reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja też jak zajde to bede szalec na zakupach ,bo wiekszos ubranek dałam bratowej.ale kupowanie takich słodkich ciuszków jest po prostu cudowne,juz nie moge sie doczekac !
ja juz w grudniu kupilam sobie sama na prezent urodzinowy fotelik taki do 13 kg jak tylko zdecydowalismy sie na odstawienie tabletek i staranka hiiiihi lezy sobie w szafie i czeka ;)

reklama
Witam wieczorową porą po pracy....
Mysza84 Gratuluje tak wspaniałej Bety!!!! Widzę że kciuki forumkowe działają cuda.
Fajnie jest wychodzić do pracy 0 5:30 a wracać o 19:00....... padam na pyszczek.
Co do mdłości, to nadal mam ale do nas przyplątał się jakiś wirus znowu, więc pewnie dlatego mnie tak mdli i jest mi niedobrze.
Jeśli chodzi o staranka to sobie wybiłam z głowy ewentualną możliwość że za tydzień na teście wyjdą 2 kreseczki, po prostu o niczym innym nie myślę tylko o tym kiedy już będę mogła test zrobić....
Jest to strasznie męczące dla mnie i wolę się zdystansować :(

ale mnawet zdystansować się wcal eni ejest tak łatwo....
ale trzeba bo inaczej mozna oszalec ;)

ja juz w grudniu kupilam sobie sama na prezent urodzinowy fotelik taki do 13 kg jak tylko zdecydowalismy sie na odstawienie tabletek i staranka hiiiihi lezy sobie w szafie i czeka ;)

no to niezla jestes---- ja to tak nie potrafię... jak zajde kiedys w ciążę to dopiero gdzies ok 4-5 miesiaca ciązy bede cosik kupowac... nie wiem ale jaks taka zaboboniara jestem i nie chcialaby zapeszyc ;)

ale w duszy pwno juz chcialabym kupowac jakbym się tylko dowiedziala--- wiec bede musiala trzymac moje chetki kupowania... ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to niezla jestes---- ja to tak nie potrafię... jak zajde kiedys w ciążę to dopiero gdzies ok 4-5 miesiaca ciązy bede cosik kupowac... nie wiem ale jaks taka zaboboniara jestem i nie chcialaby zapeszyc ;)

ale w duszy pwno juz chcialabym kupowac jakbym się tylko dowiedziala--- wiec bede musiala trzymac moje chetki kupowania... ;)
no mi sie trafila okazja a ze akurat w urodziny zawsze mi troche kasy wpada to sobie kupilam bo o takim marzylam zawsze a moja niunia niemiala takiego i wiedzialam ze jak wtedy niekupie to potem sie kasa rozleci na duperele i juz niekupie wiec sobie sama zrobilam prezent :)

A ja właśnie stwierdziłam że jak pojedziemy do Wawy w sobotę to na pewno kupię coś dla maleństwa :-)
Nie będę wierzyła w żadne przesądy... Nastawiam się na to że będzie super więc wcześniejsze zakupy w niczym nie przeszkadzają!

Ja czekam na tych listopadówkach na Was!!!

no mi sie trafila okazja a ze akurat w urodziny zawsze mi troche kasy wpada to sobie kupilam bo o takim marzylam zawsze a moja niunia niemiala takiego i wiedzialam ze jak wtedy niekupie to potem sie kasa rozleci na duperele i juz niekupie wiec sobie sama zrobilam prezent :)

aaaa jak tak ----no to dobry pomysł :)

A to sie zawsze przyda!!ja zanim zaszłam w ciąże to tez juz wczesniej kupowałam ciuszki i czekały az sie doczekały a moze teraz tez tak zrobic????????????
a teraz jak jestem w lumpku to normalenie nie moge sie powstrzyma c zeby nie kupic ale jak narazie kupuje dla kolezanki ktora w maju rodzi nie raz jak widze jej brzuszek to az płakać mi sie chce im to od razu wyszło po odstawieniu antków!

zniknęłam tylko na chwilę obiadokolację zrobić i mój synekdo laptopa i mnie wyłączył( ach te dzieci:-) brojtasy) kupiłam sobie buty i synkowi ze 2 pary i zasłony do pokoju remontowanego- bardzo mi się podobają bo mam zestawienie ścian UPALNA SAWANNA(super kolor) i bursztynowy szlak i już przymierzyłam tak na oko bo jeszcze karnisz muszę kupić i super pasuje aż mi się humorek poprawił:-D:-D:-D:-D:-D

Witam sie wieczorowo

zasnęłam i spałam 1,5 godziny obudził mnie pies z moczem w oczach - masaka :-( poszliśmy na szybkie siku i dalej w wyrku

jeżeli chodzi o zakupy dzieciątkowe to co niektórzy czyt mój szwagier ktoremu za miesiac rodzi sie dziecko jeszcze nic nie kupił :-) no ale co głupiemu po rozumie jak go użyć nie umie

reklama
A ja właśnie stwierdziłam że jak pojedziemy do Wawy w sobotę to na pewno kupię coś dla maleństwa :-)
Nie będę wierzyła w żadne przesądy... Nastawiam się na to że będzie super więc wcześniejsze zakupy w niczym nie przeszkadzają!

Ja czekam na tych listopadówkach na Was!!!

jak w tym cyklu mi sie uda to bylbaby polowa grudnia ;)

Do góry