reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam :-)
chcialabym dolaczyc do grona starajacych sie w tym watku;-) razem z mezem zaczniemy staranka pod koniec sierpnia, poki co czytam zawziecie Wasze posty :-)
Gratuluje wszystkim ktorym juz udalo sie zafasolkować :-):-):-)

pozdrawiam serdecznie :blink:

reklama
eijf
kłucie jajnika mówisz? bóle?? o rety rety też tak mam czasami !!! np teraz! zawsze myslalam ,że mam tak przed @ ojojoj się zmartwiłam ,przegląd trzeba zrobić na duch!

no mowie wlasnie!i na dodatek kurcze wakacje.mam nadzieje ze mi przejdzie.postaram sie nie isc za pozno do lozka choc wczoraj tez tak mowialm.no i na dodatek ta kolezanka wystraszyla mnie badaniem.teraz mysle ze i ze mna cos nie tak musi byc...:(

Eijf no przeciez nie panikuj:angry: nie zakladaj od razu z gory ze cos bedzie nie tak, bo to wcale nie jest powiedziane, mnie to ciagle cos kluje i boli tam na dole, a mialam dwa badania usg w ostatnich miesiacach i wszystko bylo ok. tez sie troche obawialam, ze cos jest nie tak bo ile moze kluc i pobolewac, ale skoro dwoch lekarzy sie niczego nie dopatrzylo to chyba faktycznie jest ok. I z Toba tez na pewno bedzie tym bardziej ze masz @ jak najbardziej regularna, a to wedlug mnie jest pierwszy i najwazniejszy wskaznic czy cos jest ok czy moze nie. Takze prosze Cie nie stresuj sie na zapas, bedzie dobrze ;-)

Witam :-)
chcialabym dolaczyc do grona starajacych sie w tym watku;-) razem z mezem zaczniemy staranka pod koniec sierpnia, poki co czytam zawziecie Wasze posty :-)
Gratuluje wszystkim ktorym juz udalo sie zafasolkować :-):-):-)

pozdrawiam serdecznie :blink:

Witaj no juz chwilka moment i tez bedziesz to znami szalec, jak sie bedzie owu zblizac, a pozniej testowanie :-p hehe, ale wiadomo w grupie razniej :-)

Ja to sie tez fatalnie czuje, gardlo boli na maksa, kaszlisko jakies paskudne mi sie zaczyna chyba, stan podgoraczkowy:baffled: takze za chwile kolejna porcja lekow i do lozeczka sie wygrzac, mam nadzieje ze bede miec troche lepsza noc niz ta poprzednia :dry:

reklama
To zycze duzo zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka!! oby szybko objawy sobie poszly precz:dry:
My dopiero zaczniemy od nastepnej owulki staranka, musimy odczekac jeszcze troche bo tabletki odstawilam na koniec maja.

Do góry