reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Betusia - przejrzalam Twoj wykres i na razie masz piekna tempke, nie spadla wiec na @ sie nie zanosi;-)
no zobaczymy;-)
martuśka osiolku dlaczego tak mowisz... nie wolno nununu :no: piszesz ze jeszcze dwa staranka z clo i koniec staranek a ja ci mowie ze jeszcze jeden ostatni i koniec ze starankami bo piekna fasolka ci w brzuszku urosnie :tak: jesli wykluczysz ciaze to pijaj ziolka z nami i bedzie git :tak: pamietaj ze fasolka nie przyjdzie do mamy ktora sie stresuje martwi jest zla na siebei ze jej nie wychodzi i ma dola :tak: fasolki przychodza do radosnych amusi ktore z niecierpliwieniem czekaja na nie i sie nie denerwuja ze bocian troche wolniej leci niz u innych :tak: kochana uszka do gory ... ja tez czasem mam doly mega ale odkat zaczelam pic ziolka wierze z ebedzie git ze jak pojde na monitoring to zobacze ze pecherzyk urosl a wtedy powiem lekarzowi "ha ! pomoglo!" a jak zapyta co to mu nie powiem :-) wiec kochana nie martw sie i my zostaniemy mamusiami juz niedlugo :tak:obiecuje ci to ;-)

a wlasnie dalam te ziolka co betusia wpisala nowe takze na pierwsza strone bedzie widac od razu jakie mozna pic :)
pięknie to ujęłaś :-)

reklama
martuska zobaczysz ze ostatniego nie doczekasz ;-) a co do blizniakow to ja bardzo chetnie :-) tym bardziej z emoj tato mial 13 cioro rodzenstwa w tym 3x blizniaki i 1x trojaczki :szok::-) na trojaczki sie nie pisze ale blizniaki czmeu nie :-)

betusia pisalam z serducha... kiedys ktos napisal o bockach i podlapalam strasznie mis ie to podoba i wierze ze tak jest a jak szybko nie przyleca to wysle mojego chichuachue zeby im dal kopa na rozped :-D

Witajcie ;-)

byłam na forum kilka dni temu. Potem milczałam,bo miałam mały wypadek :-( pośluzgnelam sie, mam skrecony staw lokciowy prawej reki :-( jestem uziemiona, prawie nic nie moge robic. Do tego jeszcze czekam na ten okres, a czas zwalnia mam wrazenie. Strasznie sie pisze lewa reka :wściekła/y:

kasik witaj kochana u nas :tak: fajnie ze sie odezwalas ;-) szybkiego powrotu do zdrowia zycze a ile sie juz staracie ??

kurka mam ochote na kiszone ogorki :-)

id eubrac bańdziora i jedziemy po tatusia do pracy :p :)

o ten urlop to pewno będzie pomocny- przestaniesz mylsec i zajdziesz od razu:tak:wierzę w to i trzymam kciuki!!!!
...no zobaczymy co czas pokarze:)

Witajcie ;-)

byłam na forum kilka dni temu. Potem milczałam,bo miałam mały wypadek :-( pośluzgnelam sie, mam skrecony staw lokciowy prawej reki :-( jestem uziemiona, prawie nic nie moge robic. Do tego jeszcze czekam na ten okres, a czas zwalnia mam wrazenie. Strasznie sie pisze lewa reka :wściekła/y:

o to nie ciekawie,wracaj szybko do zdrowia:)

reklama
martuska zobaczysz ze ostatniego nie doczekasz ;-) a co do blizniakow to ja bardzo chetnie :-) tym bardziej z emoj tato mial 13 cioro rodzenstwa w tym 3x blizniaki i 1x trojaczki :szok::-) na trojaczki sie nie pisze ale blizniaki czmeu nie :-)

betusia pisalam z serducha... kiedys ktos napisal o bockach i podlapalam strasznie mis ie to podoba i wierze ze tak jest a jak szybko nie przyleca to wysle mojego chichuachue zeby im dal kopa na rozped :-D
no ja myślę, że nie doczekam....:-)
a ja blizniakow bym nie chciala bo juz mam corke wiec 3 dzieci to troche dla mnie za duzo;-) choc moja babcia urodzila blizniaki wiec.....

Do góry