reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam dziewczynki nie jestem w stanie Was nadrobić może jakis krótki opis??
ja wczoraj zakupiłam ciuszki

zwkkcz.jpg

iy3gqq.jpg

33kat5d.jpg

zabka jesteś, czy możesz mi podać przepis na tą sałatkę z surimi?
jestem podam ci z pamieci

5-6 jaj (gotujemy na twardo , kroimy w duza kostke )
paluszki surimi 4 paczuski jesli jest w paczusce tylko 1 ich warstwa jesli sa 2 to 2 paczki
puszka ananasa(kroimu w kostke taka jak jajka)
koperek
majonez

mieszamy wszystko razem i gotowe smacznego

Cześć Dziewczynki. Mnie dziś obudził ból krzyża - bleeee. :baffled:
Ale teraz już wiem,że @ nadchodzi,bo na teście (Quick Vue) wyszła jedna krecha. Prezent imieninowy dla Małża się nie udał. :no: Nawet mu nie powiem. :no:
Czyli tak,jak myślałam - siódemka (7. cykl) nie okazała się szczęśliwa.
Mam nadzieję,że cykl mi się nie wydłuży,bo na 31. mam zaplanowaną wizytę u nowego gina. :tak:

Lopop,dziękuję. :-) :zawstydzona/y:

Betusia,nic nie kręcę naprawdę. :tak:

Zmykam na kawkę. ;-)
no to wczoraj tego testa ukrywałaś :)...a moze za wczesnie zrobiłaś?

Witam Was dziewczyny :)

Mysza piękna betka :)

Wczoraj dopadło mnie chyba woisenne przesilenie od 19 spałam , wiosna idzie jak nic:tak: jak wracalam poznym popoludniem z pracy piekny klucz gesi leciał . :-)

Miłego dzionka :-)
no to wiosna kroczy :)

:-pCzołem Kochane!!!

ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring :szok: już się boję że to ze mną coś nie tak :baffled:

A w sumie to nic jakoś musiałam przestać pisać bo za dużo się wkręcałam, a poza tym to trochę zabiegana byłam, trochę spraw do pozałatwiania i poza tym w pracy długo :tak: ale myślami byłam z Wami i tak czasem mnie korciło :-D
hej batonik...dawno Cie nie było...stęskniłam się :) wiem o co chodzi z tym nie pisaniem, ale czy jak mniej zagladasz na BB to mniej o Nas myślisz? Ja nie ;)
Cieszę sie, ze wyniki moonża wporzo...nie obwiniaj sie sie z Tobą cos nie tak...niepłodnosć to choroba jak każda inna :) uda się Nam w końcu

witam jestem już staraczką chyba koło 3 lat z chakiem, przeszłam HSG histerioskopie, terapia tarczycy cały czas w toku, a teraz się okazuje ze mi jajeczka nie pękają ;( czekam co mi jeszcze wyskoczy i szczerze zaczynam zbierać na in-vitro :(
dodam jeszcze że jestem po 1 poronieniu ;( rok temu tez w lutym jakoś to było w 6 tygodniu .....
Pozdrawiam wszystkie staraczki :)
życzę powodzenia...na pekajace pęcherzyki sa leki...moze jeszcze jest szansa na leczenie...in vitro w ostatecznosci...

Ja bym liczyła od krwawienia :-)
ja również...plamienia to plamienia...pytałam gina

clo biore od 3 do 9dc

a na monitoring chodze co mies
ja w nastepnym cyklu mam brać 3-7dc po pół tabletki...u mnie pecherzyk miał teraz 22 mm i pewnie dlatego mała dawka... jak się nie uda teraz to znaczy, ze rosnie, ale coś nie dojrzewa dobrze dlatego CLO

ja też mam czasem takie cykle bez bólowe przed @ bo ogólnie zaliczam się do osób o bardzo silnym PSM
maćku jesteś czy obiadek gotujesz?
ja raz mam, raz nie...już kilka razy piersi mnie oszukałay...nie doszukuję sie żadnych objawów...w 25 dc robie betę, jak wynik negatywny to odstawiam Duphalac i czekam na @ ;)
czyli czekam jeszcze 1 tydzień i 1 dzień :) upss wypada w sobotę

kurcze kobietki cos mnie brzuch pobolewa jak na @ ale dzis 22 dzien cyklui a @ powinna byjsc miedzy 28 a 32 dniem cyklu :baffled: czyzby sie jej spieszylo do mnie ????;-):-D mi tez juz do niej teskno zeby zaczac nowy cykl :tak: a moze to po dzisiejszych przytulasach:confused:

a zapomnialam sie wam pochwalic ze zalatwilam dzis sobie skierowanie na morfologie i m,ocz ogolne i na cukier i cholesterol bo nigdy niemialam badane a teraz kiedy sie staram wole sie obadac i dla meza tez zalatwilam skierowanie na cholesterol hihihi i juz niema wyjscia w poniedzialaek musi isc ze mna sie wkoncu zkontrolowac :-D
to popieram trzeba się badać co najmniej raz w roku ;)

to ty mowisz o uszkach takich jak do barszczu????czyli surowe a mrozone i odgotowane niemoga byc??
a owu niebylo wiec sie nieludze czekam na @ a od poniedzialku zaczynam diete kopenchaska :-)
w Biedronc esą z miesem ...suszonym i serem, widziałam też z kapusta i grzybami...one są takie jak uszka do barszczu

kobietkom ktore ja robily cykle sie niezmienily wiec i ja sproboje ale oczywiscie codziennie bede lykac komplet witamin zeby w organizmie ich niezabraklo podchodze do niej z rozsadkiem i wiem ze jesli niepodolam i bede sie bardzo zle czula to poprostu zrezygnuje mam nadzieje ze dam rade i ze jak bede mniej wazyc to latwiej zajde :-)
żabka głodzenie nic nie da bo organizm i tak sobie odbije z nawiazkom...jedz mnie i częsciej, ogranicz słodycze i tłuszcze...ciemne pieczywo, warzywa, owoce

jestem podam ci z pamieci

5-6 jaj (gotujemy na twardo , kroimy w duza kostke )
paluszki surimi 4 paczuski jesli jest w paczusce tylko 1 ich warstwa jesli sa 2 to 2 paczki
puszka ananasa(kroimu w kostke taka jak jajka)
koperek
majonez

mieszamy wszystko razem i gotowe smacznego

poszłoooo do ciebie na maila

reklama
Do góry