reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny robiłam wszystkie badania i sa okej pierwsze poronienie miałam w 12 tygodniu porostu mojej dzidz przestalo serduszko bic:-( a drugi poronie miałam w 4 tygodniu lekaż stwierdził że zarodek miał wade i nie mógł rozwijać się dalej​

reklama
Dziewczyny ja dziś zaobserwowałam dwa rodzaje śluzu :confused: jeden białawy lepki a później przeźroczysty rozciągliwy :confused: i co ja mam o tym myśleć :confused: pomieszanie z poplątaniem. Przypominam, że moja @ ma przyjść 9 sierpnia.

cieszę sie eijf ze mi napisałaś o tej temp. Staram sie byc spokojna , ale od wczoraj dni płodne a wogóle sluzu nie mam a przecież biorę wiesiołka.:szok:
Jak go nie brałam to miałam wiecej śluzu chociaż też minimalne ilości:baffled:

dziewczyny robiłam wszystkie badania i sa okej pierwsze poronienie miałam w 12 tygodniu porostu mojej dzidz przestalo serduszko bic:-( a drugi poronie miałam w 4 tygodniu lekaż stwierdził że zarodek miał wade i nie mógł rozwijać się dalej​
Współczuję Ci Kochana, ale również trzymam kciuki, by tym razem losy Twojego maleństwo potoczyły się inaczej!!
Moja znajoma również przeszła przez poronienia, a teraz ma przecudowną, zdrowiutką, uśmiechniętą dzidzię!!!

eijf
wiesz co no już nie plamię, nie wiele tego bylo , nic mnie nie boli, czuję się normalnie, a rano masakra myślałam,że @ na 100% przyjdzie a tu nic..

eijf
wiesz co no już nie plamię, nie wiele tego bylo , nic mnie nie boli, czuję się normalnie, a rano masakra myślałam,że @ na 100% przyjdzie a tu nic..
najlepiej sprobuj test jutro.Naprawde nie wiem co to moze byc.Ja zas w ubieglym cyklu mialam przez jeden dzien plamienie i panikowalam ze 2 o kilka dni za wczesnie przyszla(to byl chyba 10 dpo,zreszta moge sprawdzic).Potem byla cisza i sucho.wzielam to za implantacje a po dwoch dniach jednak @...
ja bylabym spokojniejsza robiac test.zreszta ja duzo ich w okolicach @ robie:)

cieszę sie eijf ze mi napisałaś o tej temp. Staram sie byc spokojna , ale od wczoraj dni płodne a wogóle sluzu nie mam a przecież biorę wiesiołka.:szok:
Jak go nie brałam to miałam wiecej śluzu chociaż też minimalne ilości:baffled:
czasem jest tak ze ten sluz jest ale go nie widac.u mnie tez nie ma go za wiele.za kazdym razem raz dziennie i tylko raz ten jajkowaty a potem robi sie wodnisty przed sama owulacja.

reklama
najlepiej sprobuj test jutro.Naprawde nie wiem co to moze byc.Ja zas w ubieglym cyklu mialam przez jeden dzien plamienie i panikowalam ze 2 o kilka dni za wczesnie przyszla(to byl chyba 10 dpo,zreszta moge sprawdzic).Potem byla cisza i sucho.wzielam to za implantacje a po dwoch dniach jednak @...
ja bylabym spokojniejsza robiac test.zreszta ja duzo ich w okolicach @ robie:)

zrobię jutro rano na pewno, już dłużej zresztą nie wytrzymam:-) postaram się wstać w miarę wcześniej żeby dać wam jeszcze przed pójściem do pracy znać co i jak wyszło. tempka rano była niska 36.1 a teraz twardo trzyma się wyżej 37.1 , oby do jutra może coś się w końcu wyjaśni!

Do góry