reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wiesz,ja już mam plan,co do stroju,tylko nie mogę się na wzór zdecydować,haha. ;-) I muszę Zuzię pomierzyć. :sorry2: Kupuję jej szmizjerkę - uwielbiam! :-D
Prezent już zamówiłam w tamtym tygodniu. :tak: Nie lubię tak na ostatnią chwilę. :no:
A co do testu - nie wiem. :confused: :sorry2: :-D ;-)

No ja też uwielbiam takie "sukieneczki"...A Ty już po terminie @, bo kurde zapomniałam...

reklama
Jejku to super :-) To może kup sobie tego test Clearblue i testuj jutro z porannego :-) ale bym się cieszyła :-)

Jejku to super :-) To może kup sobie tego test Clearblue i testuj jutro z porannego :-) ale bym się cieszyła :-)

Hehehehe,no jajka by były. :-D ;-)
Ale nie wiem,czy czasami się jednak nie pojawi. Jakoś tak... No po prostu nie wiem. Staram się nie nakręcać,ale to tak trudno...
A u Nas tych Clearblue nie ma. :no: :-(

pajeczko tobie juz 17 tydzien leci???o korcze ale to zlecialo a tak niedawno pisalas ze sie udalo i pokazywalas nam swoj tescior zrdowka dla ciebie i dzidzi :-)

ja juz skonczyłam 17 tc w sumie za niedługo skoncze 18 tc :) wiec leci strasznie własnie dzisiaj wg OM zaczęlam 5 miesiac jak ten czas leci :)

Bry tak z rana :)
Dziewczyny ile przed terminem @ spada temperaturka?
Bo to mój 1 cykl obserwacji i się właśnie zastanawiam?
Hop-sasa i do pracy :(
Miłego dnia i trzymam &&&&

to jest każdej kobiety indywidualna sprawa jak tempka spada, ja mialam spadek 3 dni przed @ a czasami w dniu @

Witejcie kochane!

Wczoraj tak zniknęłam i nawet się nie pożegnałam, ale tam mnie nogi zaczęły boleć że myślałam że zwariuje...zastanawiam się czy to nie przez tego dupka...biorę co prawda acard ale też mi nie pomógł.

Pajkaa fajnie że linki zamieściłaś. A co Cię tak męczy kochana ?!? Wracaj szybko do sił !!!

Tosia jak dzisiaj samopoczucie ?

Amerie ja się na tym nie znam za bardzo ale nie wiem czy wczoraj maćku nie pisałą że jak spada to @ ma przyjść.

Ja dzisiaj nie robię nic więc posiedzę trochę z Wami :-) miałam jechać pare spraw pozałatwiać ale jak widzę co się dzieje za oknem to stwierdziłam że mi się nie chce.

Miłego dnia Wam życzę!

oj mam katar i kaszel i paskudnie sie czuje jakby mnie cos przejechało:(

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-D:-D:-D

dostalam @ !!!!! sialalalala!!! jupii!!! hurraa !!!! :-)

przepraszam za to wejscie pelna para ale jeszcze nigdy tak szybko nie dostalam @ tzn w 23dc :) :-) ale sie ciesze ze po odstawieniu dupka nie musialam dlugo czekac :) jupiii:)
a swoja radoscia
az meza rano zbudzilam :)
wiec od dzisiaj zaczynam 2 cykl ziola + CLO + fraxiparine :-) moze si ejeszcvze zalapie na mamusie 2010 :-)

buziaczki zmykam do pracki :-D

milgo dzioka :)

no to kciuki zaciśnięte :)

A mnie ma w żadnej galerii Superpharm ?!? Bo tam są na pewno...
to są jeszcze takie z Domowa Apteka...one też podobno wcześniej wykrywają.
A jak nie to leć na betkę...nawet dzisiaj.
Czyli fajnie bo już się @ spóźnia! &&&

A mnie ma w żadnej galerii Superpharm ?!? Bo tam są na pewno...
to są jeszcze takie z Domowa Apteka...one też podobno wcześniej wykrywają.
A jak nie to leć na betkę...nawet dzisiaj.
Czyli fajnie bo już się @ spóźnia! &&&

No właśnie nigdzie tej apteki nie widziałam. :no:
Nic,zobaczymy,co przyniesie dzień dzisiejszy. ;-)

nie pojawi się i koniec !!!!!!! będzie fasoleczka :)

Fajnie by było. :-) Ale jakoś kurcze,mało w to wierzę. :zawstydzona/y: Cholerka... :-(

dzewczyny jak jest z tymi badaniami beta, o co w nich chodzi, jak szybko wykrywa ciąże, czy to są normalne badania krwi?? bo ja ciemna jestem w tej sprawie.

reklama
dzewczyny jak jest z tymi badaniami beta, o co w nich chodzi, jak szybko wykrywa ciąże, czy to są normalne badania krwi?? bo ja ciemna jestem w tej sprawie.

Badanie betaHCG wykrywa podobno już ciążę 10 dni od momentu zapłodnienia. Jest to zwykłe badanie/pobranie krwi. Wyniki w zależności od lab, ale z tego co się orientuję to w większości są w tym samym dniu. Na wyniku jest dokładna interpretacja.

Do góry