reklama
kurde no ciężka sprawa faktycznie, ale ja nie mam pojęcia jak to jest, nie pozostaje nic innego jak zrobić te badanka i będzie wiadomo
a ja jakoś źle się dziś czuję, czy to możliwe że to od wiesiołka?
Ostatnia edycja:
M
Malina 79
Gość
Witam dziewczynki;-)
Chyba któraś kiedys miała racje że meżczyźni lepszymi ginekologami
moja gin jak poszłam po poronieniu bez żadnych badan oprócz cytologii (nie znając nawet wyniku) powiedziała że spokojnie mozemy sie starać. Nic ją jakoś specjalnie nie interesowało ze badania z toksoplazmozy "zaginęły" w szpitalu, które robiłam jeszcze będąc w ciąży bo mam kocurka. A tu nic żadnych badań z krwi po prostu może się pani starać
teraz włśnie znalazłam porządnego gin bo chcemy sie spokojnie postarać o drugie dzieciątko
pozdrawiam;-)
moja gin jak poszłam po poronieniu bez żadnych badan oprócz cytologii (nie znając nawet wyniku) powiedziała że spokojnie mozemy sie starać. Nic ją jakoś specjalnie nie interesowało ze badania z toksoplazmozy "zaginęły" w szpitalu, które robiłam jeszcze będąc w ciąży bo mam kocurka. A tu nic żadnych badań z krwi po prostu może się pani starać
teraz włśnie znalazłam porządnego gin bo chcemy sie spokojnie postarać o drugie dzieciątko
pozdrawiam;-)
eijf
Fanka BB :)
wiesiolka biore od 3 mc.teraz dopiero zwiekszylam dawke (dzieki czemu po raz pierwszy mam juz drugi dzien ten rozciagajacy sie sluz)i nigdy jakos nie czulam sie po nim zle...Bardzo duzo dziewczyn go bierze,jest dobry na wile rzeczy ktos nawet pisal na ten temat prace i mial same zalety.bierz moze po jedzeniukurde no ciężka sprawa faktycznie, ale ja nie mam pojęcia jak to jest, nie pozostaje nic innego jak zrobić te badanka i będzie wiadomo
eijf
ja do tej pory zawsze chodzilam do kobiety.taka sobie.kolezanka poszla do faceta i nachwalic sie nie mogla bo zlecil badania,odpowiadal na wszystkie pytania byl dokladny i cierpliwy.mam nadzieje ze uda mi sie zdazyc na wizyte.prywatnie przyjmuje tylko raz w tyg akurat w dzien w ktorym zjade do pl wiec nie wiem czy zdaze a chcialabym sie przekonacWitam dziewczynki;-)
pozdrawiam;-)
M
Malina 79
Gość
ja do tej pory zawsze chodzilam do kobiety.taka sobie.kolezanka poszla do faceta i nachwalic sie nie mogla bo zlecil badania,odpowiadal na wszystkie pytania byl dokladny i cierpliwy.mam nadzieje ze uda mi sie zdazyc na wizyte.prywatnie przyjmuje tylko raz w tyg akurat w dzien w ktorym zjade do pl wiec nie wiem czy zdaze a chcialabym sie przekonac
ja dokładnie tak samo, trzy kobitki nawiedziłam i żadna nie była jakaś rewelacyjna więc tez namierzyłam takiego wychwalonego zobaczymy jak wrócę z wizyty
biorę po jedzeniu... a jaką Ty bierzesz teraz dawkę?wiesiolka biore od 3 mc.teraz dopiero zwiekszylam dawke (dzieki czemu po raz pierwszy mam juz drugi dzien ten rozciagajacy sie sluz)i nigdy jakos nie czulam sie po nim zle...Bardzo duzo dziewczyn go bierze,jest dobry na wile rzeczy ktos nawet pisal na ten temat prace i mial same zalety.bierz moze po jedzeniu
reklama
eijf
na jakies 1,5 tygodnia ale chce zaliczyc 2 wizytya na długo przyjeżdżasz??
Podziel się: