reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zaraz wkleje fotke :tak: kurde juz 2 raz musialam kompa zrestartowac szalu dostane tak mi muli dzis :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A jaką masz przeglądarkę bo oni piszą że na przeglądarce explorer 6 forum może gorzej wyglądać i mulić.

obok wyślij czy też zatwierdz odpowiedz jest "zaawasowana edycja" i tam są emotki :tak:

no właśnie szkoda bo ona może wprowadzać w błąd. wiesz ma mniej składników i na pewno przez to niektóre z nas się do niej mogą odnieść tylko czy tak no wiesz na 100%, w necie nie szukałaś żadnych wiadomości na ten temat?

Teraz widzę ale to bez sensu jest :crazy:

reklama
dziergam i pisze na raz :) kurczak..jpg

A jaką masz przeglądarkę bo oni piszą że na przeglądarce explorer 6 forum może gorzej wyglądać i mulić.

Teraz widzę ale to bez sensu jest :crazy:
ja mam firefoxa a z tymi haftami to wyglada tak np takiego kurczaczka wycinam w krztalt jajka i naklejam na tektore czy cos takiego i dolaczam dlugi patyk taka dluga wykalaczke i robie obwodke taka zelowa z brokatem jak juz bede miala jakis skonczone to zrobie fotke i dodam do pokazania jak to wyglada w efekcie koncowym :)

Ale ładne! :-D

aśka co u ciebie jak badania co mówił ginek z elbląga?

Lopop ja z wynikami do ginka idę dopiero 15 marca ale prl mam ok i nie wiem dlaczego bo nie brałam nic na nią :eek: ciekawe dlaczego skacze była za wysoka a teraz wynik idealny.

ja mam firefoxa a z tymi haftami to wyglada tak np takiego kurczaczka wycinam w krztalt jajka i naklejam na tektore czy cos takiego i dolaczam dlugi patyk taka dluga wykalaczke i robie obwodke taka zelowa z brokatem jak juz bede miala jakis skonczone to zrobie fotke i dodam do pokazania jak to wyglada w efekcie koncowym :)

To musi fajnie wyglądać :-)
Może sama spróbuję takie coś zrobić bo kiedyś haftowałam a ty masz takie narysowane te kurczaczki na tym materiale?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
baranek i zajaczek mi sie bardziej podobaja hihii mam takie wzory KURCZACZEK, BARANEK, ZAJACZEK, PISANKA, KACZUSZKA , KOSZYCZEK Z PISANKAMI :)

Do góry