reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Chcę wierzyć,że to jeszcze nie koniec świata i kiedyś doczekam się tego małego Aniołka;)

:tak:dlatego właśnie spotykamy się codziennie na tym forum to nasza prywatna grupa terapeutyczna bo wszystkie chcemy w to wierzyć że doczekamy małych aniołeczków :tak:;-)

A nie wiem czy wiesz że warto jest aby i twój partner go przyjmował bo wtedy jest pewniejsze że u fasoleczki będzie wszystko ok:tak:

:tak:wiem wiem faszeruje go tymi specyfikami ;-) i nawet nie protestuje tylko dzielnie łyka :-D już nie muszę mu przypominać :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-Djak kupowałam salfazin to kupiłam też kwas foliowy a pani w aptece pyta czy chce go brać tak dłużej bo ma takie opakowanie 250 tabletek to chyba wystarczy a ja się trochę :zawstydzona/y: bo ja już ze dwa takie zjadłam po 250 :zawstydzona/y::szok:
ja na poczatku kupowałam po 30 i też farmaceutka mi zaproponowała, ze jest takie po 250 kupiłam...ale miałam taką mysl wtedy a jak zajde to bede jadła kompleksowe witaminy dla kobiet w ciazy i po co mi te 250 ...terza to op 250 powoli się kończy...

Chcę wierzyć,że to jeszcze nie koniec świata i kiedyś doczekam się tego małego Aniołka;)
Doczekamy sie... na pewno...

ja na poczatku kupowałam po 30 i też farmaceutka mi zaproponowała, ze jest takie po 250 kupiłam...ale miałam taką mysl wtedy a jak zajde to bede jadła kompleksowe witaminy dla kobiet w ciazy i po co mi te 250 ...terza to op 250 powoli się kończy...
Ja ostatnio slyszalam opinie, ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie lykac witamin, bo mozna przedobrzyc i pozniej sie rodza male mutanty;-)

reklama
Doczekamy sie... na pewno...

Ja ostatnio slyszalam opinie, ze w pierwszym trymestrze nie powinno sie lykac witamin, bo mozna przedobrzyc i pozniej sie rodza male mutanty;-)

:tak:ja też jestem tego zdania że co za dużo to nie zdrowo ale i tak jestem histeryczką i pewnie sama bym się lekarza dopytywała czy może jakieś witaminki brać :-D:-D:-D:-D

Do góry