reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

U mnie natomiast śluz kremowy, temperaturka całkiem wysoko, czekam sobie cierpliwie... Jutro, pojutrze lub w niedzielę wszystko się pewnie wyjaśni.
Choć trochę byłam w rozjazdach w tym miesiącu, więc może się jeszcze zakotłować... :sorry2: :blink:

reklama
Wierzę, że przyjdzie na Ciebie czas
Wierzę, że wkrótce odwiedzisz nas.

Miejsce mam w brzuszku na Ciebie zawsze
To kiedy się pojawisz nie jest tak ważne.

Przybądź gdy zechcesz, nie zwlekaj
Pamietaj, ze zawsze będę czekać.
Chcę poczuć Ciebie w głębi siebie,
Chcę dać Ci życie, chcę dać Ci szczęscie....

dziewczyny!!!
dupa dupa dupa:-:)-(
test negatywny... i właśnie dostałam @:-( żeby to szlak trafił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martilla przykro mi :-( ale nic straconego, kolejny cykl przed Tobą, kolejna szansa! prędzej czy później zobaczysz na teście dwie kreseczki :tak:myślę, że to się stanie całkiem niedługo :-D grunt to pozytywne nastawienie. Będziemy z Tobą!

Witam Was wszystkie jestem tu nowa
Z kochanym od niedawna zaczelismy staranka o mala kruszynkę, narazie jeszce nie mierzylam sobie tempki, poprstu probujemy, myslalam ze w tym cyklu co byl juz sie udalo, ale niestety 2.08 przyszla ta wredna @, ach a ja tak chce zostac mama:-(

Witam Was wszystkie jestem tu nowa
Z kochanym od niedawna zaczelismy staranka o mala kruszynkę, narazie jeszce nie mierzylam sobie tempki, poprstu probujemy, myslalam ze w tym cyklu co byl juz sie udalo, ale niestety 2.08 przyszla ta wredna @, ach a ja tak chce zostac mama:-(

Witaj to tak jak i my wszystkie

Widzę ,że jesteśmy na podobnym etapie u mnie @ pojawiła się 31.07 a zaczeło się 1.08:-(zaraz rozpoczynamy kolejne intensywne staranka :-)

Witaj to tak jak i my wszystkie

Widzę ,że jesteśmy na podobnym etapie u mnie @ pojawiła się 31.07 a zaczeło się 1.08:-(zaraz rozpoczynamy kolejne intensywne staranka :-)

Jestem czasami tak niecierpliwa jak nigdy dotad, bo caly czas mysle o tym jednym, czekam teraz na kolejne staranka:)), moze beda owocne:)), trzymam i za was wszystkie kciuki
Kochane jak mam dodac suwaczek, w którym miejscu sie go dodaje by wyswietlal sie na dole????:confused:

reklama
Martilla - szkoda wielka szkoda, że to nie ten szczęśliwy cykl. :-( ale następny na pewno będzie :-D:-D

Biedroneczko - witam serdecznie na forum.

Dziewczyny powiedźcie mi temperatura przed @ wzrasta, tak? Dzień mojej @ tuż tuż i temperaturka nieśmiało idzie do góry o 0,1 codziennie. Chociaż dziś wskoczyła na 36,68 ale mierzyłam ją dopiero o 9 bo późno położyłam się spać i troszkę pospałam. Nie byłam wstanie wcześniej jej zmierzyć :-( więc z tego co wyczytałam powinnam chyba odjąć 0,1 stopnia:confused:

Do góry