reklama
;-)i nawet ja jestem
hej
Opowieści terapeutyczne o niepłodności. Czekając na bociana. - Bogda Pawelec - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl czy to ta??? tutaj ci co ja kupili niezbyt ja opisoja ;-/no to przykro , ze @ przylazła trzymaja sie mocno i nie daj się złemu nastrojowi..
ja też w kwietniu z tymże ja kończe 32 latka
Clotrimazol to na grzybki jest
Betusia jak jestes swiadomo atego, zę nadwaga moze być problemem to całkiem mozliwe, ze podświadomie psychika blokuje zajście czytam fajną ksiazeczke o takich problemach o podłożu psychicznym "Opowieści terapeutyczne o niepłodnosci...czekając na bocianan"
Polecam
ja też wolę zakupy na żywo...nie wierze jak widz ezdjęcie w internecie...
niema za co moj mezu tez ma dzis imieninki BO WSZYSTKIE GRZESKI TO FAJNE CHŁOPAKI hihihihi :-)zabka dzięki za podsunięcie pomysła na słodko i na kwaśno oczywiście wypróbuję
Dla wszystkich mężów Grzesiów wszystkiego najlepszego na imieninki
ja tak zaglądamz doskoku bo mojemu M pomagam przy panelach
Tośka mamy ten sam termin @ wiesz może nie przyjdzie? i razem na porodówce ty w Gdyni ja w Chojnicach
no wierzę same słodkości mój chrześniak ma w niedzielę 3 miesiące i też już tak ładnie podparty już siedzi i jest bardzo sztywny ten karczek ma główka mu wcale już nie opada, a ciekawski i się rozgląda na boki normalnie głowa mu chodzi wszędzie i to tak fajnie wygląda u takiego maluszka i też go sobie wykochałam ale wczoraj był u mniebyłam dzisiaj u mojej małej chrześnicy jest cudowna i już sama siedzi a skończyła 6 m-cy dopiero co, także się wycałowałam, naprzytulałam i jeszcze bym chciała
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tośka mamy ten sam termin @ wiesz może nie przyjdzie? i razem na porodówce ty w Gdyni ja w Chojnicach
a na kiedy masz u mnie ma byc 16/17 marzec tak wyliczylam bo owulka byla pozno
hehe i smski jak ci idzie ;-) bo ja mam skurcze co 2 minuty ale by bylo
K
Kinga85
Gość
hejka
u mnie remont już trwa, kto ma ochotę co nieco się dowiedzieć zapraszam na blog.
No dziewczyny 3mam kciuki aby @ się nie pojawiły!
u mnie remont już trwa, kto ma ochotę co nieco się dowiedzieć zapraszam na blog.
witaj, przeczytam z ciekawościąhejka
reklama
no wiem weim ze na grzybki ale jak cos swedzi a ja chyba wyczytalam ze swedzino to przykro , ze @ przylazła trzymaja sie mocno i nie daj się złemu nastrojowi..
ja też w kwietniu z tymże ja kończe 32 latka
Clotrimazol to na grzybki jest
Betusia jak jestes swiadomo atego, zę nadwaga moze być problemem to całkiem mozliwe, ze podświadomie psychika blokuje zajście czytam fajną ksiazeczke o takich problemach o podłożu psychicznym "Opowieści terapeutyczne o niepłodnosci...czekając na bocianan"
Polecam
ja też wolę zakupy na żywo...nie wierze jak widz ezdjęcie w internecie...
ja tez leze w lozku i pisze... i mam jakas taka chandre i dola hmmm nie wiem dlaczego.....jestem jestem leze w łózku i co chwile klikam odswiez
ja z moja dzisiaj rozmawialam... Ciocina Majusiabyłam dzisiaj u mojej małej chrześnicy jest cudowna i już sama siedzi a skończyła 6 m-cy dopiero co, także się wycałowałam, naprzytulałam i jeszcze bym chciała
no mialybyscie wesolo- życze Wam tego Kochanea na kiedy masz u mnie ma byc 16/17 marzec tak wyliczylam bo owulka byla pozno
hehe i smski jak ci idzie ;-) bo ja mam skurcze co 2 minuty ale by bylo
hejka
no a jak remoncik--- dobra zajrze na bloga....
Podziel się: