reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no u mnie to wogole wszystko sie popierdzielilo hee cycki nie bola brzuch nie boli tylko plecy w ledziu mega no ale coz :)

Mnie też tak napierdzielają... ;-)
Zobaczyłam że mi się cellulit zrobił na udach i się załamałał. Muszę dzisiaj jakiś kremik kupić taki coby dzidzi nie drażnił i zacząć intensywną pracę nad udami.
A mój W. jak mu pokazałam powiedział " mój kochany celulitek" :-D i zabranił mi cokolwiek robić, bo najważniejsza jest dzidzia.

hej dziewuchy :)

asiucha-l ja mam cala szafe ciuszkow dla dzidzia |:) i to po porodzie nawet kupowalam i si enazbieralo i teraz jak cos super zobacze to kupuje chociaz nie jestem w ciazy ale jak jest okazja to czemu nie :) jak bedzie chlopiec to zostawie dla nastepnej dziewczynki :D a jak nie to dam komus w prezencie najblizszej przyjaciolce czy komus :)

mam pytanie : czy tuz przed okresem szyjka jest otwarta ?? w ogole pierwszy raz poczulam ze mam szyjke otwarta nigdy tego nie czulam ... tylko nie umiem okreslic c`y jest wysoko czy nisko ... czekam na okres i czekam a moj maz nie chce wywolac |:p

Dla mnie koleżanka która ww grudniu urodziła zbiera ubranka po swojej córci ale ostatnio mówię jej żeby to może komuś innemu oddała bo zanim ja zajdę w ciąże to te rzeczy mole zjedzą.

Zobaczyłam że mi się cellulit zrobił na udach i się załamałał. Muszę dzisiaj jakiś kremik kupić taki coby dzidzi nie drażnił i zacząć intensywną pracę nad udami.
A mój W. jak mu pokazałam powiedział " mój kochany celulitek" :-D i zabranił mi cokolwiek robić, bo najważniejsza jest dzidzia.

Mysza używaj zwykłej oliwki, może nie jest to konkretny sposób na celulit ale dobrze nawilza skórę i zapobiega mega rozstepą no i oczywiście dzidzi nie zaszkodzi. Połącz aplikację z masażem po kąpieli i bedzie dobrze.

no ja nie mogłam prana powiesić tak mnie boli ;/ zła jestem normalnie

Twój W. ma racje dzidziulka najważniejsza jest

Mysza używaj zwykłej oliwki, może nie jest to konkretny sposób na celulit ale dobrze nawilza skórę i zapobiega mega rozstepą no i oczywiście dzidzi nie zaszkodzi. Połącz aplikację z masażem po kąpieli i bedzie dobrze.

Na rozstępy to mam Mustelle, ale nie wiem czy to na cellulit pomaga. Ehh że też mi się dziadostwo musiało pokazać teraz.

reklama
Hej Agusiu jak tam ?? stęskniłam sie za toba lekkooooooo :)

ooo to bardzo miłe,dziękuję kochana jesteś:))
U mnie ok,standardowe życie praca,dom i rodzina.Po woli przygotowujemy się do wyjazdu do Polski który już za 5 dni:))bardzo się cieszę bo mam nadzieję że odpocznę i będę miała sporo czasu na robienie zdjęć.Zdrówko dopisuje a to najważniejsze:)
Tosiu a co u Ciebie?
Ja mykam na śniadanie,zajrzę do was po południu:)
Buźka

Do góry