reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej a gdzie to się Królewna podziewała :-) rozumiem że szalejesz z aparacikiem :tak:

...a tu i tam :-D
A tak poważnie to ostatnio dużo pracowałam...
...a poza tym @ mi się spóźnia,dziś mam 37 dzień cyklu więc zrobiłam test i wyszedł negatywny,ciąży brak i @ także hmmm...?
Aparacik ciągle wykorzystuję ale raczej czekam na urlop bo wtedy będę miała więcej czasu na zdjęcia i na pewno pojawią się jakieś nowości na moim fotoblogu:)

...a tu i tam :-D
A tak poważnie to ostatnio dużo pracowałam...
...a poza tym @ mi się spóźnia,dziś mam 37 dzień cyklu więc zrobiłam test i wyszedł negatywny,ciąży brak i @ także hmmm...?
Aparacik ciągle wykorzystuję ale raczej czekam na urlop bo wtedy będę miała więcej czasu na zdjęcia i na pewno pojawią się jakieś nowości na moim fotoblogu:)
oj a jak dlgie cykle masz????
ja to w te testy nie wierzę ;-) zrob bete w poniedzialek

Zawsze miałam bardzo regularne co 28 dni czasami był 2 lub 3 dni w jedną albo drugą stronę ale byłam spokojna a dziś 37 dzień cyklu i nic...
Zrobiłam test i ewidentnie wyszła tylko jedna kreska więc wierzę testowi a bety nie zrobię bo w poniedziałek idę na rano do pracy a poza tym nie wiem czy mogę tak bez skierowania od lekarza GP zrobić,czy mnie przyjmą bo w Anglii może jest inaczej ale nie jestem pewna...

Zawsze miałam bardzo regularne co 28 dni czasami był 2 lub 3 dni w jedną albo drugą stronę ale byłam spokojna a dziś 37 dzień cyklu i nic...
Zrobiłam test i ewidentnie wyszła tylko jedna kreska więc wierzę testowi a bety nie zrobię bo w poniedziałek idę na rano do pracy a poza tym nie wiem czy mogę tak bez skierowania od lekarza GP zrobić,czy mnie przyjmą bo w Anglii może jest inaczej ale nie jestem pewna...
rozumiem
a nie mialaś stresów ostatnio????

ja czekam na testy ciążowe które moja przyjaciółka kupiła mi w stanach takie jakieś mega czułe :-) nie są to te co rozpoznają płeć dziecka ale podobno bardzo szybko wykrywają dzidzie :-Dzobaczymy :-D

martus a moze zacznij ziółka pić???
nie uciekaj proszę ...
ja przyznam , że tez mam dość ale jakoś sie tak zaparłam i powiedzialam że nie odpuszcze i mam nadzieje że wytrwam w tym postanowieniu..
dzis mam zalamanie, jutro pewnie bedzie lepiej a potem pewnie znowu to samo..... juz nie wiem co mam ze soba w takich chwilach zrobic
w tym cyklu mialam przeczucie ze tym razem sie uda!!!! i co? dzis mnie cos dopadlo! ach, taki dzien i oczywiscie glowa mnie rozbolała

Suzi mnie tez tak jajniki bolą, na zmiane raz lewy raz prawy, w sumie to tylko 2 dni mnie bolaly i od rana.... ale w poprzednim cyklu tez tak mialam
no coz, jeszcze 2 z clo i koniec ze starankami!

rozumiem
a nie mialaś stresów ostatnio????

raczej nie...nie stresowałam się niczym ale myślę że może @ mi się spóźnia bo zmieniłam tryb pracy,przeszłam z drugich zmian na rano,wstaję co dziennie o 3.30 a do domu wracam po 15 potem wiadomo czas poświęcam dziecku i sprzątam dom a do wieczora dużo czasu nie mam i zawsze około 21 kładę się spać...
Za nie całe 3 tygodnie wybieramy się na urlop do Pl tam zrobię sobie wszystkie badania u mojej Pani Ginekolog bo po wakacjach zaczynamy oficjalne starania więc muszę się przygotować:)

reklama
WItam się po południowo
Mnie coś humor opuścił i jakaś taka mega senna się zrobiłam i nawet ochoty na przytulasy nie mam :-(

Betusia daj znać jak jutro teściora zrobisz :tak:

Tak coś czuje że ja tu naprawde sama zostane ze staraczek i będę sobie sama ze soba pisać :-D
nie martw sie! mnie poki co ciąża nie grozi :-(

Do góry