Scully
mamusia :)
Właśnie oglądałam Fakty i mówili o przypadku uduszenia dziecka w nosidełku. Matka ze Stanów włóżyła 7 - dniowego synka do nosidełka torby i chodziła tak z nim po sklepie, potem poszła do samochodu a jak go wyjeła i chciała wsadzić w fotelik to okazało się że dziecko jest sine i już nieżyło. Straszne normalnie szok!
:---(
Witam dziewczyny,
Podpowiedzcie mi proszę (lub pocieszcie) :/
Termin @ był 3 dni temu. Dziś zrobiłam test, ale po południu - 1 krecha...
Objawów brak, tzn. piersi większe (pełne) ale nie bolące - zawsze przed @ mnie bolały.
Podbrzusze boli - zaczęło kilka dni po owulacji i tak sobie "muli" delikatnie.
I to tyle. Niestety... :/
Nakręciłam się tym brakiem @, a na początku myślałam że w tym cyklu nic z tego, bo wogóle nie miałam śluzu płodnego. No może minimalnie...
Ehhh ciężki żywot... :/
kochana test częściej wychodzi z porannego moczu (i tu może wyjść słaba krecha po paru dniach od @) także jak @ się nie pojawi to próbuj trzymam kciukaski ;-)
wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za FASOLKA ROSNIE z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek
super
Wielkie gratki!
U mnie dzis tempka poleciala mocno w dol i wszyscy wiedza, co to oznacza...
:-(
Ustka mi trochę odpuściły, ale za to opryszczka wylazła wstrętna... i do tego jutro z nią do pracy