reklama
hej Wam dziewczynki jak tam u Was męczenie Facetów;-);-)
Sandra bardzo Ci gratuluję i cieszę się,ze będzisz z nami na kwietniowym wątku;-);-)
Widać Eijf w pracy bo takie pustki na wątku.
JA dzisiaj zaliczyłam pierwsze wymiotyale nie wiem czy to przez dzidzie czy przez żur który zjadłam,bo był trochę nie dobryjakoś tak dziwnie smakował.
Zwymiotowałam z pół żołądka a teraz głodna chodzę.I co tu zjeść nie mam nic takiego suchego.A w brzuchu burczy
Sandra bardzo Ci gratuluję i cieszę się,ze będzisz z nami na kwietniowym wątku;-);-)
JA dzisiaj zaliczyłam pierwsze wymiotyale nie wiem czy to przez dzidzie czy przez żur który zjadłam,bo był trochę nie dobryjakoś tak dziwnie smakował.
Zwymiotowałam z pół żołądka a teraz głodna chodzę.I co tu zjeść nie mam nic takiego suchego.A w brzuchu burczy
mmm...
Fanka BB :)
ja swojego nie męczę, ha on nawet boi się do mnie podejść bo taka wściekła chodzę.hej Wam dziewczynki jak tam u Was męczenie Facetów;-);-)
twoje maleństwo zaczyna rozrabiać...
Sandrahaha- Serdecznie GRATULUJE!!! trzymam kciuki za ciebie i fasolke, i zycze Ci spokojnych i zdrowych jeszcze 8 miesiecy :-):-)
mmm- moze ta wscieklosc oznacza fasolinke?! Trzymam kciki
mazia- na wymioty i nudnosci dobre sa migdalki. Twoja fasolinka sie na dobre zadomowila hehe
mmm- moze ta wscieklosc oznacza fasolinke?! Trzymam kciki
mazia- na wymioty i nudnosci dobre sa migdalki. Twoja fasolinka sie na dobre zadomowila hehe
reklama
mmm...
Fanka BB :)
chyba wszyscy dzisiaj tak mają... ciśnienie leci i chyba będzie padaćale dziś dzień beznadzieja i nic mi się nie chce, a tu młodemu trzeba czas zapełnić
jakiś dół mnie dopadł :-(
Podziel się: