reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No właśnie jestem ciekaw ile się ceni taki nowoczesny teścior.
Powiedziałam dzisiaj o nim mojemu W. to od razu kazał kupować.

u nich pewnie nie dużo,ale u nas to byś musiała kredyt hipoteczny wziąć na taki teścik :rofl2::rofl2::rofl2: bo wkońcu te nasze złotówki to raczej nie są mocne

chyba że Svensonka zakupi u siebie, nam poprzesyła a my jej w zamian odpłacimy w naturze- czyli wiesz,jakieś tam Polskie jabłuszka, trochę zboża i kukurydzy.a co? na emigracji to się tęskni za swojskimi smakami.

może nawet by się Ptasie Mleczko wysłalo ;-)

Dzwonilm do gina i pogadalismy, mam juz L4 ,ale nie ciazowe. mam brac luteine 3 razy dziennie i duzo odpoczywac.
Jak najbardziej stres mogł miec wpływ na to wszystko:-(
Jak plamienie bedzie koloru krwi to do szpitala!!!

u nich pewnie nie dużo,ale u nas to byś musiała kredyt hipoteczny wziąć na taki teścik :rofl2::rofl2::rofl2: bo wkońcu te nasze złotówki to raczej nie są mocne

chyba że Svensonka zakupi u siebie, nam poprzesyła a my jej w zamian odpłacimy w naturze- czyli wiesz,jakieś tam Polskie jabłuszka, trochę zboża i kukurydzy.a co? na emigracji to się tęskni za swojskimi smakami.

może nawet by się Ptasie Mleczko wysłalo ;-)

No właśnie czekam aż się pojawi to ją zaatakuje ;-)
I kiełbaskę swojską też można wysłać!

A co do pralki to ja najbardziej lubie jak W. jest w domu! Tylko później jest więcej prasowania bo on tak nie rozstrzepie dokładnie.

Dzwonilm do gina i pogadalismy, mam juz L4 ,ale nie ciazowe. mam brac luteine 3 razy dziennie i duzo odpoczywac.

wszystko będzie superowo!!! nie martw się na zapas.my tu wszystkie trzymamy kciuki.a trudno egzystować bez używania kciuków,wkońcu należymy do naczelnych,więc te nasze poświęcenie wszystko załatwi.;-);-);-)

zrób sobie ciepłe kakao,legnij i odpłyń.my tu wszystko załatwimy.ściągniemy Svensonkę, ta się zna na czarowaniu to zobaczysz jak cię poczaruje.i oczaruje.:laugh2::laugh2:

To odpoczywaj wg zaleceń, ale się nie zamartwiaj! Tak jak pszemy to całkiem normalne że plamienia występują w ciąży.

No właśnie czekam aż się pojawi to ją zaatakuje ;-)
I kiełbaskę swojską też można wysłać!

A co do pralki to ja najbardziej lubie jak W. jest w domu! Tylko później jest więcej prasowania bo on tak nie rozstrzepie dokładnie.

kiełbaskę.. tak tak i jeszcze trochę śmietany.może nawet załatwię świniaka;-);-)

mój Monsz to lubi prasować i mi to jedno czy są roztrzepane czy nie.ja osobiście to nie pamiętam kiedy ostatnio prasowałam.chyba dzień przed ślubem chciałam mu zrobić przyjemność i wyprasowałam koszulę.ale nie jestem pewna-to było dawno temu.

zobaczysz że to będzie tylko takie brunatne plamienie związane z tym że to akurat termin @ przypadł potem nic i znowu za miesiąc w termin @ może się powtórzyć, atk już jest czasem i nie ma się co na zapas stresować ;-):tak:

Wiem kochane moje, ale ciezko jest myslec pozytywnie jak sie raz juz przechodziło przez piekło:-:)-:)-(
A zaczeło sie od plamien:-:)-:)-(
Ale odganiam złe mysli,teraz juz musi byc tylko dobrze:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry