reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ubiorę się chyba i pojadę do apteki, bo w domu nie mam.
ALbo nie poproszę chopa żeby mi kupił jak będzie wracał. CO się będę sama 3 minuty stresowała.

reklama
batonik24 ostatnią @ miałam 7 listopada, później była ciąża i w 12 tygodniu ciąży poronienie. 2 lutego miałam zabieg. I do tej pory @ nie było.

Spoko, spoko - posiedzisz troche na tym forum i staniesz sie ekspertka w dziedzinie nieplodnosci;-) Ja tez zaczynalam z wiedza zerowa, a teraz juz prawie moglabym poradnie rodzinna prowadzic:-D (taki zarcik oczywiscie)
Jesli chodzi o ziolka to my wszystkie tu dopiero zaczynamy z nimi przygode, wiec jak to w praktyce wyglada bedziemy pisac na biezaco...
Ok to teraz natępne pytanko :-)
co to za ziółka czy to jakaś mieszanka , gdzie je można kupić bo kompletnie nic nie wiem, moze gdzieś na stronce o nich poczytam .

reklama
czyli teoretycznie jeśli nic by się nie poprzestawiało po zabiegu to wskazuje na dni płodne raczej, ale tak jak mówiła Pajka jej też test owulację pokazał a to była ciąża :szok:
Jak to? Zaraz po zabiegu zaczal sie nowy cykl tak? To jesli owulka byla miedzy 13-15 dc, teraz juz jest ponad tydzien od owulki...

Do góry