reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zabka dzięki za podsunięcie pomysła na słodko i na kwaśno oczywiście wypróbuję

Dla wszystkich mężów Grzesiów wszystkiego najlepszego na imieninki

ja tak zaglądamz doskoku bo mojemu M pomagam przy panelach

no to przykro , ze @ przylazła :( trzymaja sie mocno i nie daj się złemu nastrojowi..

ja też w kwietniu :) z tymże ja kończe 32 latka

Clotrimazol to na grzybki jest

Betusia jak jestes swiadomo atego, zę nadwaga moze być problemem to całkiem mozliwe, ze podświadomie psychika blokuje zajście ;) czytam fajną ksiazeczke o takich problemach o podłożu psychicznym "Opowieści terapeutyczne o niepłodnosci...czekając na bocianan"
Polecam

ja też wolę zakupy na żywo...nie wierze jak widz ezdjęcie w internecie...
Opowieści terapeutyczne o niepłodności. Czekając na bociana. - Bogda Pawelec - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl czy to ta??? tutaj ci co ja kupili niezbyt ja opisoja ;-/
zabka dzięki za podsunięcie pomysła na słodko i na kwaśno oczywiście wypróbuję

Dla wszystkich mężów Grzesiów wszystkiego najlepszego na imieninki

ja tak zaglądamz doskoku bo mojemu M pomagam przy panelach
niema za co moj mezu tez ma dzis imieninki BO WSZYSTKIE GRZESKI TO FAJNE CHŁOPAKI hihihihi :-)

:-pbyłam dzisiaj u mojej małej chrześnicy:tak: jest cudowna i już sama siedzi a skończyła 6 m-cy dopiero co, także się wycałowałam, naprzytulałam i jeszcze bym chciała :-D

Tośka mamy ten sam termin @ wiesz może nie przyjdzie? i razem na porodówce ty w Gdyni ja w Chojnicach

:-pbyłam dzisiaj u mojej małej chrześnicy:tak: jest cudowna i już sama siedzi a skończyła 6 m-cy dopiero co, także się wycałowałam, naprzytulałam i jeszcze bym chciała :-D
no wierzę same słodkości mój chrześniak ma w niedzielę 3 miesiące i też już tak ładnie podparty już siedzi i jest bardzo sztywny ten karczek ma główka mu wcale już nie opada, a ciekawski i się rozgląda na boki normalnie głowa mu chodzi wszędzie i to tak fajnie wygląda u takiego maluszka i też go sobie wykochałam ale wczoraj był u mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka :)

u mnie remont już trwa, kto ma ochotę co nieco się dowiedzieć zapraszam na blog.

No dziewczyny 3mam kciuki aby @ się nie pojawiły! :tak:

reklama
no to przykro , ze @ przylazła :( trzymaja sie mocno i nie daj się złemu nastrojowi..

ja też w kwietniu :) z tymże ja kończe 32 latka

Clotrimazol to na grzybki jest

Betusia jak jestes swiadomo atego, zę nadwaga moze być problemem to całkiem mozliwe, ze podświadomie psychika blokuje zajście ;) czytam fajną ksiazeczke o takich problemach o podłożu psychicznym "Opowieści terapeutyczne o niepłodnosci...czekając na bocianan"
Polecam

ja też wolę zakupy na żywo...nie wierze jak widz ezdjęcie w internecie...
no wiem weim ze na grzybki ale jak cos swedzi a ja chyba wyczytalam ze swedzi;)
jestem jestem leze w łózku i co chwile klikam odswiez
ja tez leze w lozku i pisze... i mam jakas taka chandre i dola hmmm nie wiem dlaczego.....
ja z moja dzisiaj rozmawialam... Ciocina Majusia :)
a na kiedy masz u mnie ma byc 16/17 marzec tak wyliczylam bo owulka byla pozno
hehe i smski jak ci idzie ;-) bo ja mam skurcze co 2 minuty :-D:-D:-D ale by bylo
no mialybyscie wesolo- życze Wam tego Kochane :)
hejka :)

u mnie remont już trwa, kto ma ochotę co nieco się dowiedzieć zapraszam na blog.

No dziewczyny 3mam kciuki aby @ się nie pojawiły! :tak:

no a jak remoncik--- dobra zajrze na bloga....

Do góry