reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

halo gdzie sie wszystkie podzialy ???????

Witaj kochana żabeczko ! :-)

Co do Acardu to lekarz mi go kazał brać 1x dziennie...ale ja na początku nie chciałam, ale dzisiaj doszłam do wniosku że skoro kazał to tak ma być. Najgorsze jest to że mnie przerażają te ilości połykanych dziennie tabletek...ale cóż.

Fajnie że wypad do rodzinki się udał.

A co do objawów...to ja nic nie chcę mówić...ale liczę że to fasoleczka :-D:-D:-D:-D:-D trzymam bardzo mocno że @ nie przylazła &&&
no jak lekarz kazal to oki :tak: a co do fasolki to jej niebedzie bo owu niebylo wiec fasolki tez nebedzie ale ten wczorajszy dzien to cos mi podpadalo jakby to owu byla ale watpie :dry: aha i ja biore od ciebie niebieski fluidki na chlopca koniecznie :-D

aha i macku tulam szkoda ze tempka spadla i @ przylazla ale z tym ze predzej wiesz to dobre jest bo przynajmniej testow sie nietraci i sie czlowiek nieludzi niepotrzebnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Scully wrzuć foteczki koniecznie... :-)

Żabko a skąd ta pewność że owu nie było...może była tylko nikomu się nie pokazywała ;-)

Balerinki :-D
(na 1 fotce widać jakby coś w środku było- a to bucik się zgioł)

Załączniki

• DSC03877..jpg
    DSC03877..jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC03878..jpg
    DSC03878..jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
Scully wrzuć foteczki koniecznie... :-)

Żabko a skąd ta pewność że owu nie było...może była tylko nikomu się nie pokazywała ;-)
z mojego cyklu wiem :) bo mierze trempke i sprawdzam sluz tak jak macku wieczorem sproboje sprawdzic szyjke :)

sliczniusie sa kurcze ja juz chce fasolke to u ciebie napewno zamowie paputy :-)

Jakie słodziutkie :-) Piękne!!!
Może i ja bym się nauczyła takie dziergać...trudne to jest ? są jakieś pomoce czy raczej trzeba liczyć na własną wyobraźnię ?

nie jest trudne :-p ja skopiowałam wzór ze strony rosyjskiej... nic nie rozumiałam więc sama po rysunkach jakoś kleciłam i wyszło :tak: 1,5 dnia mi zajeło, więc myślę, że to szybko :-)

sliczniusie sa kurcze ja juz chce fasolke to u ciebie napewno zamowie paputy :-)

no problem ;-) zanim dzidzia będzie na świecie to może sama spróbujesz takie wydziubać :-p jak się uda to radość jest ogromna :tak:

nie jest trudne :-p ja skopiowałam wzór ze strony rosyjskiej... nic nie rozumiałam więc sama po rysunkach jakoś kleciłam i wyszło :tak: 1,5 dnia mi zajeło, więc myślę, że to szybko :-)

To faktycznie szybciutko...Mnie się strasznie podobają takie sweterki dla małych dziewczynek :-)

W sumie jak u mnie synek to będę miała z głowy bo takie ciuszki to raczej dla dziewczynki.

Hej dziewczyny :-)
Co tam slychować ?? Nie nadrabiam wczorajszego dzionka nie bylabym w stanie tyllleee naskrobałyście:szok: . Wczoraj nie mialam mozliwości tu zajrzec , dzień zakupowy potem rodzinka sie zwalila .

reklama
Do góry