reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a z tą @ jest problem bo między 12-16 wyjeżdżamy na krótki urlop a przecież tam nie będę szukać laboratorium :(

reklama
a kiedy wracacie? tylko ten 4-8dc przepadnie... ja własnie dzwoniłam do szpitala żeby się zapisać do endokrynologa z tą moją tarczycą i sobie wyobraź,że do końca tego roku nie ma już wolnych miejsc,... jak nie pójde prywatnie to się nie dostane
a te badania na TSH i FT4 którego dnia cyklu masz zrobić?

mmm piszesz że babcia i ciotka miały problemy z tarczycą i mozesz to mieć po nich . Ale temu nie zaprzeczysz ,że babcia ma dzieci ( ciocia nie wiem). A OD CZASÓW BABCI MEDYCYNA JEŚLI CHODZI O GINEKOLOGIE POSZLA STRASZNIE DO PRZODU, WIĘC O CO SIE MARTWISZ.
teraz sobie poluzuj bo wywołujesz @.Ale jak ona juz przyjdzie to czas na staranka, nie wymigasz się nam LENIUCHU ;-)

może też zrób te badania??ja na te badania muszę iść prywatnie tylko podejrzewam żemoże być trochę drogo, ale to nic, przecież planując dzidziusia liczyłam się z kosztami, najgorsze jest to że trzeba je robić rano i nie wiem czy szefowa nie będzie na mnie krzywo patrzeć jak poproszę o wolne, a nie chcę żeby ktoś w pracy wiedział, że się staramy o dzidziusia, żeby mnie nie zwolnili :(

mmm piszesz że babcia i ciotka miały problemy z tarczycą i mozesz to mieć po nich . Ale temu nie zaprzeczysz ,że babcia ma dzieci ( ciocia nie wiem). A OD CZASÓW BABCI MEDYCYNA JEŚLI CHODZI O GINEKOLOGIE POSZLA STRASZNIE DO PRZODU, WIĘC O CO SIE MARTWISZ.
teraz sobie poluzuj bo wywołujesz @.Ale jak ona juz przyjdzie to czas na staranka, nie wymigasz się nam LENIUCHU ;-)
mieć miała i to nawet 3 (kiedy zaszła w 3 ciążę miała ponad 40 lat i myślała, że to klimakterium)

ja w czerwcu robiłam TSH, FT3 i FT4 i jeszcze nie byłam z nimi u lekarza:-( robiłam prywatnie i zapłaciłam niecałe 100zł a to był chyba 18dc a potem się dowiedziałam,ze trzeba robić w konkretnym dniu cyklu... mądry polak po szkodzie. na wynikach się nie znam ale chyba się mieszczęw normie chociaż w sumie to juz sama nie wiem ,mogę podać Ci te wyniki jeśli chcesz

a własnie badanie najlepiej robić rano ( z reguły krew tylko rano pobierają, nawet prywatnie) i trzeba być na czczo

reklama
Do góry