reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

sandra
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po wczorajszym teście wiedziałam ,że dzis nie będzie inaczej!!!!:-)

która tam pytała o gina w wawie?
co prawda nie wiem czy mają tu usg w gabinecie i to prywatny gabinet ale ponoć zajmują się głownie kobiecymi sprawami tak wiec może przedzwon i dowiesz sie co i jak podaje link :
KAAR-MED | Prywatna poliklinika

reklama
to ko już zafasolkował:
mazia, sandrahaha,marlenka(która zreszta znikła), i kto jeszcze?

ktory cykl?? nie mam pojecia... staralismy sie od stycznia 2008 roku czyli prawie rok i 6 miesiecy...

dziekuje kochane :tak::tak::-):-):-) nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze... :-):-) z tesciorem wszedzie chodze i patrze na niego 500 razy bo uwierzyc nie moge...

Sandrahaha GRATULUJĘ - już teraz wyniku bez cienia wątpliwości!!!!! :-)
Ahh już doczytałam, że masz pcos , to tym bardziej gratuluję!
Ależ Ci cudownie!! No to teraz czeka Cię piękny czas!!

Ostatnia edycja:
Ewcia no to moze faktycznie sie udalo, nie pozostaje Ci nic innego jak czekac,a moze testa sobie zrob dzisiaj, juz chyba powinien wyjsc:confused:

Chyba dziś by nie wyszedł... z reguły mam 30-31-dniowy cykl. Pozostaje czekać :cool2:

Dla mnie ostatnia @ nawet nie byla jakims ogromnym rozczarowaniem, bo tak wlasnie sadzilam ze sie nie uda po tej biochemicznej :dry: tak myslalam, ze pewnie mi sie cos z owu poprzestawia, poza tym wyjazd do Pl, tak teraz sobie mysle czy wogole owu mialam, niby bolal mnie brzuch w srodku cyklu jak co miesiac, @ to ja raczej takie malo obfite i krotkie miewam, ale wydaje mi sie ze ta jakas naprawde skapa byla, a slyszalam ze po cyklu bezowulacyjnym @ raczej slabsza jest, no nic moge sobie gdybac.
W tym cyklu bede uzywac testow owu, wiec jesli nie wyjdzie to na pewno sie bardzo rozczaruje i bede wkurzona o wiele bardziej niz w zeszlym, ale narazie staram sie myslec pozytywnie :tak:
Nafaszerowalam sie wczoraj lekami, zle spalam cala noc, nie wiem czy to skutek lekow, czy mialam temperature czy co, ale bylo mi goraco, obudzilam sie cala spocona :dry: z zapchanym gardlem, poczatkami paskudnego kaszlu i chrypa:baffled:
wzielam kolejna porcje lekow, wypilam herbate, troche mi sie lepiej zrobilo, poszlam do pracy, ale czuje jak mnie glowa zaczyna bolec i nie za fajnie mi i chyba zwine sie do domu za niedlugo:baffled: tylko kurcze no nie teraz co z moja owu:szok: nie chce zeby mi sie wszystko przestawilo :dry::dry::dry:
No to zdrowiej szybko i wracaj do głównego zajęcia :-D czyli staranek.
Ja właśnie w tym cyklu używałam testów owu - zobaczymy, co z tego będzie.
Jednak byłam przedwczoraj na USG i lekarka, mimo że wie o naszych staraniach, nie sugerowała, żeby macica była powiększona itp. Tak więc NIE NASTAWIAM się... tak myśleć jest zresztą łatwiej, niż wkręcać sobie na siłę i później przeżywać :dry:

kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:
dpnnakggpb1fr4inn3h.jpg

SANDRA OGROMNIASTE GRATULACJE:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D
piękne te kreseczki :-) wiedziałam że tak będzie;-)
nawet nie wiesz jak się ciesze:-D:-D:-D

dziekuje kochane.... lapcie fluidki *******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
przesylam bardzo duzo zeby dla kazdej starczylo :-):-)

ja tez łapie :-D takie fluidki z długo wyczekiwanej ciąży mają większą moc;-):-):-)

tempka pomiędzy 36,7-36,9 utrzymuje mi sie gdzieś od 29 z tym że tego dnia okropnie się czułam bolała mnie głowa i było mi strasznie niedobrze

to znaczy że dopiero 7 dni jesteś po owulacji, znaczy 7 dni wyższych temperatur??? to troszke za wczesnie jeszcze na testa.... poczekaj jeszcze cierplliwie
trzymam kciuki żeby to fasolka była:tak:

Jejku niemoge sie na ten test z dwoma kreseczkami napatrzec! Oj coraz bardziej jestem pewna ze to planowanie to super pomysl. Szkoda tylko ze musze czekac do wrzesnia. Czeka mnie mala operacja i niestety jest zaplanowana na 3 czy 4 wrzesnia!!! Buziaki dla wszystkich!

cześc muminka:-) wrzesien już niedługo, szybko zleci ...

Jednak byłam przedwczoraj na USG i lekarka, mimo że wie o naszych staraniach, nie sugerowała, żeby macica była powiększona itp. Tak więc NIE NASTAWIAM się... tak myśleć jest zresztą łatwiej, niż wkręcać sobie na siłę i później przeżywać :dry:

tak lepiej się miło zaskoczyć niż potem rozczarować:tak::-)

mazia niedawno narzekałaś na brak objawów a tu masz teraz;-) w sumie to miło że fasoleczka daje o sobie znać;-) :-):-)

Ostatnia edycja:
Chyba dziś by nie wyszedł... z reguły mam 30-31-dniowy cykl. Pozostaje czekać :cool2:
No to zdrowiej szybko i wracaj do głównego zajęcia :-D czyli staranek.
Ja właśnie w tym cyklu używałam testów owu - zobaczymy, co z tego będzie.

To w ktorym jestes dniu cyklu??
No dzis znowu zaaplikuje sobie porcje lekow, chociaz w sumie faszeruje sie caly dzien i mam nadzieje ze przejdzie bo czuje sie fatalnie jak narazie, w pracy jakos przecislam, za chwile do domu :-) ufff na szczescie
A pewnie, ze lepiej sie nie nastawiac , niz rozczarowac, z tym sie zgodze :tak:

No dzis znowu zaaplikuje sobie porcje lekow, chociaz w sumie faszeruje sie caly dzien i mam nadzieje ze przejdzie bo czuje sie fatalnie jak narazie, w pracy jakos przecislam, za chwile do domu :-) ufff na szczescie
najgorzej jest się nastawić i zobaczyć jedną kreską

Muminko witaj na forum :rofl2:

Kiciaq, jestem w 27 dniu cyklu - zerknij sobie Kochana na link do ff w mojej stopce, tam wszystko dzielnie odnotowuję :tak:
Ja mam cykle 30-31-dniowe, więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Ale możliwe, że @ przyjdzie wcześniej - już jutro - bo dziś charakterystycznie pobolewał mnie brzuch + była różowa plamka rano.
Kuruj się, kuruj Kiciaq :happy2:

reklama
Do góry