reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a lekarz chyba wie co robi skoro przepisal ci te zastrzyki - nie boj sie ja bralam takie zastrzyki to nie groźne :tak:

mam nadzieje ze juz nie dlugo dołaczymy :)

No jeszcze nie przepisał ale pewnie się na tym skończy :-(

Odwiedziłam aptekę, nastawiłam zupkę i mam chwilkę na forum :-)

Wróciłam...najedzona jak jasny pieron...
Kurka nie wiem czy przez tego dupka nie mam problemów z krążeniem, bo nogi (łydki) mnie bolą tak jak podczas lotu samolotem. Wtedy pomagał mi kieliszek wódeczki, ale teraz nie wiem co mi może pomóc.
Czy u Was dupek też powodował takie dolegliwości ?!? Nie wiem co mam robić.
hmm ja to nie mam pojecia a moze poloz je do gory pod katem 90 stopni??? moze niech Twoj Ci je wymasuje....

Dziewczyny, podczytuję Was ale rzadko piszę - ale teraz muszę się pochwalić...
Wczoraj zobaczyłam drugą kreseczkę na teście!!! :-) :-)
Cieszę się jak głupia...

A teraz trochę statystyk:
- udało się w 7 cyklu
- drugi cykl z wiesiołkiem
- już spisałam cykl na straty, bo serduszkowaliśmy nie w dni płodne - a jednak się udało!
Chyba właśnie dlatego, że wreszcie odpuściłam, machnęłam ręką, że i tak nic z tego nie będzie...
Więc głowa do góry, Wam na pewno też się uda!!!

Przesyłam Wam porcję fluidków! :-D:-D:-D
ale super gratuluje!!!!! i oczywiście podbieram fluidki !!!!
To i ja Wam trochę podeślę tych fluidków
na córeczkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na synka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i od Ciebie tez podbieram :)
Kurcze,a jeszcze w październiku miałam włosy prawie do pasa,WoW! ;-) Hihihi. :-)

zdjcie0095o.jpg
cudna fryzurka :) slicznie Ci w niej

Moze to chłyt marketingowy - im wczesniej zaczniesz, tym wiecej opakowan zuzyjesz:tak:

Teraz to juz nie ma znaczenia, bo @ juz jest. A ja wlasnie wole wiedziec dzien wczesniej, czy @ przylezie, czy nie, zamiast sie niepotrzebnie nakrecac:tak:
moze to i chwyt kto wie ale oliwka wystarczy sie smarowac... moja psiapsiola smarowala sie do 6 miesiaca oliwka z rossmana dla ciezarnych... ale ona to w ogole dzien w dzien sie smaruje balsamami i cialo ma jak niemowle gladkie- smaruje sie odkad pamietam....
Wiecie co. :sorry2: Wczoraj,jak się wieczorem przytulałam z G. to mi po jakimś czasie śluz z krwią wyleciał. :baffled: I na maxa od tamtej pory aż do teraz napiernicza mnie lewy jajnik. Na @ zawsze mnie całe podbrzusze boli. No,ale ani bólu ani @ nie mam. Gdyby nie ta jedna krecha w piątek,to już bym się na fasolkę nakręcała... A tak,to coś czuję,że mi się cykl wydłuży jednak. :dry:
hmmm dziwne ja tryzmam kciuki aby to nie bylo na malpiszona wrednego!!!!
no to dziewczyny przyszła @ i zaczynamy nowy cykl i wszystko jest dzisiaj do dupy bo przyszła o 2 dni za szybko
:( tulam mocno
szczesciara jestes i tyle ;p a my dalej bedzie sie bzykac reprodukcyjnie ;p

no wlasnie reprodukcyjnie hehehe

a ja wlsanie skonczylam pierwsza czesc pracji i zajrzalam do Was ... chwila odpoczynku jeszcze musze ze 2h popracowac i potem z moim do sklepiku na chwilke i bedziemy ogladac film : niegdy nie mow nigdy... a co taki seansik sobie dzisiaj zrobimy :-)

a ja dzis nic nie czuje poza napieciem w podbrzuszu.... ide ziołka zaparzyc ( oby one podzialaly ;-))
juz sie tak nie moge doczekac... tylko nei wiem czy przez ten moj 2 dniowy wyjazd do Wisly tydzien temu to mi nic nie poprzesuwa.....oby nie bo zamorduje :wściekła/y:;-)

nie ma Was to zmykam bede pozniej buzka....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja dzisiaj pomidorówkę serwuję...jeszcze chwilka i będzie gotowa.
I błogie lenistwo również u mnie...a znajomi mają dzisiaj do nas wpaść i tak mi to nie po drodzę, bo nie bardzo chce mi się sprzątać.

nie ma Was to zmykam bede pozniej buzka....

Ja jestem :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie no szlag mnie trafil na miejscu zaznaczyklam sobie chyba z 10 postow i nic mi sie niewyswietlilo do cytowania chyba prze te korewskie reklamy czarne co wyskakoja z jakims posranym samochodem.....wrrr ale teka w srocioe to ASIUCHA CZY AGUTKA niepamietam sorki ale sliczna fryzura MYSZA ty znow kombinojesz widze akard niepowinnas brac sama jak jestes w ciazy bez zalecenia lekarza a nogami sie nieprzejmoj tylko wymasoj a ze dretwieja to normalne bo teraz u ciebie zwieksza sie objetosc i ilosc krwi w organizmie

a ja kochane sie odstresowalam u wszagierki poszlalam pogadalam i wogole fajnie bylo ale cos mi niedaje spokoju bo wczoraj u wszagierki tak mnie podbrzusze pobolewalo ze bylam pewna ze do wieczora dostane @ mimo ze do niej jeszcze minimum 3 dni i takie uczucie mialam wilgotne ze juz przylazla i latalam jak glupia do kibla i sprawdzalam czy juz przyszla ale nie tylko sluzu duzo bylo :-/ no i jajnik prawy mnie pobolewal i dzis tez cmi ale lewytez pare razy kul ale ten prawy bardziej daje mi sie we znaki a jutro ide z mezem na badanie krwi i moczu opgolne + cholesterol mezus a ja + cholesterol i cukier mam tylko nadzieje ze mi nic niewynajda np cukrzycy albo cholesterolu bo bym sie chyba pochalstala jak bym jeszcze leczyc sie miala...

Ja juz tez po obiadku - mialam karkowke z midem, czosnkiem i keczupem:tak:mniam!

Teraz siedze na allegro i szukam materialow do scrapbookingu - zamierzam zrobic "ksiazeczke maluszka" - tak sobie pomyslalam, ze bedzie to dobry prezent. Bo ile mozna dawac ciuszkow lub zabawek. ;-)

Witaj kochana żabeczko ! :-)

Co do Acardu to lekarz mi go kazał brać 1x dziennie...ale ja na początku nie chciałam, ale dzisiaj doszłam do wniosku że skoro kazał to tak ma być. Najgorsze jest to że mnie przerażają te ilości połykanych dziennie tabletek...ale cóż.

Fajnie że wypad do rodzinki się udał.

A co do objawów...to ja nic nie chcę mówić...ale liczę że to fasoleczka :-D:-D:-D:-D:-D trzymam bardzo mocno że @ nie przylazła &&&

reklama
a ja chora standardowo i leze w lozku
a masc nie pomogla ?? kurde

pomogła tylko na ogromne usta, ale opryszczka wylazła :dry: nic to smaruję teraz ją Hascovir i może szybko przejdzie :blink: leż, leż i się kuruj :tak:

:baffled::baffled::baffled: mam problem dziewczyny po tylu antybiotykach co brałam w tym cyklu mam jakieś zapalenie i starsznie mnie piecze i swędzi czy są jakieś domowe sposoby na pozbycie się tego spadku po antybiotykoterabii?:baffled::baffled::baffled: pomóżcie proszę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja stosuję nasiadówki z rumianku i Tamtumrosa (wewn.) ;-)

Dziewczyny, podczytuję Was ale rzadko piszę - ale teraz muszę się pochwalić...
Wczoraj zobaczyłam drugą kreseczkę na teście!!! :-) :-)
Cieszę się jak głupia...
A teraz trochę statystyk:
- udało się w 7 cyklu
- drugi cykl z wiesiołkiem
- już spisałam cykl na straty, bo serduszkowaliśmy nie w dni płodne - a jednak się udało!
Chyba właśnie dlatego, że wreszcie odpuściłam, machnęłam ręką, że i tak nic z tego nie będzie...
Więc głowa do góry, Wam na pewno też się uda!!!
Przesyłam Wam porcję fluidków! :-D:-D:-D

myślałam, że o nas zapomniałaś :-p
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D i fluidka zabieram ;-)

To i ja Wam trochę podeślę tych fluidków
na córeczkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na synka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

to dla mnie jeden taki i jeden taki :tak: obojętne na co... tylko żeby było :tak::-D

Kurcze,a jeszcze w październiku miałam włosy prawie do pasa,WoW! ;-) Hihihi. :-)

zdjcie0095o.jpg

ślicznie :-D:-D:-D

Zastanawiam się jak ja bym wyglądała w takie fryzurce...też mam długie włosy...czarne, prawie do pasa.

jak kto woli... ja miałam blond prawie do pasa i ściełam do ramion... zauważyłam, że faceci nie zwracali na mnie uwagi, a i tęskniłam za "ogonkiem" i... zapuściłam :tak: teraz znów są prawie do pasa i jak faceci ukradkiem zaglądają to mnie to podbudowuje ;-)

no to dziewczyny przyszła @ i zaczynamy nowy cykl i wszystko jest dzisiaj do dupy bo przyszła o 2 dni za szybko

:-( nowy cykl = nowa szansa :tak:

Uuu... :-(Mi się jeszcze nawet @ nie spóźnia,więc poczekam. ;-)
Babeczki,a mam pytanie. Czy któraś używała testów "Facelle",czy jakoś tak? Bynajmniej tych Rossmannowych? Bo widziałam,że są w promocji i jeśli są dobre,to zrobiłabym sobie zapas ,hahaha. :-p ;-)

ja mam ;-) ale nie wiem czy dobre, bo nie mam okazji wypróbować :dry: @ przyłazi i wszystko psuje :dry: mam nadzieję, że w końcu zatestuję :tak:

Kobietki buciki wydziergałam :-D zaraz wrzuce foto :-D

Do góry