reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam bardzo serdecznie,

jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych rad :) Staramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.

Pozdrawiam :)

Kasik my tu wszstkie mamy "problemy", "nieproblemy" z zajściem...po prostu jednym udaje sie szybciej innym później...wspieramy się, doradzamy pocieszamy sie:tak:

Bardzo się cieszę, że nie jestem z tym sama. Mąż wspiera, ale wiecie jak to facet. Czasami mam tylko wrażenie, że zaczynam świrować, tak jak teraz. Od momentu owulacji boli mnie podbrzusze, raz lewy jajnik raz prawy, raz po środku. I już mam wizje, że może to ciąża. Straszne takie wyczekiwanie. Zanim zaczęliśmy się starać, myślałam że ten problem dotyczy niewielkiej ilości kobiet. I że mnie to nie dotknie. Ale niestety. Podzielcie się swoimi doświadczeniami :)
Skad te objawy znamy;-)po owulce to wiekszosć z Nas obserwuje wieksze lub mniejsze objawy u siebie....;-) a maz to i owszem wspiera jak moze...ale oni rzeczywiście mają jakoś inaczej

mnie osobiście juz znudził ten serial, a mój mąż ogląda igrzyska tak więc mogę posiedzieć z wami
ja nie oglądam żadnych seriali...zupełnie:no:

Hej dziewczynki witam się z rańca jak zwykle przy owocówce :)

Przepraszam Was dziewczynki za swoją nieobecnośc na BB ale ostatnio tyle spraw na głowie że masakra jakaś :tak: oczywiście podczytuje w miarę możliwości i jestem na bieżąco hehe z tym co się dzieje u was.

Miłego dnia
Cześć Tośka z rana:tak: ja też przy herbatce;-)
no i czekam na @ cały czas....dzis idę do "starej" gin na wizytę kontrolną przed badaniem drożności, ale @ przylezie jutro albo popołudniu i nici ze szpitala :-(

reklama
hej laseczi ja rowniez sie z rana witam i smigams ie myc i do pracy na 12 godzin :-( ale jutro wolne i w piatek znow praca i weekend szkola no ale nic jakos dam rade :-)

buziaczki kochane i milego dzionka!!!!!!!!;-)

Dzień dobry wszystkim :) Od wczoraj zaczęłam tu pisać, nie wiem czy ktoś jest z wczoraj, ale jeśli nie, to witam nowych :) I od razu mam pytanko, może głupie ;) chodzi o te obrazki, suwaczki. Niby ściągnełam, skopiowałam, a nie było widoczne. Coś trzeba zrobić dodatkowo, żeby się pojawiło?
Ja też czekam na @, ale mi zostało jakieś 11 dni, straszne wyczekiwanie...

olkale dzięki za dodanie otuchy, myślałam że to ja tak tylko świruje ;-)Organizm daje fałszywe znaki, a może ja chce je czuć...

Uciekam do pracy, pozdrawiam serdecznie wszystkie kobitki :tak:

Do wieczora, papa:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kobietki :*

aleście naskrobały od wczoraj...zaraz poczytam co się wydarzyło.

Pięknego dnia!

Hej Kobitki!!!:-)
Ja jestem 2 dni przed @ a i tak sobie nieraz mysle ze to moze nie przyjdzie.chyba za bardzo pragne tej dzidzi i dlatego nie chce przyjść.

:-) trzymam kciukaski :-)

04.02.2010 teraz powinna przyjść 05.03.2010:baffled:szmat czasu

;-) wytrzymasz :tak:

Witam.
Jestem tu nowa i też przyłączam się do tych które chcą zostać Mamami w tym roku.
Szczerze to myślałam że to łatwiej pójdzie ale jestem dopiero na poczatku mojej (tzn naszej bo mojej i męża) drogi więc mimo że zaczęły się "schody" nie będzie tak źle.

:-) witaj :-)

hej kobietki a ja za godzinke bede parzyc 1 raz ziolka mam nadzieje ze zadzialaja mimo ze dzis 6 dc a ja od dzis zaczynam ale dopiero dzis doszly bo gdyby nie wekend to mialabyum predzej i dosc pozno sie o nichdowidzialam hihi ale i tak mam wielka nadzieje ze pomoga :)

:-) ja też czekam aż dojdzie przesyłka ;-) wczoraj zamówiłam :tak:

Witam bardzo serdecznie,
jestem tu pierwszy raz. Postanowiłam napisać, aby podzielić się swoimi problemami i poczytać dobrych rad :) Staramy się z mężem o dzidziusia od prawie roku. Lekarz stwierdził niepłodność wtórną, nie mam owulacji. Podaje mi clo, on wywołuje owulacje. Ale póki co, to nie udawało się nam. Wiem, że trzeba mieć nadzieję. I chyba ją mam. Jestem w 17 dniu cyklu. W weekend się staraliśmy, więc szansa jest. Najgorsze są jednak te wyczekiwania do miesiączki. Proszę o wpis kogoś, kto ma podobny problem.

:-) witam :-) każda tu czeka z niecierpliwością na II kreski :tak: powidzenia ;-)

U Nas staranka o dzidzi ja się zaczęły mężowi zakupiłam również salfazin a Ja brałam Oeparol a przez miesiąc również castagnus.....i wd mnie pomogło...zaszłam w ciążę.......ale niestety nie dane mi było się cieszyc długo ciązą.....poroniłam w 16 tc....jaka przyczyna była mam nadzieję ze tego sie dowiem z wyniku histop.:-(

:-( mocno tulam

przypominam kobitki ktora chce wpisac sie na liste ziolopijek mowic mi ja dopisze z wielka przyjemnoscia :tak:

ja nie wiem czy się nadaję, chyba że napiszesz w nawiasie: Lutka na skrócenie cyklów (nie będę mieć owu przez Lutkę, bo mi ją zatrzyma- no chyba że ziółka owu wywołają ;-))

Svensonka Ty wróżbitko...to ja również poproszę o przepowiednie!

batonik24 decydujesz się na tą betkę ?!?

kasik83 witaj!

Mnie tak dalej ten jajnik daje się we znaki...i też mnie ciągnie na betkę, ale nie wiem czy nie lepiej żyć marzeniami. Bo ja jakoś nie czuję.

Gdzie się wszystkie podziewacie ?!?

Ostatnia edycja:
Svensonka Ty wróżbitko...to ja również poproszę o przepowiednie!

batonik24 decydujesz się na tą betkę ?!?

kasik83 witaj!

Mnie tak dalej ten jajnik daje się we znaki...i też mnie ciągnie na betkę, ale nie wiem czy nie lepiej żyć marzeniami. Bo ja jakoś nie czuję.

Gdzie się wszystkie podziewacie ?!?

:-DWitam z rańca, heh nom może z późnego rańca

Ciągnie mnie też jajnik jak cholera i poszłabym na betkę ale chyba zrobie to w sobote bo teraz trochę za wcześnie :rofl2:

CHolera jedna... słuchajcie, zrobiłam dzisiaj teściora na owulację. Rzucił mi się w oczy w łazience i to już ostatni...więc myślę, zrobię i będę już miała spokój. Nowych nie zamówię...a tu dwie czerwone kreski! Czyli tak jakbym miała teraz owulkę. A ja już głupia na @ czekałam...
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.

reklama
Witam serdecznie :)
muszę sie przyznać że chyba uzależniłam sie od tego forum , codziennie czytam co tu nowego :) Mam ogromna prośbę czy mogłybyście cos wiecej pow o tych ziółkach , co prawda wczoraj wchodziłam na stronke naszbocian ale nie moglam sie tam znalesc :zawstydzona/y: ,

CHolera jedna... słuchajcie, zrobiłam dzisiaj teściora na owulację. Rzucił mi się w oczy w łazience i to już ostatni...więc myślę, zrobię i będę już miała spokój. Nowych nie zamówię...a tu dwie czerwone kreski! Czyli tak jakbym miała teraz owulkę. A ja już głupia na @ czekałam...
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.
a kiedy termin @ ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry