reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)Cześć Laseczki! Ale skrobiecie :szok: ja dziś i jutro wolne więc trochę z Wami pobędę później jeszcze tylko dwa dni pracy i urlop w końcu chociaż 10 dni :-D

Widzę że testowe szaleństwo Tośka & Agutka testujcie i dajcie znać :tak:

Ja jutro idę do ginka trochę się boję że powie że nie mam owu albo coś innego wymyśli :-(

reklama
czesc dziewczyny
zagladam i tu czasami...
juz sie nie moge doczekac 20tego!!! bede testowac w tedy...
no chyba, ze pojde wczesniej na te betke. Piszecie, ze ok 10tego dnia od owulki juz mozna isc, moze wybiore sie we wtorek, czyli jutoro, bo nie wytrzymam do soboty :sorry2:

pewnie, ze dam jak tylko bede cos wiedziała

a mnie męczą biegunki i tak sobie siedze i wpisałam w google i czytam, ze biegunki mogą byc spowodowane piciem soków z kartonika i herbatą zieloną :) hmmm jakby nie patrzec od 5 dni wlasnie tym sie opijam i sie dziwie, ze mam biegunke

;-)Cześć Laseczki! Ale skrobiecie :szok: ja dziś i jutro wolne więc trochę z Wami pobędę później jeszcze tylko dwa dni pracy i urlop w końcu chociaż 10 dni :-D

Widzę że testowe szaleństwo Tośka & Agutka testujcie i dajcie znać :tak:

Ja jutro idę do ginka trochę się boję że powie że nie mam owu albo coś innego wymyśli :-(

Hej batonik24 :-) a nie za wcześnie do tego ginka skoro owu masz dopiero za ponad tydzień ?!?
Nic się kochana nie martw, wszystko będzie dobrze! Ja mocno trzymam kciuki. &&&

czesc dziewczyny
zagladam i tu czasami...
juz sie nie moge doczekac 20tego!!! bede testowac w tedy...
no chyba, ze pojde wczesniej na te betke. Piszecie, ze ok 10tego dnia od owulki juz mozna isc, moze wybiore sie we wtorek, czyli jutoro, bo nie wytrzymam do soboty :sorry2:
To idź na tą betkę bo już powinna wyjść.

Hej batonik24 :-) a nie za wcześnie do tego ginka skoro owu masz dopiero za ponad tydzień ?!?
Nic się kochana nie martw, wszystko będzie dobrze! Ja mocno trzymam kciuki. &&&

To idź na tą betkę bo już powinna wyjść.

Ja idę sprawdzić czy coś tam się zaczyna dziać przed tą owulką jakieś pęcherzyki czy rosną czy cisza i w ogóle idę pogadać i się przebadać

pewnie, ze dam jak tylko bede cos wiedziała

a mnie męczą biegunki i tak sobie siedze i wpisałam w google i czytam, ze biegunki mogą byc spowodowane piciem soków z kartonika i herbatą zieloną :) hmmm jakby nie patrzec od 5 dni wlasnie tym sie opijam i sie dziwie, ze mam biegunke

Ja to znowu mam problem w drugą stronę i mnie to drażni, bo brzuch twardy jak cholera i boli. Chyba zacznę te soczki w kartonikach pić ;-);-);-)

Pajka a nie oreintujesz się czy w ciąży można brać błonnik ? mam taki bio-błonnik i zawsze mi pomagał, ale nie wiem czy w ciąży można, a kartonik poleciał z ulotką do śmieci.

Ja to znowu mam problem w drugą stronę i mnie to drażni, bo brzuch twardy jak cholera i boli. Chyba zacznę te soczki w kartonikach pić ;-);-);-)

Pajka a nie oreintujesz się czy w ciąży można brać błonnik ? mam taki bio-błonnik i zawsze mi pomagał, ale nie wiem czy w ciąży można, a kartonik poleciał z ulotką do śmieci.

niestety nie wiem, ale mnie pomagała maślanka i jogurty naturalne :)a teraz mam znowu taki problem bo czeste biegunki mogą poodowac odwodnienie no jak nie urok to sraczka takbym to ujęła :p

reklama
kup i testuj moge z toba dla towarzystwa jak chcesz :)

No pewnie,że chcę. :-) Obym tylko nie wymiękła i nie zrobiła go zaraz po powrocie do domu,hahaha. :-D Bo ja to tak,niestety,potrafię. :dry: Ale kupię ze 3 - skoro sa w promocji,hahaha. ;-) :-D :-p

No no no...i wszystko jasne! Kup ten test i jutro rano testuj.

No dobra,kupię,o ile do wyjścia nie dostanę @. ;-)

ja zmykam sie polozyc :)

Ja właśnie chwilę z Zuzią poleżałam,bo Ona poszła spać,a i mnie jakoś zmogło. Pewnie te Jej ciepełko mnie tak do snu upoiło,hihi. ;-)

Do góry