no wiem ja też zawsze się boje tego testowania bo tyle razy mi już wyszła 1 krecha, nawet nie wiem co tobie poradzić bo niektórym wyjdzie innym nie z testami tak różnie jak z nami z kobietamiw zasadzie to tu dzisiaj cisza jak nigdy mało pisania martuska ma dołka, missii... bardzo się zaangażowała w ziołopijki, tośka rozdawała fluidki etc.
co do tego mojego bólu jajnika to na bank wiem że z niego tj z lewego była owu od tamtej pory pobolewa, kłuje, jeśli to nie fasoleczka to pewnie jakaś torbiel bo nigdy tak nie byłokupiłam testa i nie wiem czy jutro zrobić :-( teoretycznie jak wyczytałam i według owu to powinien już coś wskazać jak coś jest tylko to rozczarowanie
reklama
no wiem ja też zawsze się boje tego testowania bo tyle razy mi już wyszła 1 krecha, nawet nie wiem co tobie poradzić bo niektórym wyjdzie innym nie z testami tak różnie jak z nami z kobietami
czytałam, że jeśli dojdzie do zapłodnienia to zagnieżdżenie następuje od 6 do 8 dni po owu i po 48 h od tego pojawia się beta hcg w organizmie
tj. u mnie owu teoretycznie powinna być 17 dc ale na 99,9% była wcześniej na podstawie śluzu dziś mam 24 dc z 30 i jutro chciałam zatestować i nie wiem czy nie za wcześnie, ale objawy jeśli nie na fasolinkę to bardzo niepokojące :-(
mogło by już cos widać, ale szkoda testu, poczekaj.czytałam, że jeśli dojdzie do zapłodnienia to zagnieżdżenie następuje od 6 do 8 dni po owu i po 48 h od tego pojawia się beta hcg w organizmie
tj. u mnie owu teoretycznie powinna być 17 dc ale na 99,9% była wcześniej na podstawie śluzu dziś mam 24 dc z 30 i jutro chciałam zatestować i nie wiem czy nie za wcześnie, ale objawy jeśli nie na fasolinkę to bardzo niepokojące :-(
Czemu niepokojące objawy- wiesz gdzieś tutaj na wątku któraś napisała mi tak objawy są połową naszej wyobraźni skutkiem bo się same napędzamy więc jak to przeczytałam to szczena mi opadła

mogło by już cos widać, ale szkoda testu, poczekaj.
Czemu niepokojące objawy- wiesz gdzieś tutaj na wątku któraś napisała mi tak objawy są połową naszej wyobraźni skutkiem bo się same napędzamy więc jak to przeczytałam to szczena mi opadłamyślisz że to wytwór naszej wyobraźni?
szczerze mówiąc co miesiąc mam objawy

kochana więc może....szczerze mówiąc co miesiąc mam objawyale jajnik nigdy mi nie dawał ta się we znaki
![]()

Czy olkale odzywała się dzisiaj?
kochana więc może....3mam kciuki.
Czy olkale odzywała się dzisiaj?
nie przypominam sobie pewnie grasują z M na wycieczce bo się wybierali
eh chyba jutro zatestuje jak będzie to będzie a jak nie to pozostanie czekać do @
a jak jest z temp po owu
bo byłam ciekawa jak sie wycieczka udała -pogoda dopisałanie przypominam sobie pewnie grasują z M na wycieczce bo się wybierali
eh chyba jutro zatestuje jak będzie to będzie a jak nie to pozostanie czekać do @
a jak jest z temp po owu
ale zrobisz z rannego tak?
bo byłam ciekawa jak sie wycieczka udała -pogoda dopisała
ale zrobisz z rannego tak?
nom tylko może najpierw zmierzę temp
u mnie normalnie przed owu to 36,4 36,3
przed samą owu taka niska? a byłaś na monitoringu?nom tylko może najpierw zmierzę temp
u mnie normalnie przed owu to 36,4 36,3
reklama
przed samą owu taka niska? a byłaś na monitoringu?
to 14 i 15 dc bo tylko wtedy mierzyłam ale zwykłym rtęciowym termometrem

nie byłam na monitoringu
Podziel się: