bilety na "Różyczkę"...uwielbiam Więckiewicza więc mam nadzieje że film będzie super.

no malo powiedziane ide sie drzemnac bo cala noc nie spalam i buzia mi sie drzeeee haha a za godzine po synka do przedszkola bede pozniej
hallo jestescie jeszcze pogubilam sie w tym forum,mozecie mi cos wytlumaczyc?jak pare dni temu pisalam ze 5 arca mialam miec @ ale nie przyszla ok z mezem kochalam sie na calego bo chcemy dzidziusia 11 zrobilam pierwszy test nic negatywny ,zrobilismy jeszcze raz na calego wieczorem noi dzisiaj rano o 7 powtorzylam tes to jest 2 co robie i nic negetywny!ale sa 3 dni co mnie podbrzusze podboluje,a co najdziwniejsze ze kolo 12 w poludnie poszlam do lazienki podcierajac sie zauwazylam papier rozowy czerwonawy ze sluzem nie wyglada mi to na okres ,bo malo co i inne,co to znaczy?pomoszczie czy w tak mialyscie?testy plytkowe 2 zrobilam negetywne,co to oznacza dziewczyny ja juz glupieje!!!DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI Z GORY!!!!:confused:

Moje najukochansze laseczki wrocilam juak juz widac od gina widzialam dzidzie 7mm 7tydzien serduszko bijeeeeeeeeeeeeeeeeee

to bomba gratuluje :)

To moja fasoleczka

no to juz całkiem nie jest taka mala :)

hallo jestescie jeszcze pogubilam sie w tym forum,mozecie mi cos wytlumaczyc?jak pare dni temu pisalam ze 5 arca mialam miec @ ale nie przyszla ok z mezem kochalam sie na calego bo chcemy dzidziusia 11 zrobilam pierwszy test nic negatywny ,zrobilismy jeszcze raz na calego wieczorem noi dzisiaj rano o 7 powtorzylam tes to jest 2 co robie i nic negetywny!ale sa 3 dni co mnie podbrzusze podboluje,a co najdziwniejsze ze kolo 12 w poludnie poszlam do lazienki podcierajac sie zauwazylam papier rozowy czerwonawy ze sluzem nie wyglada mi to na okres ,bo malo co i inne,co to znaczy?pomoszczie czy w tak mialyscie?testy plytkowe 2 zrobilam negetywne,co to oznacza dziewczyny ja juz glupieje!!!DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI Z GORY!!!!:confused:

testy wychodzą różnie czasami się mylą a czasami nie, jednak jak masz śluz podbarwiony krwią to stawiam, ze @ sie pojawi

dziekuje ci naprawde ,te testy plytkowe to chyba nie na wszystkich dzialaja

U mnie wychodzą dopiero po 5 dniu od terminu @, a na niektóych nawet piszą że już 4 dni przed @ wykrywają.

Zmykam kobietki!!! Wpadnę wieczorkiem... :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bry tak z rana :)
Dziewczyny ile przed terminem @ spada temperaturka?
Bo to mój 1 cykl obserwacji i się właśnie zastanawiam?
Hop-sasa i do pracy :(
Miłego dnia i trzymam &&&&
niektorym spada juz 3 dni przed @ a niektorym dopiero w dniu @ wiec jest rozbieznosc
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-D:-D:-D

dostalam @ !!!!! sialalalala!!! jupii!!! hurraa !!!! :-)

przepraszam za to wejscie pelna para ale jeszcze nigdy tak szybko nie dostalam @ tzn w 23dc :) :-) ale sie ciesze ze po odstawieniu dupka nie musialam dlugo czekac :) jupiii:)
a swoja radoscia
az meza rano zbudzilam :)
wiec od dzisiaj zaczynam 2 cykl ziola + CLO + fraxiparine :-) moze si ejeszcvze zalapie na mamusie 2010 :-)

buziaczki zmykam do pracki :-D

milgo dzioka :)
ja tez czekam na @ zeby juz przylazila co ziolka znow zaczne pic i od nowa sie starac ale kochana w 23 dniu juz przyszla!!!??? nie za szybko?????
no ja tam nie chce słyszec innej wersjii :)) bo inaczej po dupie i nie denerwuj sie będzie dobrze :) ja mam teraz tak, ze jak wychodze na dwór to musiałabym dodatkowy kaftanik na cycki zakładac bo mnie tak bolą z zimna :)

nie wiem czy wiecie co u Suzi, ale u nas w grupie dziewczyna ma z nią kontakt i podobno beta wzrosła do 300, ale lekarze dalej niczego nie widzą i nie wiedzą co sie dzieje.
moze ciaza sie rozwija ale wolniej niz inne czytalam kiedys ze kobiecie dopiero po 2-3 miesiacach wogole wybadali cioaze i dopiero zauwazyli fasolke wiec wszystko jeszcze mozliwe....

To moja fasoleczka
sliczności ja tez juz chce :-)
no na moje to sie @ rozkreca powoli a jesli nieprzyjdzie to bedzie dzicia i ten sluz bedzie oznaczal zagniezdzenie

reklama
:szok:
U mnie wychodzą dopiero po 5 dniu od terminu @, a na niektóych nawet piszą że już 4 dni przed @ wykrywają.
nie wiadomo co tu robic chyba naprawde najlepiej zrobic betke ,bo to nie jest okres brzuch mnie troche kuje i jak motyle,nie zawsze nie caly czas!od 5 lutego nie miam okresu,testy 2 zrobilam sa negatywne!tylko do lekarza trzeba isc nie moge sie tak ludzic,dziekuje wam bardzo jak zrobie badania to dam wam znac ,dziekuje wam bardzo za odpowiedzi ,czesc wszystkim,:-)

Do góry