reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
oliwka gratuluję! Śliczna dzidzia!
Dziękuje.

BATONIK uda wam się zabaczysz ...ja nie nastawiałam się że w 1 cyklu mi się uda i powiem ci że myślałam że @ przyjdzie a tu taka niespodzianka!!!W 1 ciąże zaszłam po 6 mc starań w drugą zaszłam 3 mc po porodzie a tu od razu.Trzymam za was kciuki i nie dajcie się zwariować bo psychika też gra dużą role .Wiem że po niepowodzeniu ciężko się pozbierać ,ale trzeba wierzyć.

No ja to bym chciała jak najszybciej...i co zależy ode mnie to robię :-D:-D:-D i nawet sprawia mi to olbrzymią przyjemność...Teraz jeszcze tylko żeby natura się podporządkowała i będzie!

oby tak się stało by Ty testujesz coś koło 27.03 jeśli się nie mylę tak ? ja 5 jeśli @ wredota nie przyjdzie i mój sen się spełni :tak:;-)

oby tak się stało by Ty testujesz coś koło 27.03 jeśli się nie mylę tak ? ja 5 jeśli @ wredota nie przyjdzie i mój sen się spełni :tak:;-)
Ja nie testuję 27.03...bo ja nawet nie wiem kiedy mam testować...Nie wiem nic!
Ten test owulacyjny tylko namieszał mi w głowie bo ja myślałąm że zaraz @ mnie odwiedzi a tu dopiero w środę wyszła owulka.
Ahh...niepotrzebnie go robiłam.

Ostatnia edycja:
Ten test owulacyjny tylko namieszał mi w głowie bo ja myślałąm że zaraz @ mnie odwiedzi a tu dopiero w środę wyszła owulka.
No to zakladajac, ze owulka byla wczoraj to termin @ jest za dwa tygodnie mniej wiecej... I wtedy zatestujesz, aby zobaczyc dwie krechy:tak:

Ja sobie wlasnie wygrzebalam piekny sluz plodny;-) Siemie lniane dziala!:tak:

no coś właśnie bardzo potrzebnie bo przynajmniej miałaś okazję na bobosexy :tak::-D a może to były ostatnie i @ nie przelezie a tak byś czekała i czekała :rofl2:

Ja to mam jakieś dziwne przeczucie że ze mną coś nie tak jakieś hormony czy coś a tak w zasadzie to trochę mi brakuje odwagi żeby to wszystko sprawdzać:sorry: chociaż postanowiłam że w marcu idę do ginka i może coś wymyśli i mojego R ciągnę na badania żołnierzyków ;-)

n
Ja to mam jakieś dziwne przeczucie że ze mną coś nie tak jakieś hormony czy coś a tak w zasadzie to trochę mi brakuje odwagi żeby to wszystko sprawdzać:sorry: chociaż postanowiłam że w marcu idę do ginka i może coś wymyśli i mojego R ciągnę na badania żołnierzyków ;-)
Sprawdzaj! Hormony bardzo latwo ustawic do pionu za pomoa tabsow, wiec szkoda traic szasu!:tak:

A jesli chodzi o przeczucia, to ja mam przeczucie, ze w tym cyklu sie uda:tak: Pewnie za jakis czas zmienie zdanie, ale na dzien dzisiajszy tak wlasnie czuje:sorry:

no coś właśnie bardzo potrzebnie bo przynajmniej miałaś okazję na bobosexy :tak::-D a może to były ostatnie i @ nie przelezie a tak byś czekała i czekała :rofl2:

U nas bobosexy i tak są codziennie...bez względu na owulkę. I jak dzidzia była u mnie w brzusiu to nic się w tym temacie nie zmieniło. Więc jakby owulka była normalna to ja powinnam być w ciąży...ale właśnie boję się że nie przebiega u mnie teraz nic normalnie.

To kopniak ode mnie w tyłek na odwagę i testuj.

reklama
Nie nie badał mnie, ale test był z bladą kreseczką i beta dodatnia!
Zobaczymy co powie w poniedziałek.
Jakos ciezko mi o tym wszystkim nie myslec, ale mam ogromną nadzieje ze to poprostu zbiegły sie : stres i termin @!

Do góry