reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to 14 i 15 dc bo tylko wtedy mierzyłam ale zwykłym rtęciowym termometrem :zawstydzona/y:
nie byłam na monitoringu
widzisz bo ja nie wiem tak dokł. z tymi temp. ja też mierzyłam i przed samą owu to buła 36,8 36,7 i ginek z nfz powiedział że nie mam owu i dał skierowanie na laparoskopię, a ten ze szpitala mówił widać że owu jest i co o tym myślisz jak to tłumaczyć? zgupieć można:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
widzisz bo ja nie wiem tak dokł. z tymi temp. ja też mierzyłam i przed samą owu to buła 36,8 36,7 i ginek z nfz powiedział że nie mam owu i dał skierowanie na laparoskopię, a ten ze szpitala mówił widać że owu jest i co o tym myślisz jak to tłumaczyć? zgupieć można:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

oni sami nic nie wiedzą, wiesz ja miałam doświadczenie z gin na nfz i niestety powiedziałam sobie że nigdy w życiu, moja kupela leczyła się na nfz bo nie mogła zajść w ciążę i rożne choroby miała a to niedrożny jajowód, a to barierę wrogiego śluzu a to jej mąż miał żylaka na jądrze i w końcu dostała skierowanie na inseminację i co i zaszła dwa miechy przed nią naturalnie i nikt nawet nie mówił jej od tamtej pory o tych wszystkich dolegliwościach na które niby cierpiała

oni sami nic nie wiedzą, wiesz ja miałam doświadczenie z gin na nfz i niestety powiedziałam sobie że nigdy w życiu, moja kupela leczyła się na nfz bo nie mogła zajść w ciążę i rożne choroby miała a to niedrożny jajowód, a to barierę wrogiego śluzu a to jej mąż miał żylaka na jądrze i w końcu dostała skierowanie na inseminację i co i zaszła dwa miechy przed nią naturalnie i nikt nawet nie mówił jej od tamtej pory o tych wszystkich dolegliwościach na które niby cierpiała
ja Ci mówię mnie to szlag trafia jak jeden poprawia drugiego przecież tyle lat się uczą i co to my króliki doświadczalne jesteśmy?

czytałam, że jeśli dojdzie do zapłodnienia to zagnieżdżenie następuje od 6 do 8 dni po owu i po 48 h od tego pojawia się beta hcg w organizmie

tj. u mnie owu teoretycznie powinna być 17 dc ale na 99,9% była wcześniej na podstawie śluzu dziś mam 24 dc z 30 i jutro chciałam zatestować i nie wiem czy nie za wcześnie, ale objawy jeśli nie na fasolinkę to bardzo niepokojące :-(

Kochana za wczesnie na test:zawstydzona/y:Szkoda testu ,a jaką on ma czułośc????

suzi próbuję nadrobić zaległości i pisałaś że ciebie też jajnik bolał przed ciążą wiec może batonik udało się:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

No witam Cie kochana!!!1
Mam ogromna nadzieje ze uało sie:tak:wiem własnie ze miała takiesame objawy, i dlatego pisze ze moze byc za wczesnie,bo ja robiłam 3 dni przed @ i był negat.Nie chce zeby kobietka sie rozczarowała:zawstydzona/y::sorry:

No witam Cie kochana!!!1
Mam ogromna nadzieje ze uało sie:tak:wiem własnie ze miała takiesame objawy, i dlatego pisze ze moze byc za wczesnie,bo ja robiłam 3 dni przed @ i był negat.Nie chce zeby kobietka sie rozczarowała:zawstydzona/y::sorry:

nie wiem jaką on ma czułość jednaj lasce na forum pokazał ciążę 5 dni przed @, ale beta to indywidualna jest chyba dla każdej z nas :-(

No witam Cie kochana!!!1
to się nawet tera z często zdaża że nawet do 5 dni po nie widać 2 kresek, a tak sie można tylko podłamać

to się nawet tera z często zdaża że nawet do 5 dni po nie widać 2 kresek, a tak sie można tylko podłamać

ja i tak już jestem załamana tym czekaniem jeszcze 5 dni od jutra :wściekła/y:a jajnik jak boli tak boli, czuję jakbym miała tam jakąś kulkę i jak siedzę to czuję tam coś :-(

reklama
ja i tak już jestem załamana tym czekaniem jeszcze 5 dni od jutra :wściekła/y:a jajnik jak boli tak boli, czuję jakbym miała tam jakąś kulkę i jak siedzę to czuję tam coś :-(
czemu emotikonka ze smutną minką przecież może być fasolka, no trzeba być cierpliwym ale to czekanie jest najgorsze wiem wiem nie raz mi nerwy puszczają

kochane mamy złoto Kowalczyk :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry