reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

CHolera jedna... słuchajcie, zrobiłam dzisiaj teściora na owulację. Rzucił mi się w oczy w łazience i to już ostatni...więc myślę, zrobię i będę już miała spokój. Nowych nie zamówię...a tu dwie czerwone kreski! Czyli tak jakbym miała teraz owulkę. A ja już głupia na @ czekałam...
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.

Żadna owulka! Bobasio! :-D :-p

To szybko,a nie tu jeszcze siedzisz! :-p ;-)

reklama
:szok:o nasza wróżbitka się pokazała :-) hello svensonka :-D

do moich objawów dołączam jeszcze ból podbrzusza ;-) całkiem jak na @ tylko że jeszcze tydzień to tej czarownicy :wściekła/y:

svensonka zrób coś żeby nie przyszła odpraw jakieś modły :rofl2:
czary mary chokus pokus file jokus znikaj wstreciucho na 9 miesiecy won mi z tad nie chcemy cie widziec!!!!!!!!!!

wiesz u mnie to trudne zjawisko jest w ogóle zawsze mylę objawy i tak wychodzi że @ przyłazi wstrętna poczwara

mnie w tym cyklu boli lewy jajnik od owu do dziś praktycznie czuję jego obecność inaczej niż prawego a do tego boli mnie podbrzusze jak na @:-(

dziś mam 21 dc a owu jak robiłam dwa cykle temu test owu to wyszło że była 17dc w tym cyklu wydaje mi się że była wcześniej ze względu na śluz

a to wszystko jest głupota to nakręcanie się bo przecież na 10 dni przed @ można już odczuwać dolegliwość z nią właśnie związane :-(
no wlśnie te wkrety ach ... :-(
ja mam wkrete na maxa , a moja gin mnie jeszcze nakrecila i pow ze jest pewna ze tym razem sie uda ,
a ja mam zupelnie inne przeczucia i chyba juz warjuje

no wlśnie te wkrety ach ... :-(
ja mam wkrete na maxa , a moja gin mnie jeszcze nakrecila i pow ze jest pewna ze tym razem sie uda ,
a ja mam zupelnie inne przeczucia i chyba juz warjuje
kazdy lekarz ci powie to samo bedzie dobrze to tylko od ciebie zalezy jak wsluchasz sie w swoje cialo i jak do sytuacji podejdziesz!!
Luz blues i orzeszki haha

reklama
Do góry