reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja jakos nigdy nie lubialam ogladac jak kobiety robia to facetom odraza mnie i na wymioty ciagnie wiec tak nie rozbie radzimy sobie haha
i tak po 8 latach moj mezul sie podnieca i 5 minuj i po wszystkim wiec dobra musze byc hehe
sa stroje pieszczoty buciki zele itp oprocz ust wszystko inne dziala jak na ulotce daje ten sam efekt hehe
ja kiedys tez tak mialam na sama mysl mnie mdlilo i wogole i nawet kiedys twierdzilam ze nigdy niezrobie tego na pieska a dzis to moja ulubiona poza hahahaha a z ustami tam to jakos sie przemoglam ale to tylko ze dla mojego m zrobie duzo a jak sie niesproboje to sie niewie ale sprobowalam i niebylo tak zle hihi kazdy ma inne metody a my przynajmniej tak sobie radzimy jak ja mam @ a mezowi chcica do lba uderza hahahah;-):-p:-D

:-)
jakie tematy , ciekawie sie robi :-)
u nas tak czesto hihihi:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) no to dobrze , czasem i na te tematy trzeba pogadac
jak to mowia co ludzkie nie jest nam obce
a co z tymi holsami ????
bierzesz holsa tego czarnego do buzi a potem najlepszego przyjaciela meza do buzi i dzialasz hihih ta mieta ponoc daje super efekt na generala wojsk :-D ( penisa)

cwaniary a pozniej wam sie mezulkowie rozcheca i wasze dziurki beda holsami ha ha jestem ciekawa jak zasniecie haha
powariowaly baby haha
takie wariacje pozwalaja oderwac sie od mysli czy teraz bedzie zloty strzal :-D:tak: to wkoncu ma byc zabawa i przyjemnosc a nie figo fago z mysla niech on juz konczy co plemniki szybciej we mnie beda hihihihihi

lece ziolka zaparzyc zaraz do was wroce :) a po ziolkach hasiu :)

Ostatnia edycja:
reklama
bierzesz holsa tego czarnego do buzi a potem najlepszego przyjaciela meza do buzi i dzialasz hihih ta mieta ponoc daje super efekt na generala wojsk :-D ( penisa)
o to musze wyprobowac ;-) moze jeszcze jakies ciekawostki ;-)

takie wariacje pozwalaja oderwac sie od mysli czy teraz bedzie zloty strzal :-D:tak: to wkoncu ma byc zabawa i przyjemnosc a nie figo fago z mysla niech on juz konczy co plemniki szybciej we mnie beda hihihihihi

lece ziolka zaparzyc zaraz do was wroce :) a po ziolkach hasiu :)
swięta prawda :-)
a ja herbe sobie zrobie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry