reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oby oby ale coś czuje że @ zbliża się pełną parą (brzuch boli) za to cycole zrobiły psikusa w tym cyklu i nie bolą tak jak bym ich nie miała wogołe

A może to nie na @ ... &&& najlepiej to wogóle o niej nie myśleć -> choć wiem że się nie da.

Żabko gdzie się podziewasz ?!?

reklama
ja tez tak mialam w poprzednim cyklu, cycole spokojne i niebolace i nawet syfy sie nie wywalily.... ja mysle ze to moze wiesiolek tak zadzialal u mnie bo on tez lagodzi PMS
ja też mam czasem takie cykle bez bólowe przed @ bo ogólnie zaliczam się do osób o bardzo silnym PSM
maćku jesteś czy obiadek gotujesz?

A może to nie na @ ... &&& najlepiej to wogóle o niej nie myśleć -> choć wiem że się nie da.

Żabko gdzie się podziewasz ?!?

wiesz ja nie myśle o niej prawie wcale zaznaczyłam sobie w kalendarzu kiedy powinna być i tyle ;-) a w nastepnym cyklu ide do nowej lekarki koleżanka mi poleciła która tez nie mogla zajsc w ciaze i zaszła jak zmieniła lekarza hehe no i testy zakupione :-D:-D

wiesz ja nie myśle o niej prawie wcale zaznaczyłam sobie w kalendarzu kiedy powinna być i tyle ;-) a w nastepnym cyklu ide do nowej lekarki koleżanka mi poleciła która tez nie mogla zajsc w ciaze i zaszła jak zmieniła lekarza hehe no i testy zakupione :-D:-D

Czasami zmiana lekarze jest zbawienna...ja też zmieniłam i wiem że to najlepsze co mogłam zrobić! Bo mój poprzedni -> może i jest "fachowcem" ale tylko wtedy jak się nic nie dzieje.

Czasami zmiana lekarze jest zbawienna...ja też zmieniłam i wiem że to najlepsze co mogłam zrobić! Bo mój poprzedni -> może i jest "fachowcem" ale tylko wtedy jak się nic nie dzieje.

no moja niby dobry lekarz ale nie zaszkodzi pójsc do innego :-) ale dobry obiad walęłam dzisiaj - pychota

reklama
Do góry