reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Moze to chłyt marketingowy - im wczesniej zaczniesz, tym wiecej opakowan zuzyjesz:tak:

Teraz to juz nie ma znaczenia, bo @ juz jest. A ja wlasnie wole wiedziec dzien wczesniej, czy @ przylezie, czy nie, zamiast sie niepotrzebnie nakrecac:tak:

zgadzam się z tobą, lepiej wiedziec wczesniej i sie nie nakrecac nie[potrzebnie

reklama
zgadzam się z tobą, lepiej wiedziec wczesniej i sie nie nakrecac nie[potrzebnie
A ja też pogodziłam się już z wizytą @...a przecież wiadomo że to złośliwiec i wredota...i jak ja już na nią czekałam to ona nie przylazła :-)
I Wam też życzę takich niespodzianek od tej wredoty. ;-)

Siedzę już w butach ale jak widzę ten śnieg na zewnątrz to mi się niegdzie wychodzić nie chce... ale muszę po ten acard jechać bo mi te nogi nie dają spokoju.

No jasne że trzeba...ale w sumie ja chyba na razie i tak nie jestem gotowa na takie zmiany więc odpuszczam.
jadę do apteki :-)

Wiesz,ja sobie w listopadzie zrobiłam prezent na urodziny,bo dostałam sianko i je właśnie m.in. na fryzjera wykorzystałam i ścięłam włosy do ramion. ;-) A teraz mnie już jakaś depresja zimowa łapała i potrzebowałam jakiejś zmiany - odświeżenia. :sorry2: A,że z kolorem nie da się niczego zbytnio zrobić,więc zainwestowałam w zmianę długości. ;-) :tak: A co mi tam - włosy odrosną jakby co,haha. :-p ;-)

A nie wiadomo właśnie czy to na @...test też był wcześniej zrobiony. Ja dalej &&& za fasolkę!

Kurcze,ale strasznie mnie to denerwuje. Bo albo niech te testy wychodzą pozytywnie albo niech @ przyłazi w terminie!!! :wściekła/y:

Boże,jak mnie kuje ten jajol! :baffled:

A ja też pogodziłam się już z wizytą @...a przecież wiadomo że to złośliwiec i wredota...i jak ja już na nią czekałam to ona nie przylazła :-)
I Wam też życzę takich niespodzianek od tej wredoty. ;-)

Siedzę już w butach ale jak widzę ten śnieg na zewnątrz to mi się niegdzie wychodzić nie chce... ale muszę po ten acard jechać bo mi te nogi nie dają spokoju.

szczesciara jestes i tyle ;p a my dalej bedzie sie bzykac reprodukcyjnie ;p

Wiesz,ja sobie w listopadzie zrobiłam prezent na urodziny,bo dostałam sianko i je właśnie m.in. na fryzjera wykorzystałam i ścięłam włosy do ramion. ;-) A teraz mnie już jakaś depresja zimowa łapała i potrzebowałam jakiejś zmiany - odświeżenia. :sorry2: A,że z kolorem nie da się niczego zbytnio zrobić,więc zainwestowałam w zmianę długości. ;-) :tak: A co mi tam - włosy odrosną jakby co,haha. :-p ;-)

Kurcze,ale strasznie mnie to denerwuje. Bo albo niech te testy wychodzą pozytywnie albo niech @ przyłazi w terminie!!! :wściekła/y:

Boże,jak mnie kuje ten jajol! :baffled:

No to może leć na betkę...

kurde ja tez bym juz chciala dostac @ i czekam i czkam po tym dupku a mowie ze czekam bo ostatniu w 2 dzien po odstwieniu przyszla rano i dzisjest rano i nic a polodnie jest... jeescz mnie podkurwila laska ze studiow agggrrr!!!

no to dziewczyny przyszła @ i zaczynamy nowy cykl i wszystko jest dzisiaj do dupy bo przyszła o 2 dni za szybko

Uuu... :-(

No to może leć na betkę...

Mi się jeszcze nawet @ nie spóźnia,więc poczekam. ;-)

Babeczki,a mam pytanie. Czy któraś używała testów "Facelle",czy jakoś tak? Bynajmniej tych Rossmannowych? Bo widziałam,że są w promocji i jeśli są dobre,to zrobiłabym sobie zapas ,hahaha. :-p ;-)

szczesciara jestes i tyle ;p a my dalej bedzie sie bzykac reprodukcyjnie ;p

No może i szczęściara... Najważniejsze teraz by wszystko było ok.
Bardzo boję się tych zastrzyków któe ginek chce mi dać, więc stwierdziłam że będę łykać ten acard to może ta krew będzie w normie.

A i Wy kiedyś dołączycie do Klubu Szczęściar!!!

Muszę się dzisiaj wyprzytulać z moim W. bo tak na niego nawrzeszczałam a w sumie niepotrzebnie i mi teraz głupio. On cały czas do mnie sercem na dłoni a ja z nerwami.

Babeczki,a mam pytanie. Czy któraś używała testów "Facelle",czy jakoś tak? Bynajmniej tych Rossmannowych? Bo widziałam,że są w promocji i jeśli są dobre,to zrobiłabym sobie zapas ,hahaha. :-p ;-)

Ja niestety nie znam tych testów, kupowałam kiedyś jakiś w rosmannie ale nie pamiętam. Dla mnie najlepsze były te Clearblue i ostatnio czytałam ze teraz w SUperpharmie są na promocji za 16zł.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No może i szczęściara... Najważniejsze teraz by wszystko było ok.
Bardzo boję się tych zastrzyków któe ginek chce mi dać, więc stwierdziłam że będę łykać ten acard to może ta krew będzie w normie.

A i Wy kiedyś dołączycie do Klubu Szczęściar!!!

Muszę się dzisiaj wyprzytulać z moim W. bo tak na niego nawrzeszczałam a w sumie niepotrzebnie i mi teraz głupio. On cały czas do mnie sercem na dłoni a ja z nerwami.

a lekarz chyba wie co robi skoro przepisal ci te zastrzyki - nie boj sie ja bralam takie zastrzyki to nie groźne :tak:

mam nadzieje ze juz nie dlugo dołaczymy :)

Uuu... :-(

mi kiedys wykazywaly negatyw wiec napewno sa zle :-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry