reklama
Scully
mamusia :)
Mi to wiecznie czasu na wszystko brakuje...
W pracy czas się ciągnie, a w domu zasuwa jak głupi. :-)
nie wiem czemu tak się dzieje, nawet kiedy zasiadam tytaj to czas gna jak szalonyMi to wiecznie czasu na wszystko brakuje...
Scully
mamusia :)
Ledwo przyszłam i nadrobiłam ok.25 stron i jużmuszę uciekać, bo mąż woła na filmik ;-)
:-)
papa

papa
tak czekam na Ciebie. Jak samopoczucie? mocno boli?lopop jesteś?![]()
nie wiem sama się chyba troszkę nakręcam i jeszcze wciągnęłam w to mojego R 
pojechaliśmy na drugi koniec miasta po taki test co jednej lasce na forum wskazał II krechy 5 dni przed @
nom wiesz mocno to za dużo powiedziane, po prostu czuję że tam coś jest, nie wiem jak to wytłumaczyć, zjadłam obiad i ciągle mi się odbija i jest mi tak trochę niedobrze :-(

pojechaliśmy na drugi koniec miasta po taki test co jednej lasce na forum wskazał II krechy 5 dni przed @
tak czekam na Ciebie. Jak samopoczucie? mocno boli?
nom wiesz mocno to za dużo powiedziane, po prostu czuję że tam coś jest, nie wiem jak to wytłumaczyć, zjadłam obiad i ciągle mi się odbija i jest mi tak trochę niedobrze :-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz to jest duże prawdopodobieństwo na fasolkę moja koleżanka mówiła że normalnie czuła się jak na okres i strasznie ją bolał brzuch a tu niepodzianka, więc wszystko możliwe jest.nom wiesz mocno to za dużo powiedziane, po prostu czuję że tam coś jest, nie wiem jak to wytłumaczyć, zjadłam obiad i ciągle mi się odbija i jest mi tak trochę niedobrze :-(
Skróć mi o czym pisałyście na forum dzisiaj
reklama
wiesz to jest duże prawdopodobieństwo na fasolkę moja koleżanka mówiła że normalnie czuła się jak na okres i strasznie ją bolał brzuch a tu niepodzianka, więc wszystko możliwe jest.
Skróć mi o czym pisałyście na forum dzisiaj
w zasadzie to tu dzisiaj cisza jak nigdy mało pisania martuska ma dołka, missii... bardzo się zaangażowała w ziołopijki, tośka rozdawała fluidki etc.
co do tego mojego bólu jajnika to na bank wiem że z niego tj z lewego była owu od tamtej pory pobolewa, kłuje, jeśli to nie fasoleczka to pewnie jakaś torbiel bo nigdy tak nie było

Podziel się: