:-(no to dziewczyny przyszła @ i zaczynamy nowy cykl i wszystko jest dzisiaj do dupy bo przyszła o 2 dni za szybko
no to w tym cyklu idziemy leb w leb
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-(no to dziewczyny przyszła @ i zaczynamy nowy cykl i wszystko jest dzisiaj do dupy bo przyszła o 2 dni za szybko
a lekarz chyba wie co robi skoro przepisal ci te zastrzyki - nie boj sie ja bralam takie zastrzyki to nie groźne
mam nadzieje ze juz nie dlugo dołaczymy
No jeszcze nie przepisał ale pewnie się na tym skończy :-(
Odwiedziłam aptekę, nastawiłam zupkę i mam chwilkę na forum :-)
hmm ja to nie mam pojecia a moze poloz je do gory pod katem 90 stopni??? moze niech Twoj Ci je wymasuje....Wróciłam...najedzona jak jasny pieron...
Kurka nie wiem czy przez tego dupka nie mam problemów z krążeniem, bo nogi (łydki) mnie bolą tak jak podczas lotu samolotem. Wtedy pomagał mi kieliszek wódeczki, ale teraz nie wiem co mi może pomóc.
Czy u Was dupek też powodował takie dolegliwości ?!? Nie wiem co mam robić.
ale super gratuluje!!!!! i oczywiście podbieram fluidki !!!!Dziewczyny, podczytuję Was ale rzadko piszę - ale teraz muszę się pochwalić...
Wczoraj zobaczyłam drugą kreseczkę na teście!!! :-) :-)
Cieszę się jak głupia...
A teraz trochę statystyk:
- udało się w 7 cyklu
- drugi cykl z wiesiołkiem
- już spisałam cykl na straty, bo serduszkowaliśmy nie w dni płodne - a jednak się udało!
Chyba właśnie dlatego, że wreszcie odpuściłam, machnęłam ręką, że i tak nic z tego nie będzie...
Więc głowa do góry, Wam na pewno też się uda!!!
Przesyłam Wam porcję fluidków!
i od Ciebie tez podbieramTo i ja Wam trochę podeślę tych fluidków
na córeczkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na synka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cudna fryzurka slicznie Ci w niejKurcze,a jeszcze w październiku miałam włosy prawie do pasa,WoW! ;-) Hihihi. :-)
moze to i chwyt kto wie ale oliwka wystarczy sie smarowac... moja psiapsiola smarowala sie do 6 miesiaca oliwka z rossmana dla ciezarnych... ale ona to w ogole dzien w dzien sie smaruje balsamami i cialo ma jak niemowle gladkie- smaruje sie odkad pamietam....Moze to chłyt marketingowy - im wczesniej zaczniesz, tym wiecej opakowan zuzyjesz
Teraz to juz nie ma znaczenia, bo @ juz jest. A ja wlasnie wole wiedziec dzien wczesniej, czy @ przylezie, czy nie, zamiast sie niepotrzebnie nakrecac
hmmm dziwne ja tryzmam kciuki aby to nie bylo na malpiszona wrednego!!!!Wiecie co. Wczoraj,jak się wieczorem przytulałam z G. to mi po jakimś czasie śluz z krwią wyleciał. I na maxa od tamtej pory aż do teraz napiernicza mnie lewy jajnik. Na @ zawsze mnie całe podbrzusze boli. No,ale ani bólu ani @ nie mam. Gdyby nie ta jedna krecha w piątek,to już bym się na fasolkę nakręcała... A tak,to coś czuję,że mi się cykl wydłuży jednak.
tulam mocnono to dziewczyny przyszła @ i zaczynamy nowy cykl i wszystko jest dzisiaj do dupy bo przyszła o 2 dni za szybko
szczesciara jestes i tyle ;p a my dalej bedzie sie bzykac reprodukcyjnie ;p
nie ma Was to zmykam bede pozniej buzka....
a ja chora standardowo i leze w lozku
a masc nie pomogla ?? kurde
mam problem dziewczyny po tylu antybiotykach co brałam w tym cyklu mam jakieś zapalenie i starsznie mnie piecze i swędzi czy są jakieś domowe sposoby na pozbycie się tego spadku po antybiotykoterabii? pomóżcie proszę
Dziewczyny, podczytuję Was ale rzadko piszę - ale teraz muszę się pochwalić...
Wczoraj zobaczyłam drugą kreseczkę na teście!!! :-) :-)
Cieszę się jak głupia...
A teraz trochę statystyk:
- udało się w 7 cyklu
- drugi cykl z wiesiołkiem
- już spisałam cykl na straty, bo serduszkowaliśmy nie w dni płodne - a jednak się udało!
Chyba właśnie dlatego, że wreszcie odpuściłam, machnęłam ręką, że i tak nic z tego nie będzie...
Więc głowa do góry, Wam na pewno też się uda!!!
Przesyłam Wam porcję fluidków!
To i ja Wam trochę podeślę tych fluidków
na córeczkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na synka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kurcze,a jeszcze w październiku miałam włosy prawie do pasa,WoW! ;-) Hihihi. :-)
Zastanawiam się jak ja bym wyglądała w takie fryzurce...też mam długie włosy...czarne, prawie do pasa.
no to dziewczyny przyszła @ i zaczynamy nowy cykl i wszystko jest dzisiaj do dupy bo przyszła o 2 dni za szybko
Uuu... :-(Mi się jeszcze nawet @ nie spóźnia,więc poczekam. ;-)
Babeczki,a mam pytanie. Czy któraś używała testów "Facelle",czy jakoś tak? Bynajmniej tych Rossmannowych? Bo widziałam,że są w promocji i jeśli są dobre,to zrobiłabym sobie zapas ,hahaha. ;-)