Ale nic nie szkodzi milo ze ktos w jakies formie o kims pamietajuz poprawiłam
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale nic nie szkodzi milo ze ktos w jakies formie o kims pamietajuz poprawiłam
Zgadzam sie z Toba Nikforka ale na ogol niestety mowia ze dopiero po pol roku starania powinno sie robic badania i takei tam bla bla. A szkoda bo czasami mozna by uniknac komplikacji i skrocic czas starania sie o dzidzie, a tak to zanim minie jakis tam czas staran zanim badania i ewentualne leczenie i ponowne starania to tak sie odwleka w czasie strasznie i tylko przyprawia o niezbyt pozytywne myslenie. A tymbardziej powiinni wypytac sie o dzieje rodzinne skoro kobieta zglasza sie z checia rozpoczecia staranek w swiadomy sposob.
Jesli gledze cos z malym sensem to przepraszam ale mialam pare ciezki dni w pracy i moge juz malo logicznie myslec ;-)
na razie poprzestane na wiesiołku , poza tym biorę jeszcze kwas foliowy i inne witaminy, bo mam niedobór pierwiastków niektórych więc nie chciałabym zeby mi się to wszystko mieszałoNo to bierz tak jak napisane.czyli bierzesz troche wiecej niz ja,to ci nie zaszkodzi.ja w dwoch ubieglych cyklach duzo mniej bralam a mimo wszystko sluz sie pokazal.no i to jest najwazniejsze.na sluz dobre jest tez siemie lniane.powinno sie tez pic duzo wody bo to glowny budulec sluzu i jak lubisz to zielona herbate.tak czy tak jest dobra
Spoko spoko logiczny sens jest zachowany
Dlatego kobiety zgłaszające się na wizytę i jasno deklarują, że chcą się starać o dziecko powinny być jak najbardziej dociekliwe i wymagające wobec lekarza. Upierać się gdy nie chcą dać jakiegoś skierowania. Widzicie ja do tej pory nie miałam robionego USG jajnikówa też sama nie byłam na tyle świadoma, że nie prosiłam. A to był błąd. Teraz jak pójdę to od razu z mostu, kawa na ławę i skierowanie ma być i już
i nie ma że boli
A ja się jakoś tak dziwnie czuję...zmęczona choć się wyspałam i najchętniej to bym poszła już spać...ciśnienie chyba idzie w dół...
Tez o tym myslalam.Przeciez kazdy ma prawo zapytac o takie badania i zawsze mozna powiedziec ze to juz kilka mc trwa.jaki problem?na razie poprzestane na wiesiołku , poza tym biorę jeszcze kwas foliowy i inne witaminy, bo mam niedobór pierwiastków niektórych więc nie chciałabym zeby mi się to wszystko mieszało
własnie laski podobno jak nie wychodzi po pol roku to wtedy na badania kierują , a ja tak jak dziewczyny nie wiem na co tyle czakać, chcę iść 20-ego na wizyte go gina i tak sobie obmyśliłam,że mu powiem że staramy się już pół roku i co on na to:-) a co skąd będzie wiedział ,ze staram się krócej hehe
na razie poprzestane na wiesiołku , poza tym biorę jeszcze kwas foliowy i inne witaminy, bo mam niedobór pierwiastków niektórych więc nie chciałabym zeby mi się to wszystko mieszało
własnie laski podobno jak nie wychodzi po pol roku to wtedy na badania kierują , a ja tak jak dziewczyny nie wiem na co tyle czakać, chcę iść 20-ego na wizyte go gina i tak sobie obmyśliłam,że mu powiem że staramy się już pół roku i co on na to:-) a co skąd będzie wiedział ,ze staram się krócej hehe