może owu wtedy nie było a teraz wlaśnie się zaczyna bo np cykl się wydłużył? uważaj Zabka z tą dietą bo drastyczne diety zakłócają cykl żebyś nie miała problemu z zajściem w ciążę.może lepiej poradź się swojego gina w sprawie odpowiedniej diety dla staraczki?no chyba że odkładasz staranka.kurcze kobietki cos mnie brzuch pobolewa jak na @ ale dzis 22 dzien cyklui a @ powinna byjsc miedzy 28 a 32 dniem cyklu czyzby sie jej spieszylo do mnie ????;-) mi tez juz do niej teskno zeby zaczac nowy cykl a moze to po dzisiejszych przytulasach
a zapomnialam sie wam pochwalic ze zalatwilam dzis sobie skierowanie na morfologie i m,ocz ogolne i na cukier i cholesterol bo nigdy niemialam badane a teraz kiedy sie staram wole sie obadac i dla meza tez zalatwilam skierowanie na cholesterol hihihi i juz niema wyjscia w poniedzialaek musi isc ze mna sie wkoncu zkontrolowac
to jest tragedia nie potrafie tego zrozumieć ;/
Kilkugodzinna dziewczynka porzucona koło przychodni - Wiadomości - WP.PL
o ludzie...to już nie mogła tego dziecka w jakimś przynajmniej ciepłym miejscu zostawić...? albo normalnie urodzić i zrzec się praw żeby dziecko miało wolną drogę do adopcji? no nie rozumiem tych kobiet naprawdę...to jest trudny temat.ale żeby na zimnie takim noworodka zostawić to ja już tego nie ogarniam...i jeszcze czyjś komentarz pod artykułem że to przez to że aborcja jest niedozwolona...no kuźwa mać.w tych przypadkach, których trzeba jest a reszta przypadków dla mnie to zwykłe zabójstwo...ale się zdenerwowałam