reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja chyba dzisiaj zrobie jeszcze ten owulacyjny. Zobaczymy co tym razem wykaże...choć muszę jechać do apteki bo tamten był ostatni i nie wiem czy kupie takie same. Jakby mi znowu pokazał owulkę to znaczy że to dziadostwo straszne, bo to przecież nie byłoby możliwe :-) i wtedy dam sobie spokój z tymi testami.
te testy juz takie sa, wiec nie lepiej nimi za bardzo nie kieruj zeby sie nie dołować bardziej

Martuska to bardzo mocno trzymam kciuki zeby dzidzia wiła sobie gniazdko w brzuszku:tak:
ale ja to do Ciebie pisalam....
bo 2 dni juz czekam jak Twoja betka.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
suzi kochana serdeczne GRATULACJE!!!!
tak się cieszę że Ci się udało to naprawdę daje staraczkom taką pozytywną energię:tak: aż od razu chce się żyć:-) a te plamienia zdarzają się naprawdę często, czytałam o tym kiedys na innych forach i to były wypowiedzi dziewczyn które to miały więc potwierdzone.Mysza ma rację tak czasem organizm reaguje na zagnieżdżanie się zarodka.a niektóre babeczki pisały że miały przez 3 a nawet 5 miesięcy krwawienia w dniu spodziewanej @:tak:
ja się tak źle czułam że zrobiłam po tej dziwnej @ test...tak dla świętego spokoju...oczywiście 1 kreska,wiedziałam o tym.ale wchodzę do pokoju,siedzi mój M a ja coś tam robię i milczę.i On podchodzi i patrzy na mnie takimi szczęśliwymi oczami,takich dawno już nie widziałam i krzyczy: jest?!!!! myślał że jak milczę to chcę go oszukać, tak pozytywnie...wiecie co, powiedziałam mu że NIE wyszłam do łazienki i się popłakałam...On tak by chciał a ja wciąż zawodzę...

suzi kochana serdeczne GRATULACJE!!!!
tak się cieszę że Ci się udało to naprawdę daje staraczkom taką pozytywną energię:tak: aż od razu chce się żyć:-) a te plamienia zdarzają się naprawdę często, czytałam o tym kiedys na innych forach i to były wypowiedzi dziewczyn które to miały więc potwierdzone.Mysza ma rację tak czasem organizm reaguje na zagnieżdżanie się zarodka.a niektóre babeczki pisały że miały przez 3 a nawet 5 miesięcy krwawienia w dniu spodziewanej @:tak:
ja się tak źle czułam że zrobiłam po tej dziwnej @ test...tak dla świętego spokoju...oczywiście 1 kreska,wiedziałam o tym.ale wchodzę do pokoju,siedzi mój M a ja coś tam robię i milczę.i On podchodzi i patrzy na mnie takimi szczęśliwymi oczami,takich dawno już nie widziałam i krzyczy: jest?!!!! myślał że jak milczę to chcę go oszukać, tak pozytywnie...wiecie co, powiedziałam mu że NIE wyszłam do łazienki i się popłakałam...On tak by chciał a ja wciąż zawodzę...

Lena nie stresuj się i nie dołuj a myślisz że który z nich by nie chciał:tak: mogę Cię jednak pocieszyć że faceci chcą ale na pewno nie bardziej niż my :laugh2:

lepiej sobie odpusc bo jak znowu wyjda poztywne to niepotrzebnie Cie skołują jeszcze bardziej, czekaj cierpliwie (choc wiem ze to trudne)
a czasami tez w ciazy wychodza owulacyjne +, wiec moze..... a kiedy mialas @?

Jeszcze nie miałam @ po zabiegu. I właśnie czekałam na nią bo jakby przyszła normalnie to wiedziałabym że wszystko wróciło do normy. I tak nawet tą owulkę wydawało mi się że czyję 12dni po zabiegu więc sądziałam że w następnym tygodniu @ się rozgości a tu proszę...dopiero wg testu owulka. I się zeźliłam. Bo teraz może się okazać że na @ będę czekać kolejne 3 tygodnie.

To nawet nie będę kupować kolejnych bo szkoda kaski.

nom racja ja kiedyś kupiłam w jednym cyklu i powiedziałam sobie że już więcej nie zrobię bo szkoda kasy, wyszedł mi pozytywny ale mniej więcej wiedziałam kiedy powinnam mieć dni płodne, więc on był tylko takim potwierdzeniem :tak:

Jeszcze nie miałam @ po zabiegu. I właśnie czekałam na nią bo jakby przyszła normalnie to wiedziałabym że wszystko wróciło do normy. I tak nawet tą owulkę wydawało mi się że czyję 12dni po zabiegu więc sądziałam że w następnym tygodniu @ się rozgości a tu proszę...dopiero wg testu owulka. I się zeźliłam. Bo teraz może się okazać że na @ będę czekać kolejne 3 tygodnie.
to dzialajcie na wszelki wypadek i poczekaj jeszcze z tydzien....

Lena-R głowa do góry! Tutaj dzisiaj dzielimy się optymizmem więc dobrze że i Ty się tutaj pojawiłaś.

Ja właśnie jestem ciekawa jaką mój chłop-pewniaczek że zapłodnił będzie miał minę jak okażę się że dzidzi nie ma.

reklama
Lena nie stresuj się i nie dołuj a myślisz że który z nich by nie chciał:tak: mogę Cię jednak pocieszyć że faceci chcą ale na pewno nie bardziej niż my :laugh2:
dziękuję słoneczko.ja wiem że oni by chcieli nie bardziej niż my ale tak mnie to zakuło...zobaczyłam taki zawód w jego oczach...bo oni na pewno na początku starań zawsze myślą że to nasza -kobiet- wina:-(

Do góry