reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka dieci jeszcze nie mam a moja mala niunia i dzidzia to moja chichuachuka :-) to jest narazie moja dzidzia ;-) on fajnie jak go wezmiesz na rece tak jak dziecko to on ta spi hehe :-) kochany jest i do twarzy mu w niebieskim sweterku od mamusi :-)

reklama
Witam wieczorową porą...

Jak od rana rozkręcamy imprezę to później wszystkie szybko do spania uciekają...a ja właśnie znalazłam chwilkę żeby posiedzieć na necie.

Powiem Wam jak przed chwilą było...siedzę przy kompku, po drugiej stronie mój chop i tak widzę że mi się przygląda. Pytam więc o co chodzi a on mi odpowiada "patrzę czy znowu będziesz się do komputera śmiała" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D hi hi hi...

dobra, poczytam trochę stron do tyłu co się u Was wydarzyło przez te pare godzin

zabka dieci jeszcze nie mam a moja mala niunia i dzidzia to moja chichuachuka :-) to jest narazie moja dzidzia ;-) on fajnie jak go wezmiesz na rece tak jak dziecko to on ta spi hehe :-) kochany jest i do twarzy mu w niebieskim sweterku od mamusi :-)
Prosiłam kiedyś żebyś dałą kilka fotek tego małego słodziaka :-) masz jakieś ? jak go wogóle nazwałaś ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą...

Jak od rana rozkręcamy imprezę to później wszystkie szybko do spania uciekają...a ja właśnie znalazłam chwilkę żeby posiedzieć na necie.

Powiem Wam jak przed chwilą było...siedzę przy kompku, po drugiej stronie mój chop i tak widzę że mi się przygląda. Pytam więc o co chodzi a on mi odpowiada "patrzę czy znowu będziesz się do komputera śmiała" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D hi hi hi...

dobra, poczytam trochę stron do tyłu co się u Was wydarzyło przez te pare godzin
Mam ten sam problem - tez nie mam wieczorami z kim gadac;-)

dalam jak wchodzilam tutaj i cie jeszcze nie bylo :tak: jutro wstawie w jego sweterku nowym ;-) dzisiaj mi si ejuz nie chce o ile kabel ktory pogryzl zyle jeszcze... ;-) a ma na imie bańdzior :-)

dalam jak wchodzilam tutaj i cie jeszcze nie bylo :tak: jutro wstawie w jego sweterku nowym ;-) dzisiaj mi si ejuz nie chce o ile kabel ktory pogryzl zyle jeszcze... ;-) a ma na imie bańdzior :-)
A propo malych psiakow - my mamy owczarka niemieckiego, suczke. A w weekend wpadla kumpela ze swoim miniaturowym jamnikiem, psem. I probowal "pokryc" nasza sunie:-D:-D:-D

Svensonka i Ewelina czy Wy teraz czułyście w jakiś specjalny sposób jajniki ?!? Pytam bo tak mnie od tygodnia kłują i nie wiem już o co chodzi...nie mam nadzieji na bejbi, ale...

missiiss no właśnie cofnełam się pare stron i doczytałam że to bańdzior :-)
A jak już jesteśmy przy zwierzyńcu to ja mam kotka syberyjskiego o imieniu Julek. Oto on :

Załączniki

• 11112009695.jpg
    11112009695.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 19
:sorry:jak to zwykle bywa po owulce już mam wizje i mega objawy :-D:-D:-D:-D czuję jakby coś działo się w moim lewym jajniku tak jakby coś tam siedziało taki mały ciężarek :eek: albo się coś zablokowało :sorry:.... UROJENIA:eek:

:sorry:jak to zwykle bywa po owulce już mam wizje i mega objawy :-D:-D:-D:-D czuję jakby coś działo się w moim lewym jajniku tak jakby coś tam siedziało taki mały ciężarek :eek: albo się coś zablokowało :sorry:.... UROJENIA:eek:
To ja mam podobnie...ale nie liczę w tym przypadku na nic, bo to byłby CUD! Choć ten jajnik mnie tak dziwnie daje się we znaki. Nie miałam tak wcześniej (przynajmniej sobie nie przypominam) a nie pamiętam jak to było przy wcześniejszej ciąży, bo kompletnie nie zwracałam na to uwagi.

reklama
Do góry