reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nie wiem sama się chyba troszkę nakręcam i jeszcze wciągnęłam w to mojego R :sorry:
pojechaliśmy na drugi koniec miasta po taki test co jednej lasce na forum wskazał II krechy 5 dni przed @

tak czekam na Ciebie. Jak samopoczucie? mocno boli?

nom wiesz mocno to za dużo powiedziane, po prostu czuję że tam coś jest, nie wiem jak to wytłumaczyć, zjadłam obiad i ciągle mi się odbija i jest mi tak trochę niedobrze :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nom wiesz mocno to za dużo powiedziane, po prostu czuję że tam coś jest, nie wiem jak to wytłumaczyć, zjadłam obiad i ciągle mi się odbija i jest mi tak trochę niedobrze :-(
wiesz to jest duże prawdopodobieństwo na fasolkę moja koleżanka mówiła że normalnie czuła się jak na okres i strasznie ją bolał brzuch a tu niepodzianka, więc wszystko możliwe jest.
Skróć mi o czym pisałyście na forum dzisiaj

reklama
wiesz to jest duże prawdopodobieństwo na fasolkę moja koleżanka mówiła że normalnie czuła się jak na okres i strasznie ją bolał brzuch a tu niepodzianka, więc wszystko możliwe jest.
Skróć mi o czym pisałyście na forum dzisiaj

w zasadzie to tu dzisiaj cisza jak nigdy mało pisania martuska ma dołka, missii... bardzo się zaangażowała w ziołopijki, tośka rozdawała fluidki etc.

co do tego mojego bólu jajnika to na bank wiem że z niego tj z lewego była owu od tamtej pory pobolewa, kłuje, jeśli to nie fasoleczka to pewnie jakaś torbiel bo nigdy tak nie było:sorry: kupiłam testa i nie wiem czy jutro zrobić :-( teoretycznie jak wyczytałam i według owu to powinien już coś wskazać jak coś jest tylko to rozczarowanie

Do góry