reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez sie witam "z ranca". Matko jak ja dlugo ostatnio spie:szok:
CHolera jedna... słuchajcie, zrobiłam dzisiaj teściora na owulację. Rzucił mi się w oczy w łazience i to już ostatni...więc myślę, zrobię i będę już miała spokój. Nowych nie zamówię...a tu dwie czerwone kreski! Czyli tak jakbym miała teraz owulkę. A ja już głupia na @ czekałam...
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.
A wiesz, ze przy fasole testy owu tez pozytywne wychodza...:cool2:

Witam serdecznie :)
muszę sie przyznać że chyba uzależniłam sie od tego forum , codziennie czytam co tu nowego :) Mam ogromna prośbę czy mogłybyście cos wiecej pow o tych ziółkach , co prawda wczoraj wchodziłam na stronke naszbocian ale nie moglam sie tam znalesc :zawstydzona/y: ,
Dzialaja cuda;-)
A co bys chciala wiedziec?

reklama
erba22 ja miałam 2 lutego zabieg wyłyżeczkowania i teraz termin @ jest jedną wielką tajemnicą.

Chciałam Wam wkleić zdjęcie ale cholera nie wiem gdzie kabel. No mówię Wam, to takie badziewne testy z allegro, ale takich kreseczek jeszcze nigdy nie było. Nigdy nawet nie było dwóch...zawsze tylko 1. Już nie wiem co mam myśleć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
erba22 ja miałam 2 lutego zabieg wyłyżeczkowania i teraz termin @ jest jedną wielką tajemnicą.

mi się coś kojarzy że jak ja miałam zabieg to lekarz mówił że @ może się pojawić w czasie od 4-6 tygodni ale mówił też żeby pamiętać że najpierw będą dni płodne :tak:;-) może faktycznie teraz masz :tak: albo fasola :szok: życzę z całego serducha żeby to jednak była fasoleczka :rofl2:

Ja tez sie witam "z ranca". Matko jak ja dlugo ostatnio spie:szok:
A wiesz, ze przy fasole testy owu tez pozytywne wychodza...:cool2:

Dzialaja cuda;-)
A co bys chciala wiedziec?
Wszystko ;-)
chyba jestem daleko za murzynami , ale nigdy nie sadzilam ze przy drugiej ciazy bede miala takie problemy :-(

Chciałam Wam wkleić zdjęcie ale cholera nie wiem gdzie kabel. No mówię Wam, to takie badziewne testy z allegro, ale takich kreseczek jeszcze nigdy nie było. Nigdy nawet nie było dwóch...zawsze tylko 1. Już nie wiem co mam myśleć.

mnie te badziewne testy z allegro pokazały ciąze własnie owulacyjne bo bałam sie zrobic ciążowy a potem 2 ciążowe potwierdziły:tak:

Wszystko ;-)
chyba jestem daleko za murzynami , ale nigdy nie sadzilam ze przy drugiej ciazy bede miala takie problemy :-(
Spoko, spoko - posiedzisz troche na tym forum i staniesz sie ekspertka w dziedzinie nieplodnosci;-) Ja tez zaczynalam z wiedza zerowa, a teraz juz prawie moglabym poradnie rodzinna prowadzic:-D (taki zarcik oczywiscie)
Jesli chodzi o ziolka to my wszystkie tu dopiero zaczynamy z nimi przygode, wiec jak to w praktyce wyglada bedziemy pisac na biezaco...

albo może najpierw test ciążowy dla świętego spokoju :szok:

Właśnie ja to jestem taka głupia że najpierw mu zdjęcie wysłałam...i musiałam szybko zadzwonić, bo on może pomyśleć że to ciąża i rozwalić głową z radości sufit skacząc ze szczęścia.

Ale mnie się wydaje że to chyba owula może przyłązi i się tak zbierała długo i stąd to moje kłucie w jajnikach.

reklama
CHolera jedna... słuchajcie, zrobiłam dzisiaj teściora na owulację. Rzucił mi się w oczy w łazience i to już ostatni...więc myślę, zrobię i będę już miała spokój. Nowych nie zamówię...a tu dwie czerwone kreski! Czyli tak jakbym miała teraz owulkę. A ja już głupia na @ czekałam...
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.

wiesz że po zabiegu kobieta jest zaje.... płodna ;-) zrób sobie testa ciążowego Pajka jest na to dowodem może to fasolka :-D

Właśnie ja to jestem taka głupia że najpierw mu zdjęcie wysłałam...i musiałam szybko zadzwonić, bo on może pomyśleć że to ciąża i rozwalić głową z radości sufit skacząc ze szczęścia.

Ale mnie się wydaje że to chyba owula może przyłązi i się tak zbierała długo i stąd to moje kłucie w jajnikach.

szczerze mówiąc wydaje mi się że to jednak fasolka :tak: a wcześniej przed zabiegem kiedy miałaś @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry