reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mmm to bardzo mi przykro , ale przynajmniej wiesz na czym stoisz .A to jest bardzo ważne.:nerd:
Mazia ty się naprawde nie przejmuj wszystko bedzie dobrze .No coś ty tak sie cieszyłaś i co ?DÓŁ cie dopadł wiem .Ale głowa do góry i do przodu :-):angry:
tylko może się okazać, że w ogóle nie mogę mieć dzieci:((

reklama
nie no mmm teraz to przegiełaś jak możesz tak mysleć.Nawet niedopuszczaj takiej mysli. @ przyjdzie , badania bedą dobrze a jak nie zadobrze to się weźmie lekarstwa i będzie ok. jak coś zmieni sie lekarza.zajmie to troche dłużej niz myslałaś , ale wyjdzie.MARZENIA SIE SPEŁNIAJA , ALE MUSIMY DAC IM SZANSE:-)

u mnie w rodzinie już zdarzały się problemy, moja babcia i ciotka chorowały na tarczycę, a czytałam, ze problemy z tarczycą wpływają na płodność, zresztą mama już od kilku miesięcy goni mnie do lekarza, bo jej zdaniem moja szyja wygląda "podejrzanie" ale ja jestem z tych ludzi którzy lekarzy omijają szerokim łukiem i o ile na prawdę nie ma potrzeby to do nich nie chodzę, boże jaka ja jestem głupia, teraz jeśli coś będzie nie tak to będzie wyłącznie moja wina

mmm nawt tak nie myśl że nie możesz mieć dzieci zobaczysz wyniki bedą ok. i za niedlugo bedziesz mieć upragniona fasoleczke

mmm
mnie również przykro , ale tak jak mówią dziewczyny nie ma się co poddawać ,ważne że wiesz na czym stoisz i możesz zrobić wszystko żeby było tylko lepiej, kiedy idziesz na badania?
z tym cyklem to nie wiem , ale myślę że tak

mmm
mnie również przykro , ale tak jak mówią dziewczyny nie ma się co poddawać ,ważne że wiesz na czym stoisz i możesz zrobić wszystko żeby było tylko lepiej, kiedy idziesz na badania?
z tym cyklem to nie wiem , ale myślę że tak
na badania mam isc miedzy 4-8 dc a druga tura 17-22dc wcześniej przez 5 dni mam brać 2 razy dziennie tabletki na wywołanie,a do 5 dni potem może pojawić się @ jak się nie pojawi mam iść do lekarki

no to trzymam kciuki żeby @ przyszła i żebyś mogła jak najszybciej zrobić badania, myślę że im szybciej tym lepiej , a co do tarczycy i "podejrzanego" wyglądu szyi to powiem Ci ,że ja taką "tarczycową szyję " mam cały czas, od małego, mama latała ze mną po lekarzach , ale wtedy było ok a szyja dalej wygląda tak samo, teraz też u siebie podejrzewam niedoczynność, ale jeszcze u lekarza nie byłam...

reklama
Do góry