reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosia widzisz ja tak skrzętnie w owu celowałam przez 13 cykli raz nie celowałam w owu i jest efekt:) moze lepiej nie celuj :)

Z reguły celne strzały wychodzą wtedy jak się na nie nie liczy :-) jak ze wszystkim w życiu!

Dziewczynki ale u Was jest jeszcze duża szansa więc ja liczę że dołączycie do mam listopadowych :-)

reklama
Tosia widzisz ja tak skrzętnie w owu celowałam przez 13 cykli raz nie celowałam w owu i jest efekt:) moze lepiej nie celuj :)

no zobaczymy jaki bedzie efekt u mnie nie celowania hehe

Z reguły celne strzały wychodzą wtedy jak się na nie nie liczy :-) jak ze wszystkim w życiu!

Dziewczynki ale u Was jest jeszcze duża szansa więc ja liczę że dołączycie do mam listopadowych :-)

ja dzisiaj miałam dziwną sytuacje rano jak sprzątałam kocia kuwete tak mnie cofneło że aż sie uspokoić niemogłam :sorry2: nigdy wcześniej mi ten zapach nie przeszkadzał a tu dzisiaj zoonnk az takich torsji dostalam

ja dzisiaj miałam dziwną sytuacje rano jak sprzątałam kocia kuwete tak mnie cofneło że aż sie uspokoić niemogłam :sorry2: nigdy wcześniej mi ten zapach nie przeszkadzał a tu dzisiaj zoonnk az takich torsji dostalam

Ja do Julka kuwety to się nawet zbliżyć nie mogę...ostatnio zrobiłam W. pobudkę w środku nocy bo mi kuweta śmierdziała.
Ale u mnie objawem ciąży było jeszcze to że zaczęła mi śmierdzieć czekolada -> teraz mi się przypomniało. Zawsze na stole jest miska z czekoladkami i nagle zaczął mi zapach tej czekolady przeszkadzać.

kochane a to paputy ktore wam obiecalam wkleic te ktore mi mezu sprezentowal pod choinke :tak:Zobacz załącznik 224697Zobacz załącznik 224698

super papcie i dzidzi :tak:

Bry tak z rana :)
Dziewczyny ile przed terminem @ spada temperaturka?
Bo to mój 1 cykl obserwacji i się właśnie zastanawiam?
Hop-sasa i do pracy :(
Miłego dnia i trzymam &&&&

np. u mnie po @ niestety :dry:

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-D:-D:-D
dostalam @ !!!!! sialalalala!!! jupii!!! hurraa !!!! :-)
:)

:-D:-D:-D

Tak,wczoraj miałam termin @. Ani po sobotnich ani po wczorajszych przytulankach nie przylazła. ;-)

dalej trzymam kciuki :tak:

ja jestem w pracy wiec tylko na chwile -nadrobilam i uciekam ;-)

A ja się właśnie zaczęłam nakręcać bo mnie piersiątka nie bolą...i zamiast się cieszyć że nie są upierdliwie drażniące to już sobie przybieram do głowy.
Zwalam na to że to przez te tony tabletek, które teraz biorę, ale nie wiem czy dupek mógł na to jakoś wpłynąć.

A ja się właśnie zaczęłam nakręcać bo mnie piersiątka nie bolą...i zamiast się cieszyć że nie są upierdliwie drażniące to już sobie przybieram do głowy.
Zwalam na to że to przez te tony tabletek, które teraz biorę, ale nie wiem czy dupek mógł na to jakoś wpłynąć.

Nie dupek nie ale ja miałam takie skoki jednego dnia w ogóle nie bolały a drugiego dnia tak bolały, ze spac nie umiałam więc się nie martw

No u mnie to się mogą te objawy przesunąć trochę, bo ciąża jest młodsza...ale i tak o tym myśle.
Marzę już tylko o piątku i o tym żeby zobaczyć moją fasolkę i usłyszeć że wszystko jest super.

reklama
No u mnie to się mogą te objawy przesunąć trochę, bo ciąża jest młodsza...ale i tak o tym myśle.
Marzę już tylko o piątku i o tym żeby zobaczyć moją fasolkę i usłyszeć że wszystko jest super.

no ja tam nie chce słyszec innej wersjii :)) bo inaczej po dupie i nie denerwuj sie będzie dobrze :) ja mam teraz tak, ze jak wychodze na dwór to musiałabym dodatkowy kaftanik na cycki zakładac bo mnie tak bolą z zimna :)

nie wiem czy wiecie co u Suzi, ale u nas w grupie dziewczyna ma z nią kontakt i podobno beta wzrosła do 300, ale lekarze dalej niczego nie widzą i nie wiedzą co sie dzieje.

Do góry