reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To faktycznie szybciutko...Mnie się strasznie podobają takie sweterki dla małych dziewczynek :-)
W sumie jak u mnie synek to będę miała z głowy bo takie ciuszki to raczej dla dziewczynki.

mi się też sweterki podobają :tak: ale chłopczyka można w sreterek ubrać :tak: tylko nie różowy :-D mi się marzy wydziergać sweterek niebiesko-biały z kapturkiem (dla chłopczyka oczywiście) ;-) ale to dopiero jak fasolinka będzie w brzuszku (bo teraz jakoś czasu wiecznie brak) :-)

reklama
Witaj erba22 :-)
Co tam ciekawego nakupiłaś ?!?

dziecko musialam zaopatrzyc w buciki iciuszki bo rosnie jak na drozdzach , no i jedzonko bo ostatnio w lodowce to swaitlo bylo heheh . A dla siebie nic jakos nie mam nastroju , pewnie to brak wiosnyyy .
no no dziewczyny ale macie zdolnosci zazdroszcze :)

Balerinki :-D
(na 1 fotce widać jakby coś w środku było- a to bucik się zgioł)

ssłodkie :-)

Hej dziewczyny :-)
Co tam slychować ?? Nie nadrabiam wczorajszego dzionka nie bylabym w stanie tyllleee naskrobałyście:szok: . Wczoraj nie mialam mozliwości tu zajrzec , dzień zakupowy potem rodzinka sie zwalila .
hej hej hej

ja tez się witam :-)
troche ostatnio Was zaniedbuję...próbuje łapać dystans;-)

jak humorki?
i jak złapałaś ???

a ja sobie drzemeczke walnełam :-) i szczekający pies mnie obudził ;/

A to skarpetusie które kupiłam wczoraj dla fasolki :-)

Załączniki

• 20100314402..jpg
    20100314402..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 42
macku dzieki musze poszperac na necie moze cos znajde... ehh jak ja bym juz chciala zbeby przyszla :( zebym mogla clo brac i zastrzyki i swszystko ... :(
no wcale się nie dziwie... ja też więksża nadzeję mam w następnym cyklu z clo i

domowych to nie znam ale clotimazolum masc mi pomaga zawsze jak mam cos swedzoncego

ja dawno nie miałam ale faktycznie kiedyś jak swędziąło to zawsze clotrimazol stosowałam

Dziewczyny, podczytuję Was ale rzadko piszę - ale teraz muszę się pochwalić...
Wczoraj zobaczyłam drugą kreseczkę na teście!!! :-) :-)
Cieszę się jak głupia...

A teraz trochę statystyk:
- udało się w 7 cyklu
- drugi cykl z wiesiołkiem
- już spisałam cykl na straty, bo serduszkowaliśmy nie w dni płodne - a jednak się udało!
Chyba właśnie dlatego, że wreszcie odpuściłam, machnęłam ręką, że i tak nic z tego nie będzie...
Więc głowa do góry, Wam na pewno też się uda!!!

Przesyłam Wam porcję fluidków! :-D:-D:-D
gratuluję...fajnie masz :)

ssłodkie :-)

i jak złapałaś ???

a ja sobie drzemeczke walnełam :-) i szczekający pies mnie obudził ;/

raczej próbuję...jak sobie dziergam to i lepiej, bo liczę oczka, rzedy itd...nie myśle o fasolce... jest mi na pewno lepiej niż w tamtym cyklu, jak się nie uda to trudno...kilka dni temu miała chyba najwiekszy dołek starankowy iwiem, ze fasolka nie moze być lekiem na zło w pracy, któej nie lubie...wysyłam oferty i trudno co bedzie to bedzie...chyba mi jest tez lepiej przez tego gina do którego trafiłam, dał mi nadzieję...

nie wiem moze przestało mi juz tak zależeć, a moze wbijam sobie do głowy...starania staraniami a życie życiem ...

zdróka Toska zyczę ...by te chorubska sie skończyły...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry