reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jadę do apteki po acard...mam nadzieje że mi pomoże na te nogi bo zaraz zwariuję...

Chłopa przed chwila też już opierdzieliłam z nerwów, więc chyba dzisiaj dzień z cyklu -> bez kija nie podchodź.

Kurcze,a jeszcze w październiku miałam włosy prawie do pasa,WoW! ;-) Hihihi. :-)

zdjcie0095o.jpg

Świetna ta fryzurka !!! Bardzo CI pasuje... :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jadę do apteki po acard...mam nadzieje że mi pomoże na te nogi bo zaraz zwariuję...

Chłopa przed chwila też już opierdzieliłam z nerwów, więc chyba dzisiaj dzień z cyklu -> bez kija nie podchodź.

Hehe,hormonki. ;-)

Świetna ta fryzurka !!! Bardzo CI pasuje... :-)

Dziękuję - zależało mi,aby wydłużyła trochę mojego pycha. ;-)

Witajcie dziewczynki:-)

wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za FASOLKA ROSNIE z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek ;)
Gratuluję jeszcze raz Malutka:-)
alez piękne włoski ma Agutka nasza:tak:
Dzieki, ale juz to chyba nie robi na mnie wrazenia;-) Zafasolkowanie zaczynam traktowac jak wygrana na loterii, co mi sie jeszcze nigdy nie przytrafilo i jest dla mnie abstrakcja:tak:
słońce tak mi smutno się zrobiło:-( może już lepiej nie mierz tej tempki bo to tylko zabiera nadzieje:-(
Na rozstępy to mam Mustelle, ale nie wiem czy to na cellulit pomaga. Ehh że też mi się dziadostwo musiało pokazać teraz.
kochana na początku nie wolno brzucha smarować niczym- pamiętaj o tym:tak: może wiesz ale tak na wszelki wypadek napisze;-)

Dziewczyny, podczytuję Was ale rzadko piszę - ale teraz muszę się pochwalić...
Wczoraj zobaczyłam drugą kreseczkę na teście!!! :-) :-)
Cieszę się jak głupia...

A teraz trochę statystyk:
- udało się w 7 cyklu
- drugi cykl z wiesiołkiem
- już spisałam cykl na straty, bo serduszkowaliśmy nie w dni płodne - a jednak się udało!
Chyba właśnie dlatego, że wreszcie odpuściłam, machnęłam ręką, że i tak nic z tego nie będzie...
Więc głowa do góry, Wam na pewno też się uda!!!

Przesyłam Wam porcję fluidków! :-D:-D:-D
no to serdeczne gratulacje!!!!! dzięki za fluidki:tak:

To i ja Wam trochę podeślę tych fluidków
na córeczkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
na synka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Myszka bierzemy jedne i drugie to będą bliźniaki:-D jeju dobrze że mój M nie widzi co ja pisze:-D dzięki skarbie:-)

Zastanawiam się jak ja bym wyglądała w takie fryzurce...też mam długie włosy...czarne, prawie do pasa.

Jeśli masz małą buzię,to nie będzie. Ona jest raczej dla takich okrąglejszych twarzy,bo ma na celu ich wydłużenie - wyszczuplenie. ;-)

Dziękuję. :-)

alez piękne włoski ma Agutka nasza:tak:

Hehe,bardzo dziękuję. :-) Potrzebna mi była taka zmiana. :tak: Bardzo!

kochana na początku nie wolno brzucha smarować niczym- pamiętaj o tym:tak: może wiesz ale tak na wszelki wypadek napisze;-)
no to serdeczne gratulacje!!!!! dzięki za fluidki:tak:
Myszka bierzemy jedne i drugie to będą bliźniaki:-D jeju dobrze że mój M nie widzi co ja pisze:-D dzięki skarbie:-)

A dlaczego nie wolno smarować...ja już smaruję Mustellą na rozstępy brzuch i plecy...i tą do piersiatek. Jakie są przeciwskazania ?
Mój jak dzisiaj zobaczył że w jednym jajku są dwa zółtka to też stwierdził że to jakieś proroctwo... :-D

Jeśli masz małą buzię,to nie będzie. Ona jest raczej dla takich okrąglejszych twarzy,bo ma na celu ich wydłużenie - wyszczuplenie. ;-)

No właśnie kiedyś była mała i szczupła a teraz to taka pyzia mi się zrobiła.

A dlaczego nie wolno smarować...ja już smaruję Mustellą na rozstępy brzuch i plecy...i tą do piersiatek. Jakie są przeciwskazania ?
Mój jak dzisiaj zobaczył że w jednym jajku są dwa zółtka to też stwierdził że to jakieś proroctwo... :-D

moze sa tam jakies zwiazki chemiczne ktore szkodza - lepiej nie ryzykowac

Hehe,bardzo dziękuję. :-) Potrzebna mi była taka zmiana. :tak: Bardzo!
Agutka ja też ciągle o tym myślę i chyba w końcu też skrócę bo już mam dosyc moich zniszczonych.ale Tobie naprawdę pasuje ta fryzurka:tak:

Jak byłam w ciąży to gin do 4 miesiąca zabronił mi brzucha czymkolwiek smarować bo to drażni dziecko na tym etapie i wywołuje skurcze także ja po 4 zaczęłam smarować i ani jednego rozstępu/a (?) na brzuchu nie mam.także ja bym nie ryzykowała skoro tak lekarze mówią a zaznaczam że dookoła mnie wszystkim kobitom lekarze to gadają:tak: nie straszę Cię Myszko, masz prawo o tym nie wiedzieć.

reklama
Jak byłam w ciąży to gin do 4 miesiąca zabronił mi brzucha czymkolwiek smarować bo to drażni dziecko na tym etapie i wywołuje skurcze także ja po 4 zaczęłam smarować i ani jednego rozstępu/a (?) na brzuchu nie mam.także ja bym nie ryzykowała skoro tak lekarze mówią a zaznaczam że dookoła mnie wszystkim kobitom lekarze to gadają:tak: nie straszę Cię Myszko, masz prawo o tym nie wiedzieć.

To świetnie że to napisałaś...nie miałam o tym pojęcia. Zastanawia mnie tylko dlaczego na tej Mustelli jest napisane od pierwszego dnia.... Może ona jest bezpieczniejsza. Dam sobie spokój do piątku a w piątek zapytam ginka.

Do góry