reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Brrrrrrr,poszliśmy na spacer i Nas śnieg złapał!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

mi kiedys wykazywaly negatyw wiec napewno sa zle :-D:-D:-D:-D

Hahaha,szalona! :-D

cudna fryzurka :) slicznie Ci w niej

Dziękuję. :-D

hmmm dziwne ja tryzmam kciuki aby to nie bylo na malpiszona wrednego!!!!

Tak,dziwne... Co cykl,to coś innego się dzieje. :dry:
Za kciuki nie dziękuję. ;-)

Dziękuję również. :-D

ja mam ;-) ale nie wiem czy dobre, bo nie mam okazji wypróbować :dry: @ przyłazi i wszystko psuje :dry: mam nadzieję, że w końcu zatestuję :tak:
Kurcze,chyba je zakupię. :cool2:
Widziałam,że sa też owulacyjne. :tak:

aaa i agutka kiedy testojesz???bo dzis widze termin @ masz na dzisiaj :tak:

Dziś to ja mam termin testowania,nooooo! A nie @! :wściekła/y: Hehehhe. :-p ;-)
A tak poważnie,to nie wiem,kiedy testuję. :sorry2: Na razie się nie spóźnia,więc nie planuję testu. ;-) Zobaczymy,jak długo wytrzymam,haha. :-p ;-)

Balerinki :-D
(na 1 fotce widać jakby coś w środku było- a to bucik się zgioł)

Piękne! :-)

A to skarpetusie które kupiłam wczoraj dla fasolki :-)

Jakie bamboszki słodkie! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka a ty wszedzie siedzisz hihihih

kochane a to paputy ktore wam obiecalam wkleic te ktore mi mezu sprezentowal pod choinke :tak: Obraz 216..jpgObraz 217..jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kochane a to paputy ktore wam obiecalam wkleic te ktore mi mezu sprezentowal pod choinke :tak:Zobacz załącznik 224697Zobacz załącznik 224698

Słodziaczki! :-)

W Polsce umiera z duzo noworodków. Niemowlaki umierają, bo mają złą opiekę w szpitalach. Jesteśmy w czołówce krajów o wysokiej śmiertelności dzieci - eFakt.pl
boze masakra trzeba zwiewac z tego chorego kraju beznadzieja najwiecej poronirn i zgonow noworodkow i tyle problemow z nieplodnoscia kochane gdzie my zyjemy!!!????
Śpioszki sygnalizujące gorączkę!
a to cos praktycznego :-)

Ale statystyka - "pięknie". :-(
A te śpioszki,to niezły bajer! :-)

Do góry