https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/ziolopijki-37497/index9.htmlja się dziwie dlaczego lekarze zamiast ziółek to przepisują całe te chemiczne świństwa.... niedowiarki jedne;-)
podeslijcie mi prosze link do wątku o ziółkach bo nei moge go znależc:-(
reklama
dzięki już wpisalam nowe ziółka

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej a gdzie to się Królewna podziewała :-) rozumiem że szalejesz z aparacikiem![]()
...a tu i tam

A tak poważnie to ostatnio dużo pracowałam...
...a poza tym @ mi się spóźnia,dziś mam 37 dzień cyklu więc zrobiłam test i wyszedł negatywny,ciąży brak i @ także hmmm...?
Aparacik ciągle wykorzystuję ale raczej czekam na urlop bo wtedy będę miała więcej czasu na zdjęcia i na pewno pojawią się jakieś nowości na moim fotoblogu
oj a jak dlgie cykle masz????...a tu i tam
A tak poważnie to ostatnio dużo pracowałam...
...a poza tym @ mi się spóźnia,dziś mam 37 dzień cyklu więc zrobiłam test i wyszedł negatywny,ciąży brak i @ także hmmm...?
Aparacik ciągle wykorzystuję ale raczej czekam na urlop bo wtedy będę miała więcej czasu na zdjęcia i na pewno pojawią się jakieś nowości na moim fotoblogu![]()
ja to w te testy nie wierzę ;-) zrob bete w poniedzialek
agnieszka.kk
oj a jak dlgie cykle masz????
Zawsze miałam bardzo regularne co 28 dni czasami był 2 lub 3 dni w jedną albo drugą stronę ale byłam spokojna a dziś 37 dzień cyklu i nic...
Zrobiłam test i ewidentnie wyszła tylko jedna kreska więc wierzę testowi a bety nie zrobię bo w poniedziałek idę na rano do pracy a poza tym nie wiem czy mogę tak bez skierowania od lekarza GP zrobić,czy mnie przyjmą bo w Anglii może jest inaczej ale nie jestem pewna...
rozumiemZawsze miałam bardzo regularne co 28 dni czasami był 2 lub 3 dni w jedną albo drugą stronę ale byłam spokojna a dziś 37 dzień cyklu i nic...
Zrobiłam test i ewidentnie wyszła tylko jedna kreska więc wierzę testowi a bety nie zrobię bo w poniedziałek idę na rano do pracy a poza tym nie wiem czy mogę tak bez skierowania od lekarza GP zrobić,czy mnie przyjmą bo w Anglii może jest inaczej ale nie jestem pewna...
a nie mialaś stresów ostatnio????
oj a jak dlgie cykle masz????
ja czekam na testy ciążowe które moja przyjaciółka kupiła mi w stanach takie jakieś mega czułe :-) nie są to te co rozpoznają płeć dziecka ale podobno bardzo szybko wykrywają dzidzie

dzis mam zalamanie, jutro pewnie bedzie lepiej a potem pewnie znowu to samo..... juz nie wiem co mam ze soba w takich chwilach zrobicmartus a moze zacznij ziółka pić???
nie uciekaj proszę ...
ja przyznam , że tez mam dość ale jakoś sie tak zaparłam i powiedzialam że nie odpuszcze i mam nadzieje że wytrwam w tym postanowieniu..
w tym cyklu mialam przeczucie ze tym razem sie uda!!!! i co? dzis mnie cos dopadlo! ach, taki dzien i oczywiscie glowa mnie rozbolała
Suzi mnie tez tak jajniki bolą, na zmiane raz lewy raz prawy, w sumie to tylko 2 dni mnie bolaly i od rana.... ale w poprzednim cyklu tez tak mialam
no coz, jeszcze 2 z clo i koniec ze starankami!
agnieszka.kk
rozumiem
a nie mialaś stresów ostatnio????
raczej nie...nie stresowałam się niczym ale myślę że może @ mi się spóźnia bo zmieniłam tryb pracy,przeszłam z drugich zmian na rano,wstaję co dziennie o 3.30 a do domu wracam po 15 potem wiadomo czas poświęcam dziecku i sprzątam dom a do wieczora dużo czasu nie mam i zawsze około 21 kładę się spać...
Za nie całe 3 tygodnie wybieramy się na urlop do Pl tam zrobię sobie wszystkie badania u mojej Pani Ginekolog bo po wakacjach zaczynamy oficjalne starania więc muszę się przygotować
reklama
nie martw sie! mnie poki co ciąża nie grozi :-(WItam się po południowo
Mnie coś humor opuścił i jakaś taka mega senna się zrobiłam i nawet ochoty na przytulasy nie mam :-(
Betusia daj znać jak jutro teściora zrobisz
Tak coś czuje że ja tu naprawde sama zostane ze staraczek i będę sobie sama ze soba pisać![]()
Podziel się: