och ja też tego nie za bardzo lubię
ja tego nie nawidze brrrrrrrr a mój W. lubi koszule do tego ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
och ja też tego nie za bardzo lubię
witajcie kochane zaraz Was nadrobie
jestem podam ci z pamiecizabka jesteś, czy możesz mi podać przepis na tą sałatkę z surimi?
witam dziewczynki nie jestem w stanie Was nadrobić może jakis krótki opis??
ja wczoraj zakupiłam ciuszki
no to wczoraj tego testa ukrywałaś ...a moze za wczesnie zrobiłaś?Cześć Dziewczynki. Mnie dziś obudził ból krzyża - bleeee.
Ale teraz już wiem,że @ nadchodzi,bo na teście (Quick Vue) wyszła jedna krecha. Prezent imieninowy dla Małża się nie udał. Nawet mu nie powiem.
Czyli tak,jak myślałam - siódemka (7. cykl) nie okazała się szczęśliwa.
Mam nadzieję,że cykl mi się nie wydłuży,bo na 31. mam zaplanowaną wizytę u nowego gina.
Lopop,dziękuję. :-)
Betusia,nic nie kręcę naprawdę.
Zmykam na kawkę. ;-)
no to wiosna kroczyWitam Was dziewczyny
Mysza piękna betka
Wczoraj dopadło mnie chyba woisenne przesilenie od 19 spałam , wiosna idzie jak nic jak wracalam poznym popoludniem z pracy piekny klucz gesi leciał . :-)
Miłego dzionka :-)
Czołem Kochane!!!
ale mnie tu nie było he jakieś 4 dni, miałam stresa bo dziś byliśmy na badaniu armii raczej ok chociaż nie umiem rozszyfrować wszystkiego ale babka mówiła że dobrze jest nie ma się co stresować, nom a ja idę we wtorek na monitoring już się boję że to ze mną coś nie tak
hej batonik...dawno Cie nie było...stęskniłam się wiem o co chodzi z tym nie pisaniem, ale czy jak mniej zagladasz na BB to mniej o Nas myślisz? Ja nieA w sumie to nic jakoś musiałam przestać pisać bo za dużo się wkręcałam, a poza tym to trochę zabiegana byłam, trochę spraw do pozałatwiania i poza tym w pracy długo ale myślami byłam z Wami i tak czasem mnie korciło
życzę powodzenia...na pekajace pęcherzyki sa leki...moze jeszcze jest szansa na leczenie...in vitro w ostatecznosci...witam jestem już staraczką chyba koło 3 lat z chakiem, przeszłam HSG histerioskopie, terapia tarczycy cały czas w toku, a teraz się okazuje ze mi jajeczka nie pękają ;( czekam co mi jeszcze wyskoczy i szczerze zaczynam zbierać na in-vitro
dodam jeszcze że jestem po 1 poronieniu ;( rok temu tez w lutym jakoś to było w 6 tygodniu .....
Pozdrawiam wszystkie staraczki
ja również...plamienia to plamienia...pytałam ginaJa bym liczyła od krwawienia :-)
ja w nastepnym cyklu mam brać 3-7dc po pół tabletki...u mnie pecherzyk miał teraz 22 mm i pewnie dlatego mała dawka... jak się nie uda teraz to znaczy, ze rosnie, ale coś nie dojrzewa dobrze dlatego CLOclo biore od 3 do 9dc
a na monitoring chodze co mies
ja raz mam, raz nie...już kilka razy piersi mnie oszukałay...nie doszukuję sie żadnych objawów...w 25 dc robie betę, jak wynik negatywny to odstawiam Duphalac i czekam na @ja też mam czasem takie cykle bez bólowe przed @ bo ogólnie zaliczam się do osób o bardzo silnym PSM
maćku jesteś czy obiadek gotujesz?
to popieram trzeba się badać co najmniej raz w rokukurcze kobietki cos mnie brzuch pobolewa jak na @ ale dzis 22 dzien cyklui a @ powinna byjsc miedzy 28 a 32 dniem cyklu czyzby sie jej spieszylo do mnie ????;-) mi tez juz do niej teskno zeby zaczac nowy cykl a moze to po dzisiejszych przytulasach
a zapomnialam sie wam pochwalic ze zalatwilam dzis sobie skierowanie na morfologie i m,ocz ogolne i na cukier i cholesterol bo nigdy niemialam badane a teraz kiedy sie staram wole sie obadac i dla meza tez zalatwilam skierowanie na cholesterol hihihi i juz niema wyjscia w poniedzialaek musi isc ze mna sie wkoncu zkontrolowac
w Biedronc esą z miesem ...suszonym i serem, widziałam też z kapusta i grzybami...one są takie jak uszka do barszczuto ty mowisz o uszkach takich jak do barszczu????czyli surowe a mrozone i odgotowane niemoga byc??
a owu niebylo wiec sie nieludze czekam na @ a od poniedzialku zaczynam diete kopenchaska :-)
żabka głodzenie nic nie da bo organizm i tak sobie odbije z nawiazkom...jedz mnie i częsciej, ogranicz słodycze i tłuszcze...ciemne pieczywo, warzywa, owocekobietkom ktore ja robily cykle sie niezmienily wiec i ja sproboje ale oczywiscie codziennie bede lykac komplet witamin zeby w organizmie ich niezabraklo podchodze do niej z rozsadkiem i wiem ze jesli niepodolam i bede sie bardzo zle czula to poprostu zrezygnuje mam nadzieje ze dam rade i ze jak bede mniej wazyc to latwiej zajde :-)
jestem podam ci z pamieci
5-6 jaj (gotujemy na twardo , kroimy w duza kostke )
paluszki surimi 4 paczuski jesli jest w paczusce tylko 1 ich warstwa jesli sa 2 to 2 paczki
puszka ananasa(kroimu w kostke taka jak jajka)
koperek
majonez
mieszamy wszystko razem i gotowe smacznego
ale fajne i mnie i mojemu M się bardzo podobająwitam dziewczynki nie jestem w stanie Was nadrobić może jakis krótki opis??
ja wczoraj zakupiłam ciuszki