reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czemu emotikonka ze smutną minką przecież może być fasolka, no trzeba być cierpliwym ale to czekanie jest najgorsze wiem wiem nie raz mi nerwy puszczają

na teście nigdzie nie ma napisane jaką ma czułość :no: sama nie wiem, mam mętlik w głowie i natłok myśli, jeśli to będzie fasolka to miałam sen proroczy :tak:;-):-D

reklama
nie wiem jaką on ma czułość jednaj lasce na forum pokazał ciążę 5 dni przed @, ale beta to indywidualna jest chyba dla każdej z nas :-(

Na opakowaniu musi byc napisane jaka czułosc.
I jesli sie udało<a wierze w to> to to bedzie kochana etap zagnieżdzania,badz dopiero po.
Kochana ja jestem 3 dni po terminie i dzis jeszcze kreseczka była blada.
Jesli juz to zrob bete .Zresztą nie chce CIe do niczego namawiac.
Bo ja tez byłam rozczarowana jak zrobiłam test 3 dni przed:-(

Mnie tez sie wysniło!!!Ale dokładnie nie pamietam juz jak.Napewno była to ciaza mnoga:zawstydzona/y:

Mnie tez sie wysniło!!!Ale dokładnie nie pamietam juz jak.Napewno była to ciaza mnoga:zawstydzona/y:
bo ja też przez 2 dni budziłam się z przeświadczeniem że koleżanka urodziła bliźniavzki a druga 2 chłopców i to na poewno z forum bo jechałam odwiedzić i nie wiedziałam gdzie mieszka i to na pewno były miasta Bygdoszcz i Częstochowa ale czemu? ale coś jest bo było to bardzo realistyczne:-D

a płeć też się śniła?

nie to nie był sen o tym że będę w ciąży tylko śnił mi się pociąg tak szybko jadący i mój R do niego wskakiwał i ja tak płakałam mocno za nim i sobie w senniku przetłumaczyłam....pociąg tzn spełnienie marzeń, a płacz - dobrą nowinę :sorry:

nie to nie był sen o tym że będę w ciąży tylko śnił mi się pociąg tak szybko jadący i mój R do niego wskakiwał i ja tak płakałam mocno za nim i sobie w senniku przetłumaczyłam....pociąg tzn spełnienie marzeń, a płacz - dobrą nowinę :sorry:
no to super

suzi a ty skąd jesteś

bo ja też przez 2 dni budziłam się z przeświadczeniem że koleżanka urodziła bliźniavzki a druga 2 chłopców i to na poewno z forum bo jechałam odwiedzić i nie wiedziałam gdzie mieszka i to na pewno były miasta Bygdoszcz i Częstochowa ale czemu? ale coś jest bo było to bardzo realistyczne:-D

Ja jak byłam na monitoringu w 10dc to lekarz powiedział ze jest prawdopodobienstwo cizy mnogiej:tak:i zeby liczyc sie z tym.
A potem ten sen...:-D

Batonik a byłas na usg

U mnie kolejnym dobrym znakiem był wzrost endo.Tak mi Pajka powiedziała ze to dobry znak.No i ta p.dr tez tak cos mowiła:tak:

reklama
Do góry