reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Gdy spada - przylazi @...
A u mnie problemem nie jest psychika, tylko zaburzona owulka:tak:
ja nie mierzę ale i tak wiem że @ przylezie ale zacznę pic ziółka i zobaczycie jak nam się wszystkim uda- maćku ty już w następnym cyklu owocnie wejdzieś w wiosnę
a potem się posypią fasolki

reklama
Trzymam kciuki tak w sekrecie bo może jest nadzieja ale ja jak przyszła @ to miałam podejście podobne do twojego, takiej jakieś zobojetnienie mnie dopadło i się nie przejełam.
Ja to prędzej w Totka trafie niż tą dzidzie będe mieć.
Martwięe się trochę bo teraz to taki mój ostatni dzwonek, chciałabym urodzić dzidzie w tym roku jeszcze - taki suprise na Gwiazdke mieć! Potem zacznie się wiosna, zaraz lato a latem już własciewie nawet od maja mój M będzie zapracowany, mniej się będziemy widywać no i pewnie staranka będą mniej intensywne.
Tej to moze zaczniemy w totka grac - przynajmniej bedziemy bogate:-D
Mi tempka tak spadla, ze to jest niemozliwe, aby @ nie przylazla:tak:
Teraz daje szanse ziolka - niech sie wykaza;-)

Słoneczka moje kochane ja dołącze do was we wtorek cos czuje - ale juz mam lekko wy****ne co bedzie to bedzie :)
no ja też we wtorek dostanę ale jak pisałam wcześniej to zawsze mi boli brzuch dzisiaj to i tak dobrze bo 3 dni przed to luksus, a mnie potrafi boleć brzuch nawet 2 tygodnie przed @ czyli po owulce boli i wtedy już wiem że nici

ja nie mierzę ale i tak wiem że @ przylezie ale zacznę pic ziółka i zobaczycie jak nam się wszystkim uda- maćku ty już w następnym cyklu owocnie wejdzieś w wiosnę
a potem się posypią fasolki
Mowisz, ze bede pierwsza?;-)
Przy mierzeniu tempki wiem juz dzien dwa wczesniej, ze przyjdzie i sie niepotrzebnie nie nakrecam, ze moze jednak...:tak:

Po cichu zazdroszę że możesz już coś dla dzidzi kupować, ja to chyba oszaleje choć obiecałam sobie że będe kupować jak będe znała płeć bo miałabym ochotę kupić małe, urocze sukienusie ale jak byłby siusiak to co ja bym z nimi zrobiła?
Wczoraj patrzyłam na te testy na amerykańskich stronach co płeć wykrywają i moze jak takie do Anglii dotrą a będe w ciąży to poprosze koleżankę. A teraz zamówiłam u niej te Clearblue owulacyjne, trochę tańsze są niż u nas i zobaczymy. Bo tych owu z allegro to już kupować nie będe, nie mam do nich zaufania.

No ja też ruszę z zakupami dopiero jak będę znała płeć...a na razie to takie pierdółki uniwersalne kupuję.
Co do testów owu z allegro, zawsze twierdziłam że badziewne strasznie, ale akurat one pokazały mi owulkę jak była. :-)

hej dziewuchy :)

asiucha-l ja mam cala szafe ciuszkow dla dzidzia |:) i to po porodzie nawet kupowalam i si enazbieralo i teraz jak cos super zobacze to kupuje chociaz nie jestem w ciazy ale jak jest okazja to czemu nie :) jak bedzie chlopiec to zostawie dla nastepnej dziewczynki :D a jak nie to dam komus w prezencie najblizszej przyjaciolce czy komus :)

mam pytanie : czy tuz przed okresem szyjka jest otwarta ?? w ogole pierwszy raz poczulam ze mam szyjke otwarta nigdy tego nie czulam ... tylko nie umiem okreslic c`y jest wysoko czy nisko ... czekam na okres i czekam a moj maz nie chce wywolac |:p

no ja też we wtorek dostanę ale jak pisałam wcześniej to zawsze mi boli brzuch dzisiaj to i tak dobrze bo 3 dni przed to luksus, a mnie potrafi boleć brzuch nawet 2 tygodnie przed @ czyli po owulce boli i wtedy już wiem że nici

no u mnie to wogole wszystko sie popierdzielilo hee cycki nie bola brzuch nie boli tylko plecy w ledziu mega no ale coz :)

mam pytanie : czy tuz przed okresem szyjka jest otwarta ?? w ogole pierwszy raz poczulam ze mam szyjke otwarta nigdy tego nie czulam ... tylko nie umiem okreslic c`y jest wysoko czy nisko ... czekam na okres i czekam a moj maz nie chce wywolac |:p
Tak - przed @ sie otwiera, ale nie wiem dokladnie ile wczesniej...

Witam dziewczynki z rańca :)
Widzę że humorki coś opadły, hej!!! Uszy do góry, będzie dobrze!!
My już po śniadanku i po kawce, teraz do kościółka a potem wylegiwanie się do wieczora na sofie ...
Dzisiaj temp. 37,2..... ale i tak ćwiczę cierpliwość i czekam do środy...
Buziolki !!!

reklama
Do góry