reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje a to chyba juz 4 tydzien idzie hehe
spacer.gif
spacer.gif
Testresultat
spacer.gif
Tid sedan befruktning
spacer.gif
Hur läkaren daterar graviditeten (baserat på en 28-dagarscykel)
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result1.jpg
spacer.gif
Du är inte gravid
spacer.gif
Du är inte gravid
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result2.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för 1-2 veckor sedan
spacer.gif
3-4 veckor
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result3.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för 2-3 veckor sedan
spacer.gif
4-5 veckor
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result4.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för mer än 3 veckor sedan
spacer.gif
Mer än 5 veckor
spacer.gif
spacer.gif

1Om du testar innan förväntad menstruation och får ett “Inte Gravid”-resultat finns det fortfarande en chans att du är gravid, men att dina hormonnivåer ännu inte är tillräckligt höga för att detekteras av testet. I kliniska tester med urin från tidig graviditet gav Clearblue Digitalt Graviditetstest följande resultat: 51% av kvinnorna fick ett “Gravid”-resultat 4 dagar tidigt, 82% av kvinnorna 3 dagar tidigt, 90% av kvinnorna två dagar tidi
spacer.gif
spacer.gif
Testresultat
spacer.gif
Tid sedan befruktning
spacer.gif
Hur läkaren daterar graviditeten (baserat på en 28-dagarscykel)
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result1.jpg
spacer.gif
Du är inte gravid
spacer.gif
Du är inte gravid
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result2.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för 1-2 veckor sedan
spacer.gif
3-4 veckor
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result3.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för 2-3 veckor sedan
spacer.gif
4-5 veckor
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result4.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för mer än 3 veckor sedan
spacer.gif
Mer än 5 veckor
spacer.gif
spacer.gif

1Om du testar innan förväntad menstruation och får ett “Inte Gravid”-resultat finns det fortfarande en chans att du är gravid, men att dina hormonnivåer ännu inte är tillräckligt höga för att detekteras av testet. I kliniska tester med urin från tidig graviditet gav Clearblue Digitalt Graviditetstest följande resultat: 51% av kvinnorna fick ett “Gravid”-resultat 4 dagar tidigt, 82% av kvinnorna 3 dagar tidigt, 90% av kvinnorna två dagar tidigt och 95% av kvinnorna 1 dag tidigt.
search.jpg

Vanliga frågor och svar om Clearblue Digitalt Graviditetstest med veckoindikator
Hämta ett exemplar
av broschyren

Prova våra digitala verktyg gratis – Beräkna förlossningsdatum och
När du ska börja testa med Clearblue Ägglossningstest
gt och 95% av kvinnorna 1 dag tidigt.

search.jpg

Vanliga frågor och svar om Clearblue Digitalt Graviditetstest med veckoindikator
Hämta ett exemplar
av broschyren

Prova våra digitala verktyg gratis – Beräkna förlossningsdatum och
När du ska börja testa med Clearblue Ägglossningstest

reklama
a mi wyszlo tak 1-2 czyli 3-4 tyg w ciazy

Czyli termin na listopad ? Mały skorpionek się urodzi :-) jeszcze raz GRATULUJĘ!!!
nie podobno pazdziernik haha

A cóż to ?!? Ja poproszę po polskiemu ;-)
nic nie poradze to digitalny test ciazowy pokazuje w jakiej fazie jestes moj pokazal 1-2 czyli 3 lub 4 tydzien ciazy jaja jak balony a ja w polsce bylam i piwko pilam i ostre jadlam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To ja przyznam że nie znałam czegoś takiego.
no u nas to wymyslili zeby bylo nowoczesnie
a co tam i tak jestm w szoku ze 4 tydzien mi idzie lub 5 bo poniedzialek haha
moj maz nie mogl uwierzyc ze za pierwszym razem nam sie udalo
no i z moich wyliczen to chyba dziewczynka jejku chyba bym po scianach latala ze szczescia

a co tam i tak jestm w szoku ze 4 tydzien mi idzie lub 5 bo poniedzialek haha
moj maz nie mogl uwierzyc ze za pierwszym razem nam sie udalo
no i z moich wyliczen to chyba dziewczynka jejku chyba bym po scianach latala ze szczescia
4 tydzień ciąży
Jeśli blastocysta zadomowiła się w macicy, zaczyna pobierać tlen i substancje odżywcze potrzebne do wzrostu zarodka. Znajdujący się w jej środku krążek komórek to właśnie Twoje dziecko. Jest jeszcze tak malutkie, że zmieściłoby się na czubku szpilki – ma około 1,7 mm. Ale już dzieją się z nim bardzo ważne rzeczy. W obrębie zarodka formują się trzy grupy komórek (tzw. listki zarodkowe), z których jeden przekształci się w układ nerwowy, skórę i włosy, drugi – w układ pokarmowy, z trzeciego natomiast powstaną szkielet, kościec i mięśnie Twojego dziecka.
wiecej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutka a masz owulke normalnie tylko nie mozecie zajsc ?? to moze 1 albo ta na
droznosc ??

Wiesz,wg moich obserwacji - mam. :sorry:
Żadnych badań nie miałam zlecanych,dlatego też zmieniłam gina i idę do niego 10.03. Bo tamten kazał tylko czekać. :dry: :confused2:
I dlatego nie wiem,jakie mam pić. :-(

Świetny jest ten test! :-)

Dobra zmykam się upiększać. :-p Mąż mi Zuzię porwał o 9 i do tej pory ich nie ma - nawet nie powiedzieli,gdzie idą. :angry: :-D :-p Jakieś tajemnice,pf! :dry: :laugh2: :laugh2: :-p
Ale fajnie,bo wszystko na "cycuś - glancuś" sobie w domku ogarnęłam. :-D

Svensonka świetnie, że ominęło Cię to okropne czekanie!
Czy uważasz że warto zakupić taki test ?!? On służy jakoś długo ? Powiem że nie spotkałam się jeszcze z takim urządzonkiem.

No to fajne rzeczy macie u nas jeszcze tego nie ma . :no:
Jeszcze raz gratulacje a miałyśmy razem testować ,ale u mnie i tak nic nie bedzie oprócz @:-(
Życze upragnionej córeczki!!:-)

No właśnie ja znalazłam w necie i się zastanawiam czy kupować.
Póki nie ma @ jest szansa, że bedzie dzidzia! A nie robiłaś jeszcze teściora ? ile CI się @ spóźnia ?

reklama
Do góry