reklama
No właśnie nigdzie tej apteki nie widziałam.
Nic,zobaczymy,co przyniesie dzień dzisiejszy. ;-)
Fajnie by było. :-) Ale jakoś kurcze,mało w to wierzę. Cholerka... :-(
czyli z wiarą w fasolke mamy podobie hehe ja tez nie wierze zeby moglo sie udac
R
RiSiA
Gość
dzieki juz rozumiem. Boszzz ja to jakas chora jestem juz sie nie moge doczekac, czy dostane okres czy nie, nie chce mi sie tak długo czekać, bo @ powinnam dostac 26 marca, tak daleko
no to na bede zdecydowanie za wczesnie
Agulka ja trzymam kciukaski
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tosia,bo skoro tyle czasu się nie udawało... A tak bardzo bym chciała! Bardzo bardzo bardzo! :-(
Nawet mnie na czekoladę nie ciągnie,jak co miesiąc. I cycochy 2 dni pobolały i już nie bola. No nie! Agutka,nie nakręcaj się!!!
Tosia,bo skoro tyle czasu się nie udawało... A tak bardzo bym chciała! Bardzo bardzo bardzo! :-(
a może za bardzo chcemy - sama już nie wiem o co chodzi, niby bzykamy sie w owulke, niby owulka jest a tu dupa ;/
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mysza84
Fanka BB :)
I ja miałam tak samo i później miła-> aż nie do uwierzenia -> niespodzianka na teście :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
a może za bardzo chcemy - sama już nie wiem o co chodzi, niby bzykamy sie w owulke, niby owulka jest a tu dupa ;/
Tosia,ale...jak tu nie chcieć? ;-)
A ten post,co zacytowałaś - edytowałam.
reklama
R
RiSiA
Gość
Tosia widzisz ja tak skrzętnie w owu celowałam przez 13 cykli raz nie celowałam w owu i jest efekt moze lepiej nie celuj
Podziel się: