reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie bój się!!!!!

lepiej wiedzieć prędzej.są tylko 2 możliwości: albo się dowiesz że jesteś zapylona i szybciej się ucieszysz, albo będziesz pewna że jednak nie i szybciej się rozczarujesz.niby czas nie gra roli ale jak miałabyś się rozczarować to będzie mniej bolało jeśli się dowiesz wcześniej.bo przez nadzieję jaką się ciągle nosi ten ból rozczarowania jest większy.

wszystkie trzymamy kciuki żeby to była fasolka,ale w razie porazki jesteśmy po to żeby utulić, pogłaskać i pocieszyć.

podsumowując-jakikolwiek wynik byś nie miała to będziemy z tobą :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Właśnie takich słów potrzebowałam. Polezę zatem w poniedziałek na betkę...bo dzisiaj to i tak musiałabym czekać na wyniki do poniedziałku a tak to będą w tym samym dniu.
Dziękuję kochana :*

reklama
nie robiłam testa bo małpa przyszła.ale jakoś tak dziwnie się strasznie czuję.@ wyglądała na normalną-wiecie krew,ból brzucha itp,chociaż mniej obficie,ale to może dzieki castagnusowi.tylko jakoś mnie tak w dole brzucha boli dzisiaj i jest mi niezbyt dobrze.może to ta paskudna pogoda?

u mnie jest tak tragicznie że muszę swiatła mieć włączone bo jest ćma jak w tyłku pawiana.a moje koty to cały czas śpią,a zwykle to miały adhd o tej porze dnia.

ja czasem też mam takie @ że dziwnie się czuję i boli brzuszek i wymiotuję ale rzadko :sorry:

Z tego co wiem to własnie Sevensonce szybko wyszedł test ,wiec kto wie;-)
Bo ona miała termin @ razem ze mną ,badz bardzo podobny!!!

ja czasem też mam takie @ że dziwnie się czuję i boli brzuszek i wymiotuję ale rzadko :sorry:

mnie się to pierwszy raz zdarzyło. jeśli już miała jakieś problemy podczas @ to była to ewentualnie biegunka,a teraz wyjątkowo było na odwrót.może to faktycznie ten castagnus.ale raczej wątpię żebym to przez niego wszystko zwracała,pewnie cos mi siadło na żołądku.

mnie się to pierwszy raz zdarzyło. jeśli już miała jakieś problemy podczas @ to była to ewentualnie biegunka,a teraz wyjątkowo było na odwrót.może to faktycznie ten castagnus.ale raczej wątpię żebym to przez niego wszystko zwracała,pewnie cos mi siadło na żołądku.

A testowałaś ? Może warto...skoro taka dziwna @
Przecież one czasami są nawet jak jest bejbi.

Trzeci raz już włączam dodatkowe wirowanie pralki bo nie chce mi się prania rozwieszać ;-) chyba później wióry wyciągnę a nie ciuchy.

Z tego co wiem to własnie Sevensonce szybko wyszedł test ,wiec kto wie;-)
Bo ona miała termin @ razem ze mną ,badz bardzo podobny!!!

svensonka to ma takie testy że nasze sa daleko przed dinozaurami. takie HI-TECH.pewnie mają też takie że jakby jutro zrobiła to jej pokaże jakie będzie pierwsze słowo bąbla i data pierwszego kroku :laugh2::laugh2::laugh2:

nasze są takie przedpotopowe i skoro tobie pokazały krechę- nie domalowaną,bo my tu takie sposoby mamy na wstrętne popsute testy:-p:-p, to jak najbardziej masz fasolkę taką mega ekstra ekskluzywną FASOLKĘ JAŚ albo KSIĄŻĘCĄ. czyli jakość the best.

No właśnie jestem ciekaw ile się ceni taki nowoczesny teścior.
Powiedziałam dzisiaj o nim mojemu W. to od razu kazał kupować.

A testowałaś ? Może warto...skoro taka dziwna @
Przecież one czasami są nawet jak jest bejbi.

Trzeci raz już włączam dodatkowe wirowanie pralki bo nie chce mi się prania rozwieszać ;-) chyba później wióry wyciągnę a nie ciuchy.

nie wiem czy testa robić.troche ich mam to może zrobię;-) ale wątpię czy coś tam wyjdzie.

co do prania.ja to jak mam czasem takiego lenia,że nie wchodzi w grę podejście do prali i ustawienie kolejnego wirowania,tylko mi to leży te pranie w tej pralce az mi się zachce albo samo się rozwiesi-wiesz zawsze jest nadzieja na jakąś mobilizację tych ciuchów,może się wkurzą i same pójdą.jak umieją się same brudzić to niech się same rozwieszą,a co?.ja to tak zwykle czekam i ograniczam sie jedynie do wyłączenia pralki.

reklama
Dziewczyny a jak to było z Sevensonką???Bo ona chyba bardzo szybko zrobiła test, i wyszedł jej+:-)

Do góry