reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana postaram się do 8 dać już znać , ale nie obiecuje:-) myślę o was , bo wiem że będziecie czekać na wynik a sama nie lubię czekać długo więc zrobię to z myślą o was i sobie hehe :-)
mam do pracy na 8:30 ale o 7 mierze tempke więc podniose zwłoki z łóżka i zrobie test:-)

reklama
to czekamy:)
a mnie cos pobolewa w jajnikach czy podbrzuszu...juz sama nie wiem ale stanowczo cos czuje i nie jest to zbyt przyjemne...
umowilam sie na nastepny tydzien z lekarzem ale zastanawiam sie czy nie przelozyc wizyty do innego(jesli bedzie mial czas.problem w tym ze nie wiem dokladnie kiedy jade do tej pl).podobno lekarz u ktorego byla kolezanka jest swietny (choc igdy nie bylam u faceta),dokladny,baardzo cierpliwy(odpowiada na wszystkie pytania nawet jesli mial juz do domu isc),dokladnie bada,robi zdjecia i niby interesuje go wszystko.czytalam tez bardzo dobre opinie na jego temat.wiec zobacze czy cos da sie zrobic

martilla życzę ci fasoluni z całych sił:tak:

Ja miałam taka samą sytuację z plamieniem jak eijf + objawy ciążowe(tak mi sie wydawało).ale niestety nici z fasolki:no:

eijf
a co się martwisz, że to facet, wiesz ile on codziennie się kobitek naogląda? już pewnie go to nie rusza:-) biedna ta jego żona musi się starać jak nie wiem hehehe jak jest dobry to idź i niczym się nie przejmuj

czuję się teraz jakby mnie przeziębienie bralo! oby nie! chociaż słyszałam od znajomej że ona tak się właśnie czuła na początku ciąży... hmm nie wiem co mysleć
uciekam już, jak się położe i zasnę to mi szybciej czas do rana zleci:-) trzymajcie kciuki!!!
ps. dzisiaj to mi się nawet śnił test z dwiema I I :-) to już obsesja heh

eijf
ja chodzę do faceta , pierwszy poród też facet mi odbierał. Osobiście nie wyobrażam sobie aby pójść do kobity.:baffled:
Mój lekarz jest poprostu SUPER !!!!Jakbyś mieszkała niedaleko to bym cię do niego zaciągła

no chyba do niego zadzwonie.skoro taki dokladny jest.problem w tym ze nie wiem czy zdaze na czas.nawet nie wiem kiedy wyjezdzamy.musze pogadac ze swoim ale kurcze kiedy jak go przed wakacjami prawie w domu nie ma.on nic tylko by pracowal i badz tu madry dziecko rob!Wlasnie teraz te dni sa wazne a jego jeszcze nie ma!Nawet nie mam czasu pogadac i nadal nie wiem o ktorej wyjezdzamy.wiem tylko ze w okolicach wtorku!Wkorze sie a mielismy sie dzis tez "starac"...

moje chłopisko też czasem późno wraca z pracy. Mozna np. wejśc mu pod pryszcznic alo w nocy przebudzić (działa !!:tak:)pomimo że rano wsteje wczesnie do pracy.;-)

reklama
eijf mam pytanie , bo często mamy podobne objawy .
Nie boli cie przypadkiem dzis podbrzusze, bo mnie boli podbrzusze,piersi jakieś dziwne, i na bieliźnie jakieś ślady dziwne,jakby po śluzie ciemniejszym ?:confused:
Niezłe te opisy przyrody nie ?:szok:

Do góry