reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zrobię tego testa ciążowego, ale może rano z moczu porannego. I będziemy wiedzieć czy boboseksy czy początek zdrowego odżywiania.
Ale mi się pokręciło już w głowie od tego wszystkiego.

reklama
Jak to? Zaraz po zabiegu zaczal sie nowy cykl tak? To jesli owulka byla miedzy 13-15 dc, teraz juz jest ponad tydzien od owulki...

sama już nie wiem wg mnie powinnaś zrobić jeszcze test ciążowy:tak: najpewniej będzie jeśli skoczysz teraz do apteki bo my też już byśmy chciały wiedzieć :-D:-D:-D

sama już nie wiem wg mnie powinnaś zrobić jeszcze test ciążowy:tak: najpewniej będzie jeśli skoczysz teraz do apteki bo my też już byśmy chciały wiedzieć :-D:-D:-D

ZNając życie to do wieczora siuśków nie zbiorę w pęcherzu...bo to zawsze takie złośliwości mi płata.
Właśnie wysłałam smsa do chopa o której będzie bo ma jakieś spotkanie. Niech on mi tego testa tu przywiezie.

dziewczyny wielkie dzieki za link , o ziolkach poczytalam zaczne je pic od nastp cyklu , choc mam nadzeje ze nie bedzie nast cyklu staranek , okaze sie za tydz , no chyba ze ta wstretna @ przybedzie . narazie czekam zadnego testu nie robie ,

erba to kiedy masz termin @ bo chyba jakoś mamy podobnie

ups nie zauważyłam.... tydzień tak ? a ja tydzień i 2 dni heh to tak podobnie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A miałam w domu ciążowy jeszcze z grudnia, ale zrobiłam jakiś czas temu żeby sprawdzić czy już nie pokazuje ciąży, bo podobno po zabiegu może jeszcze przez jakiś czas jeszcze pokazywać ze jest ciąża. Więc zrobiłam zeby mnie później nie oszukiwał i pokazał wtedy jedną krechę.

A miałam w domu ciążowy jeszcze z grudnia, ale zrobiłam jakiś czas temu żeby sprawdzić czy już nie pokazuje ciąży, bo podobno po zabiegu może jeszcze przez jakiś czas jeszcze pokazywać ze jest ciąża. Więc zrobiłam zeby mnie później nie oszukiwał i pokazał wtedy jedną krechę.

Mysza zasiałaś w nas ziarenko nadziei musisz go zrobić bo..... nie można tak stresować koleżanek a ja wierzę że to ciąża i co teraz :-D

reklama
Dobra, to zaraz się ubiorę i pojadę. Bo chłop dopiero po 16 będzie.
Ale Kochane u mnie całkiem możliwe że to owulka więc ja się nie nastawiam.
Dobrze jakby chociaż owulka była bo to oznaczałoby cudowne boboseksy...
Tylko wiecie ja już myślałam że @ przyjdzie normalnie i dlatego nie wiem co mam myśleć.
Ubiorę się i pojadę do apteki.

Do góry